Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
wanilia napisał(a):
NovaM napisał(a):
Wanilia powodzenia w licytacji !!!!
Super płaszczyk a jeszcze lepsza cena 🤪

Tak sobie pomyślałam że jesienią wszyscy bedą polować na kurteczki na allegro - a ja będę sprytna i kupię szybciej 😜 Bo na kombinezon się w tym roku nie piszę. Wydaje mi się że taka lekka puchowa kurteczka bedzie funkcjonalna, do tego śpiworek do wózka i powinno być ok 🙂

ja tez tak pomyslalam i kurteczka z endowej wyprzedazy wisi juz w szafie 🙂 granatowa, puchowa na polarku.

Rita dziekujemy za mile slowa:*

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
holi32 napisał(a):
MARIKA spoko już piszę!!!
Byłam się myć i stwierdziłam że spać jeszcze nie idę!!!!
chcę spróbować małemu dziś dać mleko ok 23 na śnie i zobaczymy ile prześpi i dlaczego się przebudza 24 i 1 w nocy czy z przyzwyczajenia czy z głodu!!!!
Napisałyście wiele dziś!!!
Nadrobiłam wszystko ale nie wiem co której napisać zapamiętałam że mam napisać PAMM zdrówka dla Konsti!!!!

Ze co, zaswiadczenie ze karmisz??? I na jakiej podstawie niby lekarz ma to spawdzic, ma ci possac, czy jak???? 😉 przepraszam ze doslownosc ale ja bym nie miala czelnosci kazac pracownikowi takie zaswiadczenie przynosic 🙂
My dziś z małym spacer potem tatuś wziął go do teściów ja poszłam do gina po zaświadczenie do pracy że karmię!!!! dostałam bez problemu!!!!
Chloe odpoczywaj jak się tylko da!!!!

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
idę się umyć 🙂 bo czuję, że mogę usnąć niedługo... no i do łóżka się przeniosę z komputerem 🙂

Ja już w łóżeczku - z reddsem żurawinowym 😜 I też zaraz spać idę bo startuję przed piątą - postanowiłam przed pracą ucałować córcię - siedzą z małżonem na Dolnym Śląsku a że ja też mam tam interes to dwa ostatnie dni będę pracować tam i popołudnia już razem spędzimy 🙂

• Mamusie
Wanilia tak jadę nad morze tylko nie wiedziałam czy aby na pewno wiec nie zachwalałam 😉 27 lipca jadę z córami i teściami.do Krynicy morskiej.właśnie miałam zapytać czy któraś nie mieszka jakoś niedaleko??? ale jak dobrze pamiętam to gdzieś jakiś Kołobrzeg był nie Krynica... no cóż i tak z teściami jadę a mogliby pomyśleć że jadę ich syna zdradzać 😁 najgorsze jest to ze jedziemy Punto z butlą gazową w bagażniku... 😮 🤢 nie mam pojęcia jak my się zmieścimy 🤨 a ja przecież muszę wózek wziąć...już szukam na allegro jakiś mniejszy kupić bo nasza spacerówa ma duze podwójne kółka i wszędzie ledwo się mieści. ciężko idzie powiem szczerze...już zaczynam myśleć ze nie pojade...wszystko wyjdzie w praniu. zamówiłam na poniedziałek 10kg wiśni na dżemik 😁 mniam 🙂
Nova no faktycznie ciekawie będzie u Ciebie ale nie zazdroszcze 🤢 oby wszystko poszło po Twojej myśli 😆
oczywiście nie pamiętam co miałam wiecej napisać...

