Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
ciasto do dupy 😠 😠
cale sie zapadlo, z piany nic nie zostalo, a jablka z budyniem wyplynely 😠 😠 😠
cholera i znowu skonczy sie na ciescie z cukierni

jak ci sie to udalo zrobic.... przeciez to takie niby latwe ciasto,,,, jak jablka wyplynely gora? tak ci wyroslo?spokojnie kilka razy i sie nauczysz 🙂)) bede trzymac mocno kciuki...
pamm powodzenia,.... ja z mama i babcia kiedys tez jedno wesele we 3 obskoczylysmy hehehe
wanilka Werka idealnie prosciutttttooooo lezy hehe ale mata swietna
aaagaaa trzymam kciuki
meliska do oh ah sie przylaczam raz jeszcze:P
nova i guga i kasiunia odzywac sie ino raz:P

• Mamusie
Cześć dziewczyny 😘
Ja tak na chwilunie tylko, czekam aż mały się obudzi, dostanie kaszki i zmykamy do babci a potem na sklepy 😆 gardło i gorączka wypedzone zło,złoego nie bierze 😎
Wanilia Weronisia miodzik malusi a za te jej oczyska to normalnie bym ją tak mrmrmmrmrmrmrmrm 😉 a chyba ty podawałaś link projektów domów Lipinscy.pl i jest ma dom bergen IV normalnie jakbym widziała swój własny ,lecz nasz dom jest odziedziczony po dziadkach i odrestaurowany UWAGA MA 119 LAT ,dom nie do zdarcia 😎
dla Konsti i Majeczki spóźnione 😘 😘
Rita tez trzymam kciukasy 😉
Agggaaaa z nóżka Maciejki bedzie Ok 🙂
jak jeszcze coś mi się przypomni to cos skrobne a narazie pije kawe i czekam na mojego szkraba 😆

• Mamusie
my sie meldujemy i na spacer lecimy bo dziś mamy słonko 🤪 🤪 🤪 po 3 dniach kiepskiej aury....

lecę wieszać pranie, znieść wózek na dół i jak młody skończy drzemkę ruszamy w rejs.... 😉 😉

bużki dla Maciejki z okazji 5 i niech na tą 5 dostanie same dobre wieści od pana dokotra 😘 😘

• Mamusie
Ulka to faktycznie chyba anioł.... 😉

mój czasem zapłacze.... ale jak jesteśmy sami do 16 to nie ma szans żebym ciągle przy nim leżała czasem trzeba siku 😉, czasem coś upichcić więc musi sie czasem przypomnieć 😉 że np. mata sie znudziła ale i tak wierzę ŻE TEŻ JEST SZCZĘŚLIWY 😘 bo wystarczy że mnie zobaczy i już ma radochę 😉

ja do pracy 25 czerwca aż mi serce płacze jak patrze na kalendarz...... 😮 😮 😮 ale to zleciało....... 😞

• Mamusie
marika321 napisał(a):

mój czasem zapłacze.... ale jak jesteśmy sami do 16 to nie ma szans żebym ciągle przy nim leżała czasem trzeba siku 😉, czasem coś upichcić więc musi sie czasem przypomnieć 😉 że np. mata sie znudziła ale i tak wierzę ŻE TEŻ JEST SZCZĘŚLIWY 😘 bo wystarczy że mnie zobaczy i już ma radochę 😉

ja do pracy 25 czerwca aż mi serce płacze jak patrze na kalendarz...... 😮 😮 😮 ale to zleciało....... 😞

ja 9 lipca i juz mam ciary;/ jak ja to przezyje...bez mojej piszczalki

• Mamusie
agami napisał(a):
marika321 napisał(a):

dlatego ja chyba jednak do końca roku zostane w domu...niedobrze mi sie robi, jak sobie pomysle ze mam ja zostawic z opiekunka...bylam u niej ostatnio, zgodzila sie, ze Mała bedzie miała, ale ja jakos nie moge sie przem,óc aby zostwic ja obcej osobie. A wyjscia nie mam, bo moja mama nie chce...cale dnie zastanawiam sie co zrobic...z jednej strony boje sie ze sie zasiedze w domu, jak moja siostra, która juz 7 lat siedzi z synem w domu i teraz jak jej mowisz ze moze isc do pracy to ma przerazenie w oczach...a moj m. tylko mi mowi, ze sama musze wiedziec czego chce, wiec zadna z niego pomoc

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
agami napisał(a):
marika321 napisał(a):

dlatego ja chyba jednak do końca roku zostane w domu...niedobrze mi sie robi, jak sobie pomysle ze mam ja zostawic z opiekunka...bylam u niej ostatnio, zgodzila sie, ze Mała bedzie miała, ale ja jakos nie moge sie przem,óc aby zostwic ja obcej osobie. A wyjscia nie mam, bo moja mama nie chce...cale dnie zastanawiam sie co zrobic...z jednej strony boje sie ze sie zasiedze w domu, jak moja siostra, która juz 7 lat siedzi z synem w domu i teraz jak jej mowisz ze moze isc do pracy to ma przerazenie w oczach...a moj m. tylko mi mowi, ze sama musze wiedziec czego chce, wiec zadna z niego pomoc

a u mnie nie ma wyjscia.... jeszcze z kasa na tyle krucho ze w praniu wyjdzie jak to z niania bedzie bo jak nam bedzie brakowac od 1 do 1 do bedzie trzeba zamienic nianie na zlobek

• Mamusie
Dzień dobry 🙂
Aaagaaa czekamy na dobre wiadomości 🙂
Aniqa ja bym pewnie została w domu gdyby nie to że kasa potrzebna a i pracę mam raczej fajną, w specyficznej branży i nie chciałabym żeby mi się wszystkie kontakty urwały przez długa nieobecność
Zapomniałam się Wam pochwalić że wczoraj był dzień kupy u nas - najpierw wylazła jedna wieelka, potem dobitka przed rehabilitacją (dobrze że byłam przygotowana) i wieczorem jeszcze jedna 🙂 Chyba podzialały te wszystkie popędzacze bo dziś juz dwie nieduże plastelinki poszły - bez płaczu i wysiłku 🙂
I jeszcze jeden sukces - 5 min (z zegarkiem w ręku) na brzuszku bez płaczu plus obrót na plecy, mam wrażenie że trochę przypadkowy. To dopiero drugi 😮 Ale i tak się cieszę 😁

• Mamusie
wanilia napisał(a):
Dzień dobry 🙂
Aaagaaa czekamy na dobre wiadomości 🙂
Aniqa ja bym pewnie została w domu gdyby nie to że kasa potrzebna a i pracę mam raczej fajną, w specyficznej branży i nie chciałabym żeby mi się wszystkie kontakty urwały przez długa nieobecność
Zapomniałam się Wam pochwalić że wczoraj był dzień kupy u nas - najpierw wylazła jedna wieelka, potem dobitka przed rehabilitacją (dobrze że byłam przygotowana) i wieczorem jeszcze jedna 🙂 Chyba podzialały te wszystkie popędzacze bo dziś juz dwie nieduże plastelinki poszły - bez płaczu i wysiłku 🙂
I jeszcze jeden sukces - 5 min (z zegarkiem w ręku) na brzuszku bez płaczu plus obrót na plecy, mam wrażenie że trochę przypadkowy. To dopiero drugi 😮 Ale i tak się cieszę 😁

braaawo 🙂 od przypadku sie zaczyna:P zobaczy jak fajnie i sama bedzie kombinować;p