Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
dzień dobry 🙂 melduje się po weekendzie kucharskim 😎 mam dosyć jedzenia i ciast chyba przez miesiąc nie tknę słodkiego tyle się najadłam w weekend 🙃
ale to jest wszystko nic bo oprócz komuni to teściowa wzięła mnie jeszcze w sobote do podawania i gotowania na poprawiny 😮 w piątek mieli wesele i ona miała iść sama i powiedziała że nie da rady i mnie wzieła więc meksyk totalny z imprezy na imprezę 🙂
teraz robię pranie z Konsti mam 4 pralki do wstawienia masakra.. myślałam że pójdę z nią dalej spać ale nici z moich planów.. do tego rosół się gotuję i woda na makaron 🙃 padam na twarz ale trochę sobie zarobiłam więc to mnie cieszy 😎

• Mamusie
dzien dobry... nie jestem w stanie narazie was nadrobic.. probuje zlapac siku modego do badania bo juz jeden woreczek ufajdolilismy kupa i zostal nam tylko jeden....w nocy kolo 2 udalo mi sie zbic mlodemu temperature do 37.3 ale rano jak wstalismy o 7 to juz 39.4 😞(((((((( dalam syropek i czekam jak za 1.5 godz nie spadnie mam oidac czopek... bidulka tak sie meczy 😞((((((obiecuje was nadrobic ale moze pozniej jak mlody usnie.... bziaki dziewuszki i dziekuje ze myslami jestescie ze mna i Kubuniem bo wiem ze jestescie....;* jestescie kochane..

• Mamusie
marika321 napisał(a):
Dzień doberek 🙂

U nas mleka mniej..... No i pierwszy okres dostałam..... 🤢 Koniec taryfy ulgowej dla mamci karmiacej 🤨

Ja juzchyba od tygodnia nic nie odciagam,a dobrego miesiaca nie karmie piersia malej i okresu ani widu ani slychu. 🤔 22 kwietnia odstawilam tabletki i tez zadnego krwawienia po tym nie mialam.

Pam dzielna kucharo 🙂 Super, ze dalas rade i ze pieniadze sa 😆

Agami nawet sobie nie wyobrazam jak musisz byc zmeczona i zaniepokojona 😘

• Mamusie
Helloł dziewczęta 🙂

U mnie też mleka mniej 😞 odkąd tak ciepło i więcej bywamy poza domem = więcej butli, a mniej cyca i od razu to widać 😞 wczoraj wieczorem tylko 60 ml ściągnęłam, a rano przy cycku po kilku kilkunastu minutach nerw... nie wiem chyba mało 😞 a wiecie, że moja potrzebuje zjeść

Zauważyłam też działanie pokarmów stałych na kupkę 😉 po wszelkich obiadkach to już takie ala bobki szły, a ostatnie 2 dni jabłuszko z brzoskwinią i dziś rano pampers pełen plasteliny 😜

Czy Wasze dzieciaczki śpią na brzuchu?? bo ja od kilku dni usilnie walczę z tą pozycją, ale moja uparciucha i tak na swoim stawia

Właśnie kończy mi się prać mata i koc podłogowy... z pięknej pogody korzystam 😉

I zaraz spadamy z domu i nie wiem kiedy wrócimy 😎

Agami mam nadzieję, że udało Wam się zbić gorączkę... przytulam Kubusia 😘

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
meliska napisał(a):
Helloł dziewczęta 🙂Właśnie kończy mi się prać mata i koc podłogowy... z pięknej pogody korzystam 😉

Wy znowu z pogoda zaczynacie kiedy u mnie zimno i deszcz ? 😎

no tamten tydzien byla lipa to teraz odrabiamy ....... 😜

ja też czekam na pranie żeby wywiesić i młodego nakarmie i w rejs..... 😁 😁 😁

• Mamusie
nie moj nie śpi na brzuchu 🙂

a mój młody opanował obroty z plecków na brzuch ale jak sie zmęczy to sie strasznie wkurza 😜 😜 no chyba zapomniał że już umiał z brzuszka na plecy i muszę go przekręcać z brzuszka na plecy.... 😮 😮
a to już od dawna umiał......i bądź tu mądry... 🙃 🙃

