Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
dokładnie Aga 🙂 przysięgał wczoraj ze bedzie ten kościelny i że Majka nam bedzie sypać kwiatki w kościele hehe no nic zobaczymy, w sumie od razu bym powiedziała NIE ale zastanawiam się bo ciul z kasą ale to ubezpieczenie-ja mam tu słabe bo miałam coś na podobe umowy o dzieło a on ma duże i my z małą byśmy od razu pod jego podlegały...

a Ty wybierasz się z Maciusiem do DE ?

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Rita napisał(a):
dokładnie Aga 🙂 przysięgał wczoraj ze bedzie ten kościelny i że Majka nam bedzie sypać kwiatki w kościele hehe no nic zobaczymy, w sumie od razu bym powiedziała NIE ale zastanawiam się bo ciul z kasą ale to ubezpieczenie-ja mam tu słabe bo miałam coś na podobe umowy o dzieło a on ma duże i my z małą byśmy od razu pod jego podlegały...

a Ty wybierasz się z Maciusiem do DE ?

raczej nie. Mateusz ma pracować max do końca września. takie mamy ustalenia. a potem ma już nagraną pracę w Polsce 🙂 no a u niego nie ma warunków, żebyśmy go odwiedzili. bo w pokoju jest ich 3. i w mieszkaniu 4 pokoje. i mieszka tam 10 facetów...

• Mamusie
Rita napisał(a):
...to fajnie że bedzie miał prace w PL 🙂
jak by Adam taka miał to od razu byśmy zjechali ale i tak myślimy nie zostać tu dłużej jak jeszcze z 4-5 lat,bo Majka ma chodzic do PL szkoły 🙂

u nas gdyby nie budowa domu to w ogóle by nie wyjeżdżał 🙂 ale coś kosztem czegoś.... niedługo już wróci na stałe i wtedy będziemy cieszyć się, że możemy mieszkać w swoim własnym domku 😁 😁 😁 i powoli go dekorować wewnątrz 🙂

• Mamusie
Syszalyscie dziewczyny o zabiciu trojga dzieci i nauczyciela w szkole zydowskiej w Tuluzie? Masakra, rodzice wysylaja dziecko do szkoly, wpada szaleniec i dziecka juz nie ma 🥴
Strach normalnie. Chyba byl to rasistowski akt i ten sam bandyta zabil w zeszlym tygodniu dwoch zolnierzy, ktorzy pochodzili z Magrebu i byli muzulmaninami.

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
Syszalyscie dziewczyny o zabiciu trojga dzieci i nauczyciela w szkole zydowskiej w Tuluzie? Masakra, rodzice wysylaja dziecko do szkoly, wpada szaleniec i dziecka juz nie ma 🥴
Strach normalnie. Chyba byl to rasistowski akt i ten sam bandyta zabil w zeszlym tygodniu dwoch zolnierzy, ktorzy pochodzili z Magrebu i byli muzulmaninami.

słyszałam...
mnie się to nie mieści w głowie... to jest jakaś degeneracja ludzi... 🤢

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
coquelicot napisał(a):

słyszałam...
mnie się to nie mieści w głowie... to jest jakaś degeneracja ludzi... 🤢

tez slyszalam wczoraj w nocy na pasku sie pojawilo na tv.... masakra....

• Mamusie
Aga-super zazdroszczę Wam że razem w PL bedziecie 🙂
ja nie słyszałam o tych dzieciach -masakra, trzeba mieć nieźle w glowie nasrane żeby być zdolnym do czegoś takiego 😞 aż się nie chce wieżyć że kiedyś ci psychopaci byli też uroczymi szkrabami jak nasze dzieciaczki 🤔

• Mamusie
kasiuniaa1603 napisał(a):
Dziewczyny a jak wygląda sprawa ciemiączka u waszych pociech, bo ja nie bardzo mam z tym doświadczenie i nie wiem do jakiego czasu ono jest a nie bardzo widzę, żeby się ono zmieszało...

Kasiu na ciemiaczko jeszcze czas - http://pl.wikipedia.org/wiki/Ciemi%C4%85czko

...no a ludzi, ktorzy nienawidza drugiego czlowieka, bo ten jest innejrasy, wyznania itd. nigdy nie zrozumiem.

• Mamusie
Maciek jest dzisiaj super pogodny 🙂 cały czas się bawi, śmieje, gada 🙂 a mi jak na złość nagle przestał działać aparat... jak go włączę to wyświetla się "Wyłącz aparat i włącz ponownie"... oczywiście robiłam to kilkanaście razy, wyciągałam także baterię... i nic.... 🤢 🤢 🤢 mogę tylko w nim oglądać zdjęcia... ale nie otwiera się obiektyw.... 🤢

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
Maciek jest dzisiaj super pogodny 🙂 cały czas się bawi, śmieje, gada 🙂 a mi jak na złość nagle przestał działać aparat... jak go włączę to wyświetla się "Wyłącz aparat i włącz ponownie"... oczywiście robiłam to kilkanaście razy, wyciągałam także baterię... i nic.... 🤢 🤢 🤢 mogę tylko w nim oglądać zdjęcia... ale nie otwiera się obiektyw.... 🤢

Oj to szkoda 🤢
A u mnie dzis troche marudnie, tzn. jak nadchodzi zmeczenie to wpada mi Bambina w placz 🤔

• Mamusie
Tak sobie radzi moja Yasmine z butelka. Meczy meczy, ale wymeczy 😁

[url=[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/851/dscn0903h.jpg/][IMG]http://img851.imageshack.us/img851/2091/dscn0903h.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]]Tutaj podaj wyświetlaną nazwę linku...[/url]

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
Tak sobie radzi moja Yasmine z butelka. Meczy meczy, ale wymeczy 😁

[url=[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/851/dscn0903h.jpg/][IMG]http://img851.imageshack.us/img851/2091/dscn0903h.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]]Tutaj podaj wyświetlaną nazwę linku...[/url]

..echh te nasze szkraby,jeszcze od podłogi nie odrosły a już samodzielne chcą byc 😉
maleeeeńka 😘

• Mamusie
wanilia napisał(a):
coquelicot napisał(a):
A zapomnialam Wanilia Weronika ma cudeowne zdjecia, piekna dziewczynka 🙂

dziekujemy, dziś zaniosłam do wywołania ............. 120 zdjęć 🤪 A Yasmine ta samodzielnie z ta butelką czy to na potrzeby zdjęcia?

Oj ja chyba zdjecia w Polsce wywolam, bedzie troche taniej.
A Yasmine to tak codziennie pije, chyba rece by mi odpadly jakbym miala ja tak dwie godziny trzymac. Zaczynac pic u mnie, a potem ja odkladam i tam sobie pije, pije, pije... i usypia. 🙂
A czasami to tak fajnie dwoma raczkami trzyma, ale czesto jej podkladam cos pod butelke i w posciel opatulam.