Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Dzień dobry!!!!!!
Kornelka - ty,ty.... no wiesz nic nie mówiłaś 😠 Więc ja mówię a raczej śpiewam:

STO LAT, STO LAT....

Inez - zbudz Małego dziś rano i spróbuj może działać w jakimś schemacie....nie chcę się mądrzyć ale Jagoda tez tak miała, że tylko ręce i nic więcej.. nic nie mogłam zrobić ale w dwa dni nauczyłam ją jeść co dwie godziny i po jedzeniu przebieranie (bo jedzenie - kupa, potem zabawa i gadanie a po ok godzince lub godzince z kilkoma minutkami do wózka (nauczyłam ją usypiać w dzień w wózku bo mi ręce usychały) i spać do następnego karmienia.... teraz przynajmniej moge coś zrobić i zaplanowac, wiem co po kolei następuje....... a z tym spaniem w wózku to jest tak, że nauczyłam ją nie bujać tylko jeżdżę w przód i w tył w ten sposób, by wózek delikatnie zeskakiwał z krawędzi dywanu.. wtedy jest taki jednostajny stukot i to ją chyba usypia.dodatkowo jest moje ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........... Jejku, tak chciałbym by Tymek załapał to spanie......... Trzymaj się kochana......

MIłego dnia 🙂

• Mamusie
Dzień Dobry!
Na początek spóźnione STO LAT STO LAT DLA KORNELKI 😉
😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

Inez napisał(a):
Oj nie pisałam bo u nas powódź-dosłownie. M. musiał iść do piwnicy po wózek, bo by zalało 😮
[/quot}

Oj! Inez to nie ciekawie w Norwegii to chyba rzadko macie takie atrakcje pogodowe 😮!!!???

• Mamusie
Kornelka7 napisał(a):
Justyna891 napisał(a):
Eh kolejny temat rzeka.Ale spokojnie Kornelka..relaks 🙂 bo sie zdenerwowalas 😘
Porozmawiaj...jasne...jeszcze sie nie zdarzylo zebym z proboszczem normalnie rozmawiala.Juz z nim na ost koledzie wymienilam kilka zdan..

🤪 🤪 🤪 🤪 wypisz wymaluj 🤪 🤪 🤪 🤪
U Karolci widzę jakiś normalniejszy jest 🙂

I w dniu chrzcin dostał od Benedykta XVI tytuł BISKUPA 😉 i teraz się proboszcz zmienia!

KarolciK napisał(a):
Kornelka7 napisał(a):
Justyna891 napisał(a):
Eh kolejny temat rzeka.Ale spokojnie Kornelka..relaks 🙂 bo sie zdenerwowalas 😘
Porozmawiaj...jasne...jeszcze sie nie zdarzylo zebym z proboszczem normalnie rozmawiala.Juz z nim na ost koledzie wymienilam kilka zdan..

🤪 🤪 🤪 🤪 wypisz wymaluj 🤪 🤪 🤪 🤪
U Karolci widzę jakiś normalniejszy jest 🙂

I w dniu chrzcin dostał od Benedykta XVI tytuł BISKUPA 😉 i teraz się proboszcz zmienia!

Justyna, to możesz sobie rękę podać z moim m...... on na jakimś weselu jak byliśmy i siedział koło nas jakiś pleban to m coś tam z nim drażliwy temat kasy zaczął i w którym momencie wypalił do tego księdza :a co ksiądz k..wa pier...li???" Mina plebana - bezcenna.. 🤪

Dzień doberek

ja od po 6bna nogach, nakarmiłam Tosię i się wzięłam za sprzatanie klatki bo po plytkowaniu syfffff
i wiecie co...mamy w kuchni mysz 😠 😠 wrrrrrr a kot w domu...... m kupil lapke i poluje....
zaraz sprzatania ciag dalszy i biore sie za gotowanko.

może później zajrzę papap milego dnia

madalena20 napisał(a):
upsss Patiii masz odemnie pierwsze upomnienie 😉 😜

Spoko 😉Wiesz ja nie myślałam o tym,że piecze...tonący brzytwy się chwyta, a u mnie w momencie poskutkowało, a potem dupeczke linomagiem i parafinką potraktowałam i kloniec . Wiesz nawet jak piekło to tylko przez moment a ból brzucha był kilkudniowy i też nieprzyjemny,a Nadi się spoijnała a białka w oczach miały nienaturalny czerwony odcień i widać było ból na buzi, po mydełku pomogło momentalnie puściło wszystko.

Kornelko kochana spóźnione ale szczere życzenia dla Ciebie 🙂 śpiewać nie będę bo nie będę 😁 Ale za to coś na poprawę humorku w razie czego mam to
http://youtu.be/rEc8rGonrQw

