Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Basienka84 napisał(a):

aagaa u mnie z nockami jest tak samo. Strasznie sie drze jak ma spac a potem jak juz zasnie poptrafi sie w nocy obudzic kilka razy z potwornym placzem 😞 nie wiem co mu jest... mam nadzieje ze to zeby, bo wtedy jest nadzieja ze sie skonczy 🙂

u mnie - odpukać - noce są w miarę 🙂 Maciek ładnie usypia wieczorem. chodziło mi o zaśniecie w dzień 🙂

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Maciek już sobie pięknie śpi 🙂 byliśmy na spacerku, wróciliśmy o 18.30, i chwila zabawy, kąpiel, jedzenie i sobie usnął 🙂

co do mojej ręki to dzięki dziewczyny. Wanilia do lekarze nie będę szła, bo to na pewno powie, że to z przeciążenia. mam taki spray na takie bolące miejsca. zobaczymy jak będzie jutro. na razie cały czas boli tak samo niestety 🤢

• Mamusie
pammat napisał(a):
dziewczyny czy wasze dzieci też mają odruchy wymiotne jak w jedzeniu są grudki ? moja Konstancja jak ma grudki to prawie wymiotuje i tak caly czas 😮
chloe nie przejmuj się mamą najważniejsze jest to że ty jesteś szczęśliwa i najważniejsza jest dzidzia.. 😘
aaagaaa biedna jestes z tą ręką 😞 😘
novaM dasz rade w piątek 😎 wierze w ciebie!
Ja danonków nie daje bo ponoć uczulają ale słyszałam ze można podawać te serki jana bo kupuje się do naleśników 🙂 moja szwagierka podawała dziecią gdzie te są uczulone i mają skaze białkową..

u nas to samo gniecione widelcem nie przejdzie... w zupie cos plywa i od razu haft;/

• Mamusie
Wanilia a co do kursu to ja już księgowość w pigułce miałam 🙂 i nie narzekałam 😉
bo ja to w ogóle bym się non stop dokształcała. marzą mi się jeszcze jakieś studia etc 🙂 ale to jak już Maciek troszkę podrośnie 🙂

NovaM dwóch tatusiów jednego dnia to może być ciekawie 😉 a co to tego "mniej starego byłego" to Ty jesteś piękną, inteligentną i przede wszystkim silną kobietą i dlatego dasz sobie radę ze wszystkim 🙂

• Mamusie
opowiem Wam hit!!!
dzowni moja mama i mowi:
"czy powiadomiliscie wszystkich ze nie bedzie Cie na weselu w niedziele? "
mowie ze tak, i ze wojtek tez nie idzie bo mama jego wraca juz w niedziele.
"a przeciez mama wojtka nie pracuje to przeciez moze chyba zostac dluzej do poniedzialku?"

NO K...MAC A MOJA MAMA NIE PRACUJE OD 20 LAT I NAWET SIE NIE SPYTALA CZY NIE TRZEBA NAM POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A MIESZKA 7KM OD NAS A NIE 300KM JAK TESCIOWA!!

no masakra, musiam to napisac, az mi ulzylo....

• Mamusie
chloe napisał(a):
opowiem Wam hit!!!
dzowni moja mama i mowi:
"a przeciez mama wojtka nie pracuje to przeciez moze chyba zostac dluzej do poniedzialku?"

NO K...MAC A MOJA MAMA NIE PRACUJE OD 20 LAT I NAWET SIE NIE SPYTALA CZY NIE TRZEBA NAM POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A MIESZKA 7KM OD NAS A NIE 300KM JAK TESCIOWA!!

dobrze, że Ci ulżyło... 😘 no rzeczywiście dziwnie to wszystko wygląda... ale nie przejmuj się kochana, Ty masz teraz swoją rodzinę w osobie męża, Juleczka i tej małej fasolinki 🙂

• Mamusie
Nova to widzę szał....no to proszę się tak wypindziolic by tym matolkom szcZena na podłogę upadła !!!!!!

Chloe widzę ze mama daje czadu....uściski!!!!!

