Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2011 | Forum dla mam

Leginsik_m

Rekomendowane odpowiedzi

Doris5969 napisał(a):
Asik Ty juz nigdzie nie dostaniesz termometru rtęciowego!!!!!!!!!!!!!!

to fakt u mnie nigdzie niema ale łukasz jakbył u siebie na mazurach to tam jeszcze sprzedają i przywiózł mi dwa

• Odpowiedzi 18,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• AsiulkaZG83_m

2069

• Louisedg_m

1828

• czarna79_m

1239

• asia19874_m

1365

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
karolajna1988 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
karolajna1988 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
ja też daje mm i po butli cycus do przytulenia a cyca samego to dostaje dopiero rano koło 7 i za 1,5 h butle nie bede dziecka godziła tyko dlatego ze rozbuchane jest przeswiadczenie ze mleko matki najlepsze wiadomo jest ale nie za wszelka cene!!!!!!ooo i takie me zdanie na ten temat

a w miedzy czasiev sciagasz nie?? po prostu tylko rano mu dajesx?

juz przestałam ściągać przewaznie rano mu daje tak powiedzmy zatankuje sie do pełna i poźniej butle i po butli jeszczecycusia i albo cos dopije albo sobie tylko pośsie

ajoo to ja bede dawala tylko wieczorem cycusia no chyba ze bedzie sie domagał bo troche mu brakuje i sie wtula

no dokładnie zrób tak 😁 🙂

AsiulkaZG83 napisał(a):
Gosix89 napisał(a):
hej no i rozstalam sie z mezem..od wczoraj juz ze mn nie mieszka...i nawet dla dorba dziecka on nie chce pojsc na jakies leczenie nerwow..eh....porazka..............nie wiem co bedzie dalej ze mna...
o masz! 😞 😞 😞

moze bedzie tylko lepiej jak mieliscie sie męczyć ikłócić a moze to tylko chwilowe

• Mamusie
mój M pojechał na zakupy no i jak wrócił mówi do mnie wiesz pałek z kurczaka nie było to wziołem ćwiartki z kurczaka zapakowane po 2 sztuki ale były strasznie drogie bo 2 ponad 10 zł wiec ja oczy wywaliłam i mówie to coś jest nie tak!!!!patrze i widze Cwiartki z kaczki 😁 😁 😁no i tym sposobem bedziemy mieli na obiad kaczke w jabłkach 🙂tak własnie wysłać faceta na zakupy 😜 🙂

Doris5969 napisał(a):
mój M pojechał na zakupy no i jak wrócił mówi do mnie wiesz pałek z kurczaka nie było to wziołem ćwiartki z kurczaka zapakowane po 2 sztuki ale były strasznie drogie bo 2 ponad 10 zł wiec ja oczy wywaliłam i mówie to coś jest nie tak!!!!patrze i widze Cwiartki z kaczki 😁 😁 😁no i tym sposobem bedziemy mieli na obiad kaczke w jabłkach 🙂tak własnie wysłać faceta na zakupy 😜 🙂

hahahaha nie no niezle

• Mamusie
Doris5969 napisał(a):

hehehehe ale bym wciągnęła taką kaczuchę z jABŁKAMI....u mnie w domu zawsze nas 1 swięto jest taka pieczona w całości z jabłkami właśnie....już mi ślinka cieknie 🤪 🤪 🤪

• Mamusie
asia19874 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
prosze jakiego interesa zrobilam
wlasnie doszly
są cudne 😁 nóweczki za darmoszke!
http://allegro.pl/nowe-rajstopki-dl-dziewczynki-i1954660482.html

no proszę 😁 ja nie musiałam licytować a w biedrze trafiłam na rajstopki po 2 zł z disneya 😎 mam zapas do wiosny heh
😁 😁 😁 😁 😁 no własnie a mi nie chcieli dac 🤔

• Mamusie
agamu napisał(a):
Doris5969 napisał(a):

hehehehe ale bym wciągnęła taką kaczuchę z jABŁKAMI....u mnie w domu zawsze nas 1 swięto jest taka pieczona w całości z jabłkami właśnie....już mi ślinka cieknie 🤪 🤪 🤪

u mnie na 1 dzień świąt to jest indyk i żeberka w sosie miodowym hmmm ,mniam 🤪 🙂 🙂

Leginsik napisał(a):
hej. przez jakiś czas nie bede do was zaglądać,psycha mi siada,Hania ma kolki w dzień. Miała przed chwila taki atak że aż biedna mi sie zanosiła od płaczu. Wymordowana usneła.
Idziemy jutro do pediatry o porade i może zmienimy mleko,może ono też ma poniekąd wpływ na jej bóle brzuszka i zielone kupy-sama już nie wiem.
Do usłyszenia.