• Mamusie
Coq nie martw się zaraz i u Was się cieplo zrobi
Meliska ja tez zauważyłam ze zalezy co podam to taka kupa… wczoraj dalam sok jabłkowo malinowy i dzis kupa zadka ale gdyby było rozwolnienie to było by kilka kup a tu poszla ta jedna i koniec….co do spania na brzuchu to mój na bok tylko sam się już układa jak na pleckach zostawie… bo zawsze ja go układałam a teraz to robi sam… dzis spal ze mna a tatus w duzym pokoju to spal mlody jak krol rozwalony….no i gorączkę w nocy się zbic udalo teraz po syropie tez spada a o 14 mamy go wykapac…. I pozniej wieczorem jak lekarz zalecil… no i w koncu udalo się siku złapać i maz pognal do laboratorium mam nadzieje ze wynik dzis będzie
Pam podziwiam cie za wytrwałość w kuchni… jak już ci pisalam ja kiedys tez jedno wesele z mamuska obskoczylam i w poniedziałek ciezko było reka i noga ruszyc tak ze mega Kiss for you za to
Basienka wspolczuje takiego nawalu pracy ale dobrze ze zagladasz do nas no i nadrabiaj kochana nadrabiaj.. ja tez się za nadrabianie wlasnie wzielam bo mlodemu spadla goraczka i się bawi…
Coq aaa pilotka w kiecce extra laska;D i jak ladnie siedzi na raczkach już sztywno 🙂
Marika matka polka no ja okresu nie mam … a mleko to może ci wroci bo u nas tez pojawia się i znika
Aaagaaa ja cie podziwiam jak ty zawsze ladnie wszystko rozpracowane ladnie masz… i ciesze się ze z nozka Maciusia ok.
Ula dzieki za cynk z biedra;D ja tez promocyjna maniaczka;p
Wanilka wlasnie wlasnie bezbolesnego powrotu do pracy by czas w pracy szybko lecial i szybko do młodej wracaj
Dorianka pytalam lekarza o badanie moczu wlasnie jak zasugerowałaś i kazal zxrobic tak ze dzieki za podpowiedz bo nie wiem czy sam z siebie by nam kazal to zrobic
Holi a ty dzie dzis się szwendasz co?;p pewno na polu jestes
Rita ty meza chyba na loterii wygralas.. mój tez mi pomaga ale czesciej mysli jak dac noge do kolegi;p
No i sliczne i fotki i avatarki… nie wymienie z imienia kogo bo musze do mojej gorączkującej pchełki spadac….ale sliczne… ja uwielbiam foteczki wasze oglądać wiec wrzucac laski wrzucac

• Mamusie
meliska napisał(a):
Helloł dziewczęta 🙂

U mnie też mleka mniej 😞 odkąd tak ciepło i więcej bywamy poza domem = więcej butli, a mniej cyca i od razu to widać 😞 wczoraj wieczorem tylko 60 ml ściągnęłam, a rano przy cycku po kilku kilkunastu minutach nerw... nie wiem chyba mało 😞 a wiecie, że moja potrzebuje zjeść

Zauważyłam też działanie pokarmów stałych na kupkę 😉 po wszelkich obiadkach to już takie ala bobki szły, a ostatnie 2 dni jabłuszko z brzoskwinią i dziś rano pampers pełen plasteliny 😜

:

co do kupki to ja daje teraz śliwki z HIPP i pomagają 🙂

• Mamusie
dziewczyny u Was masakra a co ja mam powiedzieć? uciekłysmy z małą ze spaceru bo nie szło wytrzymać-w ogródku w cieniu mam 33 stopnie-siedzimy teraz w domu ,moze później da się wyjść pospacerować, pranie też juz wisi u nas -taka piekna pogoda że powyciągam z szaf mało uzywane ciuchy i też je odświerze 🙂
Agami kochana trzymam kciuki żeby Kubulkowi szybko przeszło 😘