Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Dziewczyny, chcialam dzis dac cos innego Yasminie, bo od 4 dni caly czas marczewka. Wybralam kabaczka, ale jak wrocilam do domu to zobaczylam, ze jest taki sklad: kabaczek 31%, woda, ziemniaki 17,5%, pietruszka 16%; szpinak 2%, olej roslinny i semolina ryzowa. Nie wiem czy to dobrze tak od razu tylo skladnikowe padac? 🤔 No dzis zrezygnowalam, i dalam marczewke,bo nic innego nie kupilam. A jest napisane tak jak na marchewce dla dzieci 4/6 miesiecy.

• Mamusie
marika321 napisał(a):
biedna yasmine i coq 😘
bidulki 😉
co do kabaczka to nie wiem, ja planuje zacząć od jabłuszka potem marchewki a późnej po kolei 😎 kupiłam chyba wszystkie deserki gerebera od 4 miesiąca 😎- w końcu promocja była w rossmanie 🙂

U mnie Gerbera nie ma. Ale ze mi z Nestle przyslali kupony rabatowe (nie wiem skad oni maja info, ze tam i tam jest niemowle 🤔 ) to kupuje ichniejsze. 🙃

• Mamusie
marika321 napisał(a):
coquelicot napisał(a):
Jesienno-zimowy plaszyk, buty zimowe (choc nieocieplane) i parasol w garsci. - taka mam pogode! wyslac komus troche? 🙂

ja krótki rękawek i dżinsy, a młody body i sweterek spodnie i trampki+ czapunia 😎

Pewnie jak ja przyjade za misiac do Polski to bedzie deszcz i zinmno 🙃 wiec sie cieszcie i korzystajcie 😆

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
marika321 napisał(a):
coquelicot napisał(a):
Jesienno-zimowy plaszyk, buty zimowe (choc nieocieplane) i parasol w garsci. - taka mam pogode! wyslac komus troche? 🙂

ja krótki rękawek i dżinsy, a młody body i sweterek spodnie i trampki+ czapunia 😎

Pewnie jak ja przyjade za misiac do Polski to bedzie deszcz i zinmno 🙃 wiec sie cieszcie i korzystajcie 😆

nie strasz, nie strasz bo....... wiesz 😉

• Mamusie
marika321 napisał(a):
coquelicot napisał(a):

ja krotkie gacie i krotki rekaw, mlody w chuscie w samym bodziaku z krotkim rekawem i masakra, jestesmy mokrzy po spacerze. psy ledwo powlocza nogami, jezyki do ziemi... 😉

• Mamusie
wanilia napisał(a):
chloe napisał(a):
marika321 napisał(a):
mamuśki spacerują jeszcze.... ale je przyjara 🙂

seozn letni uwazam ze rozpoczety - filtry SPF 50 dla malego poszly w ruch. mnie jak piszesz przyjaralo wczoraj dosc mocno... 🤪

chloe a jaki masz krem dla Julka? bo u nas w aptekach nic nie ma 😮

ja zamowilam dzis pzez doz.pl nivea baby uv30 a co do ubierania w domu mam juz 25 stopni na dworze w cieniu 28 ale mlody w dlugim rekawku i dlugich spodniach bo sie cykalam.. a w dzien jak bylismy to jeszcze bluzke na body na krotki rekaw nakaldalam a teraz tylko doby dlugi rekaw i oczywiscie buty i czapunia

• Mamusie
wanilia napisał(a):
chloe napisał(a):
marika321 napisał(a):
mamuśki spacerują jeszcze.... ale je przyjara 🙂

seozn letni uwazam ze rozpoczety - filtry SPF 50 dla malego poszly w ruch. mnie jak piszesz przyjaralo wczoraj dosc mocno... 🤪

chloe a jaki masz krem dla Julka? bo u nas w aptekach nic nie ma 😮

Avene, ale zamowilam dzis mustele. wszystko inne co widzialam jest dla dzieci powzyej 6 albo nawet 12 miesiaca zycia. a do museli mam jakos zaufanie 🙂