Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ann5353_m

1287

• Kornelka7_m

1085

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

k8_online napisał(a):
no tak ale musisz brac kazda fotke osobno - a tu w Image Tunerze wrzucasz hurtem i samo sie robi 😁

No fakt, to musze sobie tez sciągnąć 😁
a tak przy okazji to mozesz polecic jakis sprawdzony nie za trudny program do obróbki zdjęć? tak zeby sobie za free z netu ściągnąć? 😉

• Mamusie
siehankowa napisał(a):
k8_online napisał(a):
no tak ale musisz brac kazda fotke osobno - a tu w Image Tunerze wrzucasz hurtem i samo sie robi 😁

a tak przy okazji to mozesz polecic jakis sprawdzony nie za trudny program do obróbki zdjęć? tak zeby sobie za free z netu ściągnąć? 😉

PhotoScape - bardzo prosty i darmowy 🙂

siehankowa napisał(a):
k8_online napisał(a):

Ja osobiscie polecam Photo Filtre 🙂 korzystam jest super 😉 kontrasty i nasycenie robi sie + i - , a jezeli zdjecie jest za ciemne korekte robi sie gamma tez + i - a ponadto program jest darmowy wiec polecam 😉

Dzien dobry.
Taka jakas bez sil jestem,moze przez to ze w nocy maly nie spal albo przez ta pogode.
oduczyl mi sie zasypiania w lozeczku i mamy mala wojenke ale estem bardziej uparta od niego i wlasnie wygralam bo usnal sam 🙂
kornelka hmm... lepsze jutro? 😉 oby takzostalo 😘
dobre z anty.. 😁 😁 ciekawe czy jego dzieci beda z niego dumne,syn bedzie mowil "bede ksiedzem jak moj tata"? a osobistemu mow ze do kogos piszesz,troche zazdrosci nie zaszkodzi 😉
daniela a Tosia ci sie budzi w nocy co 3 godziny czy wiecej? Bo norbi po wieczornym karmieniu spi 6 godz a po nastepnym 4. No chyba ze sie zbudzi tak jak dzisiaj i bojarzy do rana.
Wczoraj dalam mu (jak jeszcze nie spal) 0 19 jesc,pozniej usnal, na śpiocha dalam mu 0 22 butelke dzieki czemu wydluzylo mu sen okolejne kilka godzin.Sprobuj z Tosia.I teraz bede swojego chyba w dzien wybudzac bo czasami jak utnie komara to 4 godz spi a efekty widac w nocy 🤢 Damy rade,zobaczysz ze nie dlugo wstaniesz wyspana 🤪
moniczek 😘 😘 dla Tosi,biedactwo..i wiersz cudny nasza poetko 😘
Foga trzymaj sie kochana,to tylko chwilowy spadek formy.A Jagodka rzeczywiscie moze miec problemy z jedzeniem przez gazy.Wiem jakie to frapujace.
paninka przepraszam z ta tesciowa.. ☺️ ☺️
siehankowa a nie asekurujesz mu glowki przy tej drugiej pozycji? ps.urocza koszula 😁
moglabys jeszcze raz wkleic te cwiczenia wejdera(czy jakos tak)bo mam zamiar wziasc sie za siebie wkoncu 😎
moj juz sie wyspal..spal az 15 minut..eh

• Mamusie
k8_online napisał(a):

jedyne co mnie martwi to taki czerwony krwiaczek nad oczkiem ktory pojawil sie w polowie miesiąca (po porodzie go nie miala) i wydaje mi sie coraz wiekszy... wiecie cos na ten temat...
Całuski 🙂))))))))))))))))) Kochane moje Mamy i małe Żuczki 😘

K8 jeżeli ta plamka to takie zaczerwienienie powieki to nie ruszaj 😉 przejdzie samo - moje dziewczynki takie miały. Fakt ze wygląda o nieciekawie ale znika samo 😉

Justyna891 napisał(a):
moniczek napisał(a):
Justyś tu masz np.ćwiczenia http://www.a6w.pl/

wlasnie mi o te chodzilo 😁
😘 😘
dziewczyny sa jakies szanse ze moje rozstepy znikna? chociaz male..maciupenkie 😜

zniknąć raczej nie znikną 🤨 ale zbledną i juz nie bedą tak widoczne 😉 ja mam cały tyłek w rozstępach - jak zebra wygląda 😁 pamiątka z okresu dojrzewania 🙃

ja polecam jeszcze takie ćwiczenia
8min buns
8min arms
8min abs
8min legs
oraz ćwiczenia z niemowlakiem