trzymamy kciuki kochana !!! bądzcie dzielne

AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
hejo
noga popuściła 😁 jest o niebo lepiej (żeby nie zapeszyć 🤔 🤨 )
TYmonek 3 noc z rzędu śpi mi do 6.40 😁 czyżby dobre czasy powróciły 😆
Aguśka nic się nie martw 🙂 na pewno Julka dzielnie zniesie szczepienia 😘 ...fakt okropne to jest jak dziecko się cieszy a tu bach i ryk 😮 u nas to oprócz szczepień mamy te badania "ortopedyczne"u ortopedy 🤢 masakra jaki jest płacz 😞 na szczęście następną wizytę mamy w styczniu .

to chyba M masował he he....
a daj spokoj nie moge o tym myslec....

mamy ciche dni 😠 więc mu się nie dałam tykać 😉
dobrze będzie 😘 😘 😘 !
u nas tez wojna od poranka 😮 😮 😮 😠

u mnie to codziennie ale odrazu zgoda mi wiecznie cos nie pasuje .. jestem straszna

• Mamusie
Maga napisał(a):
achm napisał(a):
A ja uważam, ża bez sensu jest na siłę utrymywanie laktacji... przecież to nie koniec świata,a męczenie i siebie i dziecka, które jest głodne a tam nic nie leci nie ma sensu moim zdaniem...no chyba, że komuś sprawia mega przyjemnosć karmienie piersia. Fakt faktem jest ta wieź , ale ja nie uważam, żeby między mną a Gabrysią była jakaś mniejsza przez to, że jest na mm...i ja się cieszę żę przeszłam na mm, a nie męczyłam się wywoływaniem laktacji.

wiadomo,że to nie koniec świata i,że mm to nie tragedia; jednak mleko matki jest lepsze dla ai sądzę,że jak można to warto je podawać; no ale oczywiście nic na siłe

wiecie ja to jest.. te, ktore karmia mm poowiedza, zeby przejsc na mm, bo one tak zrobily a te co karmia pirsia, powiedza, xzeby ratowac, bo one tak zrobily..
nie ma co- karmienie piersia i laktacja to ciezka sprawa, ja mysle, ze warto- a 80 z obu to nie jest malo.. ja mialam 15 z obu czasem 10 i wtedy dokarmialam, ake ratowala,m. wszystko zalezy od tego, jak bardzo Ci zalezy 😁 wiadomo- nic na sile, mm jest latiej, dziecko dluzej najedzone i masz spokoj. tylko musisz podjac decyzje 🙂 pzypadku 80 z obu to jeszcze nie koniec laktacji. ale jak sie meczysz to sama ja zakoncz 🙂
i jeszcze sprostowanie- przez pierwsze dwa miesiace, poltorej mies karmenia laktacji sie nie ratuje tylko rozkreca 😉 dopero po tym czasie mozna mowic o malo mleka.
az oklaskalam Cie za wypowiedz! 😘

• Mamusie
agata82 napisał(a):
izarybka napisał(a):
agata82 napisał(a):
dziewczyny do kiedy podajecie witaminę K?
do konca 3mies trzeba ale ja mam jeszcze musze skonczyc chyba z 15ddni

no właśnie się astanawiam bo mam k i d razem i jeszcze mi trochę zostało.podawać samo d czy jeszcze skończyć to opakowanie/
dzwoniłam do lekarki ale teraz jej nie ma 🤨

mi kazala zmienic na samo D a to wyrzucic

• Mamusie
kamiska napisał(a):
hej dziewczyny nie bede was zasmucala ale nie jest dobrze u nas.nawet nie mam checi pisac o tym juz wyplakalam chyba wszystkie lzy

moze podczytam troszke humor moze powroci choc troszke .....

CO JEST?????????????ZASMUCAJ-PO TO JESTESMY ZEBY SIE WSPIERAC...JAK TYLKO MASZ OCHOTĘ...

• Mamusie
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
jakie macie termomerty ?? bo chcemy kupić elektroniczny ale nie wiemy jaki ???

ha Olga wygrała ! 😆 dobrze że nie ta głupkowata Ania 😮
buahahhaahahha ja tam rtęciowy zakupic musze 🙃 🙃 🙃 🙃 😁 😁 😁 😁 😁

rteciowych juz nie kupisz bo wycofane sa

kamiska napisał(a):
hej dziewczyny nie bede was zasmucala ale nie jest dobrze u nas.nawet nie mam checi pisac o tym juz wyplakalam chyba wszystkie lzy

moze podczytam troszke humor moze powroci choc troszke .....

kochana , coisiedzieje oczywiscie jak nie chcesz nie pisz ale pamietaj zewysluchamy poczytamy

• Mamusie
izarybka napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
asia19874 napisał(a):
jakie macie termomerty ?? bo chcemy kupić elektroniczny ale nie wiemy jaki ???

ha Olga wygrała ! 😆 dobrze że nie ta głupkowata Ania 😮
buahahhaahahha ja tam rtęciowy zakupic musze 🙃 🙃 🙃 🙃 😁 😁 😁 😁 😁

rteciowych juz nie kupisz bo wycofane sa

dokladnie- juz ich nie ma