No młody padł 😉
A my jutro szczepienie a więc mam już weekend bo wzięłam urlop dwa dni....ciekawe ile waży mój Miś...?? 😉 😉

• Mamusie
chloe napisał(a):
opowiem Wam hit!!!
dzowni moja mama i mowi:

🤔 🤔 🤔 Potwierdza się moja teoria że im człowiek mniej robi tym bardziej "jest zapracowany". Zresztą nie zapominaj że Twoja mama opiekuje się Twoim bratem malutkim 😜

• Mamusie
Ja w ramach walki z samotnością czyszczę konto 😉 Zamierzam wylicytować kurteczkę na zimę
http://allegro.pl/next-plaszczyk-red-bombka-zima-12-18mc-i2489390967.html . Kupiłam też dwie pary getrów na jesień, dwie bluzeczki i pajaca do spania ☺️ I mam na celowniku taką cieplutką dzianinowa tunikę na zimę 😉
Aaaa.....M dzwonił powiedzieć że wyszła reszta ząbków więc łącznie mamy już 6 🙂

• Mamusie
Marika uwierz mi, że bardzo cholera jasna chętnie tylko niestety deszcze zapowiedzieli 😠
Mam szpony malować ale weny brak 😠
To przez ten głupi i zapracowany zarazem dzień...

Aaagaaa szarlotka powiadasz...mniam 🙂
Ja się parowańców/pampuchów najadłam z jagodami, które sama zbierałam 😎
I jakoś się teraz ruszyć nie mogę 😉

• Mamusie
NovaM napisał(a):

Nie dość, że łysy i bez kasy to jeszcze bez zębów hehehe 🙂

😁 😁 😁
Przypomniało mi się jak koleżanka opowiadała jak ją wyswatać chciała babka w gospodarstwie w którym zbierała materiały do pracy mgr : " No ja już nie mam zbyt dużych wymagań ale zęby to mógłby mieć - a przynajmniej te z przodu 😁 😁 😁 " Chodziło o syna tej babki - rolnik szuka żony 😁

• Mamusie
NovaM napisał(a):
Wanilia powodzenia w licytacji !!!!
Super płaszczyk a jeszcze lepsza cena 🤪

Tak sobie pomyślałam że jesienią wszyscy bedą polować na kurteczki na allegro - a ja będę sprytna i kupię szybciej 😜 Bo na kombinezon się w tym roku nie piszę. Wydaje mi się że taka lekka puchowa kurteczka bedzie funkcjonalna, do tego śpiworek do wózka i powinno być ok 🙂

• Mamusie
wanilia napisał(a):
NovaM napisał(a):
Wanilia powodzenia w licytacji !!!!
Super płaszczyk a jeszcze lepsza cena 🤪

Tak sobie pomyślałam że jesienią wszyscy bedą polować na kurteczki na allegro - a ja będę sprytna i kupię szybciej 😜 Bo na kombinezon się w tym roku nie piszę. Wydaje mi się że taka lekka puchowa kurteczka bedzie funkcjonalna, do tego śpiworek do wózka i powinno być ok 🙂

i dobrze wymyśliłaś 😁

też się muszę porozglądać

• Mamusie
wanilia napisał(a):
Ja w ramach walki z samotnością czyszczę konto 😉 Zamierzam wylicytować kurteczkę na zimę
http://allegro.pl/next-plaszczyk-red-bombka-zima-12-18mc-i2489390967.html . Kupiłam też dwie pary getrów na jesień, dwie bluzeczki i pajaca do spania ☺️ I mam na celowniku taką cieplutką dzianinowa tunikę na zimę 😉
Aaaa.....M dzwonił powiedzieć że wyszła reszta ząbków więc łącznie mamy już 6 🙂

Że ile?????? 🤪

• Mamusie
hej 🙂
ja wpadłam tylko na chwilkę bo jak zwykle czasu brak
i nic mi w głowie nie pozostało prócz radosnej nowiny 🤪
CLOE z całego serducha gratulujemy Wam dzidziusia 😘 aż mi się tak jakoś na sercu goraco zrobiło 🤪 SERDECZNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!! 😘

• Mamusie
Holi jaka wylewna...... 😮

Miałam taki plan jak Ty Wanilka ale fuksem Misio dostał od mojej kuzynki po synku 2 superowe kurteczki z reserved jedna puchowa-granatowa i druga lżejsza w krateczke,jednym słowem wyrąbiste 🙂 no i zaś oszczędności 😉 😉

Nova deszcz nie deszcz masz wyglądać :cud,miód maliny i orzeszki!!!!!

• Mamusie
MARIKA spoko już piszę!!!
Byłam się myć i stwierdziłam że spać jeszcze nie idę!!!!
chcę spróbować małemu dziś dać mleko ok 23 na śnie i zobaczymy ile prześpi i dlaczego się przebudza 24 i 1 w nocy czy z przyzwyczajenia czy z głodu!!!!
Napisałyście wiele dziś!!!
Nadrobiłam wszystko ale nie wiem co której napisać zapamiętałam że mam napisać PAMM zdrówka dla Konsti!!!!
My dziś z małym spacer potem tatuś wziął go do teściów ja poszłam do gina po zaświadczenie do pracy że karmię!!!! dostałam bez problemu!!!!
Chloe odpoczywaj jak się tylko da!!!!