Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
kasiuniaa1603 napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
a ja z Wami piszę a tego rozbójnika bujam nogą w leżaczku 🙃 🙃 on nawet nie myśli o spaniu, oczy jak 5 zł, a mnie już nogi bolą 🤢 heh mięśnie sobie wyrobię 😁

nasz już ponad 2 godziny śpi 😁

a to do której sypia Ci synuś skoro wieczorem nie skory usypiać? a w dzień Ci śpi?

przeważnie śpi od 23 max 24 i wtedy to 7 rano. W dzień to zależy czasem nie śpi prawie wcale a czasem nawet 4-5h .

no to sporo na raz przesypia 7-8 godzin to dużo 🙂 u nas od 19.30 tak do 1.30 czyli 6 godzin, a potem już krócej bo ok 4, potem po 5, a potem ok 7 🙂

ale zazdroszczę Ci, że Maciek potrafi sam zasnąć, bo u mnie to marzenie ściętej głowy, jak nie cyc i bujaczek to nie ma nawet o czym myśleć, że sam zaśnie. może z czasem się nauczy 🙂

• Mamusie
coq a Ty kochana jak tam?? tylko nie mów, ze prasujesz 😜

No wlasnie skonczylam! 🙂 Oczywiscie czesc prasoania przebieglo przy wrzaskach... koncowka tez. Teraz zjadla i zobaczymy co dalej, ne rece usypia jak aniolek 😎
jutro bede mierzyc ile ona placze, ale chyba 3/4dnia jest przeplakane.

Kasia ale masz cudasne zdjecie! 🤪 Chcialabym go ujrzec na zywo 😆

• Mamusie
coquelicot napisał(a):

No wlasnie skonczylam! 🙂 Oczywiscie czesc prasoania przebieglo przy wrzaskach... koncowka tez. Teraz zjadla i zobaczymy co dalej, ne rece usypia jak aniolek 😎

no zawsze mogę Ci go przez kamerkę pokazać 🤪 🤪 może jutro jak będziesz miała czas?? 😁

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
a ja z Wami piszę a tego rozbójnika bujam nogą w leżaczku 🙃 🙃 on nawet nie myśli o spaniu, oczy jak 5 zł, a mnie już nogi bolą 🤢 heh mięśnie sobie wyrobię 😁

nasz już ponad 2 godziny śpi 😁

a to do której sypia Ci synuś skoro wieczorem nie skory usypiać? a w dzień Ci śpi?

przeważnie śpi od 23 max 24 i wtedy to 7 rano. W dzień to zależy czasem nie śpi prawie wcale a czasem nawet 4-5h .

no to sporo na raz przesypia 7-8 godzin to dużo 🙂 u nas od 19.30 tak do 1.30 czyli 6 godzin, a potem już krócej bo ok 4, potem po 5, a potem ok 7 🙂

ale zazdroszczę Ci, że Maciek potrafi sam zasnąć, bo u mnie to marzenie ściętej głowy, jak nie cyc i bujaczek to nie ma nawet o czym myśleć, że sam zaśnie. może z czasem się nauczy 🙂

Kasia mój też sie nauczył zasypiać przy cycku i na rękach ,ale sama sobie jestem winna bo od poczatku to sobie tłumaczyła wcześniak malusi drobniusi i tak jakos sciskało mnie jak go miałam dawac do łozeczka i teraz mam bez cycka nie zaśnie

• Mamusie
coquelicot napisał(a):

no zawsze mogę Ci go przez kamerkę pokazać 🤪 🤪 może jutro jak będziesz miała czas?? 😁

😁 To musimy sie jutro zgadac 🤪

• Mamusie
Anika_77 napisał(a):
Dziewczyny a podpowiedzcie mi jak sie zaprasza do znajomych bo widze ze zmiany nastapiły 😮

klikasz na profil osoby której chcesz dodać i nad avatarem masz DODAJ DO ZNAJOMYCH 🙂 🙂

dzieki wielkie 😘
no to wysyłam kto chce to przyjmuje 😉

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
coquelicot napisał(a):

😁 To musimy sie jutro zgadac 🤪

ok 😁

• Mamusie
Anika_77 napisał(a):
Nie normalnie zaraz osiwieje 😮 😮 😮 😮 spał 5 min po czym jak przestałam go bujać nie minęły nawet 2 min i już się obudził 😠

a po karmieniu odbił ci ?dajesz do odbicia?