KarolciK napisał(a):
k8_online napisał(a):

jedyne co mnie martwi to taki czerwony krwiaczek nad oczkiem ktory pojawil sie w polowie miesiąca (po porodzie go nie miala) i wydaje mi sie coraz wiekszy... wiecie cos na ten temat...
Całuski 🙂))))))))))))))))) Kochane moje Mamy i małe Żuczki 😘

K8 jeżeli ta plamka to takie zaczerwienienie powieki to nie ruszaj 😉 przejdzie samo - moje dziewczynki takie miały. Fakt ze wygląda o nieciekawie ale znika samo 😉

Nie nie to jest taki wypukły czerwony bąbelek nad oczkiem, a nie taka plamka z naczynek...

Milium wysypka z rana była blada, tylko krostki zostały było bez plam...teraz patrze a tu znowu więcej wysypki 😮 i są te czerwone paskudne plamy...kurde nie wiem o co chodzi. 😞 😞

Justyna ja się chyba prędko nie wyśpię bo karmię cycusiem, chociaż zdarza się że Tosia śpi nieprzerwanie 5godzin 🙂

Moniczek wierszyk piękny chciałam ci zaklaskać ale już masz tyle naklaskane że dopiero za 100min mogę 😁 😁

A ja dzisiaj lenia mam jakiegoś 😞 wróciłam z miasta bo byłam z rana sprawy pozałatwiać i opadłam z sił totalnie...a tu taki syf...........

• Mamusie
Dzień dobry 🙂
U nas pobódka o 5 była potem o 10 i 10.30 karmienie i znów zasnął sam w wózku 🙂
Moniczek buziak 😘 i oklask 🙂
Justyna tak i zrobię 🙂
Magda mysle, że Kubusiowi przejdzie ten bunt, zobaczysz już niedługo będą się razem bawic a Kubuś będzie brata w szkole bronił 🙂
Siehankowa dzieki za zdjecia, też skorzystam 🙂
Przyszło mi opakowanie reklamowe z johnsona, mleczko pielegnacyjne, płyn do ciałai włosów, ochronny krem przeciw odparzeniom i krem pielęgnacyjny 🙂
Za obiad się wezmę ale jakaś zakręcona dzisiaj jestem 🙂
Miłego dnia 🙂

moniczek, ćwiczyłam przed ciążą - teraz mobilizuje się od kazdego poniedziałku i coś zmobilizowac się nie moge 😁 wczoraj obiecywałam sobie, ze od dzis ograniczam słodycze, ale jak tylko wstałam zjadłam prawie pół paczki ciastek 😮 😜 więc moze od listopada zaczne 😁

• Mamusie
siehankowa napisał(a):
moniczek, ćwiczyłam przed ciążą - teraz mobilizuje się od kazdego poniedziałku i coś zmobilizowac się nie moge 😁 wczoraj obiecywałam sobie, ze od dzis ograniczam słodycze, ale jak tylko wstałam zjadłam prawie pół paczki ciastek 😮 😜 więc moze od listopada zaczne 😁

🤪 🤪 🤪

• Mamusie
HEJ KOBIETKI 🙂))
Tak naskrobałyście że nie nadrobię chyba 🤨
Nie miałam czasu się odzywać bo jeździliśmy z teściówką i zwiedzaliśmy Oj ciężkie to chwile hehe
Ale dzisiaj pojechała z moim lubym do Londynu odebrac paszport Niunia 🙂 a jutro już wyjeżdża 🙃 z czego bardzo sie cieszę 🙂 Poprostu czasami już nie wytrzymywałam i mówiłam jej co sobie myśle!! Ale już koniec 🙂
Kurcze TĘSKNIŁAM ZA WAMI 🙂 uzależniłam się max.
Acha mój synek przesypia już parwie cala noc 🤪 Po kąpieli zasypaia i budzi sie wpół do 4 butla i spi do 9 🙂 Normalnie wypoczęta jestem hehe
Postaram się być na bierząco i doczytać co nieco 🙂

• Mamusie
moniczek napisał(a):
siehankowa napisał(a):

🤪 🤪 🤪

😁 😁 😁 😁 😁 😁 trzymam kciuki 😉 😉 😉 😉 😉