Justyna moja Nadi w nerwach sie nie trzęsie, ale za to kopie nogą i macha ręką zwiniętą w piąstkę..
Inez ściskam kciuki za Tymusia, Boże niech te dziwaczne przypadłości wreszcie ustąpią...o i doczytałam,że juz ok to dobrze 🙂
Crazzzyyy moja Nadi też kaszle ,żeby na nią uwagę zwrócić 🙂 i jeszcze woła po swojemu głośno jak nikt na nia długo uwagi nie zwraca 🙂 Fajnie,że te naszze maleństwa tak ślicznie sie rozwijaja i coraz rozumniejsze 🙂Dla mnie Nadi juz jest w wielu kwestiach przewidywalna i ja już ją nawet nieźla znam 🙂 ale mój m po 16 jest w domu więc widuje ja tylko 3-4 godzinki dziennie i w wekendy więc nie za bardzo może ją poznać 😞 ale to się zmieni bo wczoraj postawiłam go pod murem i nawet się zgodził 🙂
Kornelka ja kamień atakuje kwaskiem cytrynowym wsypuje cała torebke zostawiam na godzinkę i po kamieniu wiem,że jeszcze octem mozna atakować,zagotować i z głowy ale potem zapach octu w całym domu..
aniołku Oliwcia jaka sliczna okrąglutka 🙂
Andzelika zawsze w takich sytuacjach jak płaszcz ,możesz zasięgnąć rady rzecznika praw konsumenta 🙂
Marta cieszę się z tych nóżek Juleczki w buzi 🙂
Divianka, jo aneczka i paloma piękne zdjęcie ze spotkania 🙂

• Mamusie
Dzień dobry 🙂
Wszystkim baaaaaardzo dziekuję za życzenia 😘 😘
Zaklaskałam każdej z osobna 🙂
Magda dziękuję... 😘 Rysiowi włączyłam i przestał płakac, też się cieszy 🙂 😘
Mam chwilę by coś napisac to sie streszczam bo potem się nie da 😉 🙂
Marta trzymam kciuki za Majkę 🙂
Pati na ten kamień kwasek nie pomógł a octu nie chce w całym domu, ale dziekuję za szczere chęci 🙂
Daniela powodzenia 🙂
Inez oj ta aura, o tej porze roku powódz to dziwne ale za Was też trzymam kciuki i żeby Ci się udało zmienic Tymciowi układ dnia 🙂
mam wrazenie, ze o czyms zapomniałam....

• Mamusie
mysz...... 😠 😠 😠 😠
Daniela u mnie też była i to nie jedna bo jak jedną złapałam to druga chrobotac zaczęła. Z pułapki se jedzonko wybierały i szły w ch..... a sprzątania po takiej, że...... W końcu jednego dnia 2 małpy żywot skończyły, a kiedyś jedna za ogonek się złapała to mi jej szkoda się zrobiło i ją wypuściłam a innym razem córka mówi, mamo wez ją uratuj, bo się zamknęła w pułapce cała i też wypuściłam 🙂
Dobra wezmę się za coś póki Ryś spi.
Miłego weekendu kochane 😘 🙂

• Mamusie
Dzień Dobry 🙂
100 latek dla Norbiego 🙂 😘
Martusia suuuuper zdjęcia Julci 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Inez sesja zdjęciowa Tymka rewelka 🤪 🤪 🤪 🤪
Kornelka Tobie też 100 latek 🙂 🙂 🙂
karolciK nie zazdroszczę sytuacji. Chyba sama bym ryczała ale z Nami przetrwasz ten czas bez m. 😁 😁 😁 😁 😁 Nie damy Ci sie dołować 😉 😉 😉 😉
U nas nocka do bani. Oliwka strasznie marudna budziła się coc chwilkę. Teraz w miare spokojnie ale tez kwęka. Ale damy radę 😉

• Mamusie
WOGÓLE TO DZIEŃ DOBRY!!
Długo mnie nie było z Wami 😞 w pon w nocy postaram się Was nadrobić 🙂
Ja przy tej babie psychicznie się wykończę nie dość, że włazi bez pytania to jeszcze se bierze małą jak jej się podoba pomino, że ja się z nią bawiłam!!!!!normalnie nie chciałybyście wiedzieć co mówię w myślach gdy ta do Marysi się zwraca!!!!!
a tak na marginesie zmieniam dziś fryz...ścinam się na krótko(strasznie mi wypadają, co czesanie pełna szczotka kłaków) i będę z Marysią zapuszczać włosy 🙂

Norbercik - 100lat 😘
a mi chyba dziś dziecko podmienili - ksawier jeszcze nigdy tyle nie krzyczał 😮 zje, pośmieje się chwile i zaraz stęka, krzyczy, lezec nie chce, na rękach tez zle, spać nie chce mimo, ze oczy az czerwone... smoka ssac tez nie tylko gryzie albo smoka albo palce... a jak juz zaśnie padnięty, to po 20-30min się budzi... i tak dzisiaj od 9. rano... może to zęby??? albo brzuszek? bo od wczoraj kupki nie było...
za godz. spadamy do moich rodziców, na ostatki 😁 mój m. w końcu będzie miał okazje napić się z teściem, bo juz dawno tego nie robili 😁 😁 😁 a tak - jest okazja - moje wczorajsze imieniny, ostatki, a ze mój tato andzrej, to tez wypada 😁

ooo, i idzie kupa - huuura 🤪 😁 😁 😁

• Mamusie
dzieńdoberek 😁
u mnie dzisiaj mega porządki i nie nadrobię wszystkiego ale cofnęłam akurat do zdjęć Ksawcia - mamciu jaki przystojniaczek siehankowa Ci rośnie
no wczoraj mnie nie było i przegapiłam święto koleżanki łoj ☺️
Kornelko Sto lat,dużo zdrówka i miłości

Norbert słodko spogląda z ekranu - sto lat maluszku i duuuuuuużo zdrówka
ooo Martuś zdróweczka dla Majeczki
oj Moniq to sie masz - cierpliwości życzę

ja dopiero obiad szykuję - mało czasu na wszystko heh... 😮

miłego popołudnia 🤪 😘 😘 😘