Tak zawsze po karmieniu odbija, i nie ma z tym problemu. Przy cycku to on by spał, ale jak już się go kładzie gdzie indziej to się budzi.... jaka ja głupia 🤢 nauczyć idzie szybko, ale odzwyczaić już nie 😞

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
beata26 napisał(a):
Ide sie kapac i spac, bo juz poprasowalam.
Dobranoc 😘

Przybijam piatke! Moja misja tez zakonczona 😆
Ale jestem zmeczona. Odkladam Mala i ide pod prysznic.

To chyba nastepny skok rozwojowy... dzis Florek tez szaleje norlamnie to juz spal od jakis 1,5 godzine a teraz szaleje. Zasypia na rekach a odlozyc do lozeczka nie chce. Nic oprocz rak dzis na niego nie dziala. Norlamnie to sam zasypial. Mam nadzieje ze w koncu zasnie bo juz bardzo jest zmeczony 😞

• Mamusie
Anika_77 napisał(a):
Nie normalnie zaraz osiwieje 😮 😮 😮 😮 spał 5 min po czym jak przestałam go bujać nie minęły nawet 2 min i już się obudził 😠

Tak zawsze po karmieniu odbija, i nie ma z tym problemu. Przy cycku to on by spał, ale jak już się go kładzie gdzie indziej to się budzi.... jaka ja głupia 🤢 nauczyć idzie szybko, ale odzwyczaić już nie 😞

znam ten ból 🤢 mam to samo i ja go jak mi przyśnie przy cycku to daje go na siebie na zabe trzymam go tak do 10 min potem spokonie moge juz odłozyc do łóżeczka ehh takie małe te dzieciaczki a cwańsze niz niejeden stary 🙂 a to moje drugie dziecko i mówiłam bedze robic odwrotnie niz przy pierwszym i co dupa blada robie dokładnie to samo 🙃

• Mamusie
Anika_77 napisał(a):
Anika_77 napisał(a):

znam ten ból 🤢 mam to samo i ja go jak mi przyśnie przy cycku to daje go na siebie na zabe trzymam go tak do 10 min potem spokonie moge juz odłozyc do łóżeczka ehh takie małe te dzieciaczki a cwańsze niz niejeden stary 🙂 a to moje drugie dziecko i mówiłam bedze robic odwrotnie niz przy pierwszym i co dupa blada robie dokładnie to samo 🙃

Ja to nawet jak go kładłam do łóżeczka to tak że jeszcze cyckał sobie 🥴 wyglądało to komicznie, ale gdy już mu go wyciągnęłam to pobudka 😠 A smoczek to tylko na max 2 min 🤢

• Mamusie
Basienka84 napisał(a):
coquelicot napisał(a):
beata26 napisał(a):
Ide sie kapac i spac, bo juz poprasowalam.
Dobranoc 😘

Przybijam piatke! Moja misja tez zakonczona 😆
Ale jestem zmeczona. Odkladam Mala i ide pod prysznic.

To chyba nastepny skok rozwojowy... dzis Florek tez szaleje norlamnie to juz spal od jakis 1,5 godzine a teraz szaleje. Zasypia na rekach a odlozyc do lozeczka nie chce. Nic oprocz rak dzis na niego nie dziala. Norlamnie to sam zasypial. Mam nadzieje ze w koncu zasnie bo juz bardzo jest zmeczony 😞

Przepraszam Basiu, ale jak milo to slyszec, ze nie jest sie samemu w takim szalenstwie 🙃 🙃 Nie to zebym sie cieszyla, ze Florek daje popalic 😉
U mnie tez znowu wrzask 🤢
Kasia u mnie jest to samo, przy piersi, na rekach spi, odloze i sie budzi 😞