• Mamusie
a no i zębów gratuluję Weronice 😁 u nas jakby dwójki dolne do jedynek chcą dołączyć ale idą powoli.mamy 2 🙂
aga znowu kursik 😁 też bym coś dla siebie chciała ale u nas wszystko za pieniądze,ani gmina ani urząd pracy nie mają kasy na kursy.niestety 😞 korci mnie żeby znowu kolczyki robić.jakaś wena mnie nachodzi ale cholera czasu mi brakuje na wszystko 🤢
ide spać.wreszcie...buziaki

• Mamusie
a ja się załatwiłam, jak wchodziłam do sypialni to upadł mi telefon i Maciek się obudził, z uśmiechem 😁 i zaraz już stał w łóżeczku 🙃 pośmiał się trochę i zrobiłam mu jeść. zjadł 120ml i usnął. poszłam siusiu, wracam a on już stoi w łóżeczku i się do mnie śmieje 🤪 no i nie chce spać... ale już przynajmniej spokojnie leży. no ale oczy jak 5 złotych 🤢

• Mamusie
Siema z rana Konczity 😎

Ja z deka dzisiaj nie wyspana...hmmm...ale to dla mnie takie normalne 😜

Asia też z wózkiem miałam problem i zamawiać miałam taką zwykłą "parasolkę" z allegro bo do Szczecina samochodem, a wracać chcę samolotem więc Kajtkowa landara tylko by przeszkadzała... ale okazało się, że mam od kogo pożyczyć na szczęście 🙂
A tobie czasu już mało zostało więc się spiesz z tym zamawianiem 😉
A może popytaj znajomych, może ktoś mógłby się zamienić na parę dni 🤨

Czaicie, że pan ojciec od ponad tygodnia ani razu nie zapytał o małego 😮 ...a jak mu wczoraj napisałam, że nie wiedziałam, że zerwanie ze mną jest jednoznaczne z brakiem zainteresowania dzieckiem to mi odpisał - " tak obwiniaj mnie." ....hmmm no umarłam jak to przeczytałam 😮 No a kogo qrwa mać mam obwiniać 😮 😮 😮 A tak narzekał na swojego ojca, że się nim nigdy nie interesował no i niedaleko pada jabłko od jabłoni 😠
No i pobudka z nerwem zapodana więc dzisiaj dzień na pełnych obrotach sponsorowanych przez literkę "W" jak wqrw 😠

No ale dla was wszystkiego co najlepsze w ten chłodny jak na razie u mnie czwartek 😘

• Mamusie
Dzien dobry 🙂
Widze,ze produkcja stron idzie pelna para.
Nadrobilam. Dziewczyny,ale te zeby Wam ida. U Sary jeden i reszty brak. Jak ma grudki w jedzeniu to tez na zwracanie ja bierze.
Pamm zdrowka dla Konsti :*
Chloe trzymaj sie dzielnie :*
My za tydzien calonocna podroz do Torunia. Mam nadzieje,ze jakos zleci. Juz produkuje liste "co zabrac..." idt. oczywiscie w miedzyczasie cos z niej (listy)znika a cos sie pojawia. Niech zyje mania karteczkowa 😉

• Mamusie
Mam pytanie do dziewcYn czyszczacych konta na allegro. Poniewaz musze kupic spiworek do wozka na zime polecacie jakiegos sprzedawce,ktory dysponuje takowymi? Ja sie nie znam na allego a nie chce sie naciac. U nas kosztuje 80euro prawie a uniwersalne sa jakosciowo niezbyt dobre.

• Mamusie
NovaM napisał(a):
Siema z rana Konczity 😎

Ja z deka dzisiaj nie wyspana...hmmm...ale to dla mnie takie normalne 😜

Asia też z wózkiem miałam problem i zamawiać miałam taką zwykłą "parasolkę" z allegro bo do Szczecina samochodem, a wracać chcę samolotem więc Kajtkowa landara tylko by przeszkadzała... ale okazało się, że mam od kogo pożyczyć na szczęście 🙂
A tobie czasu już mało zostało więc się spiesz z tym zamawianiem 😉
A może popytaj znajomych, może ktoś mógłby się zamienić na parę dni 🤨

Czaicie, że pan ojciec od ponad tygodnia ani razu nie zapytał o małego 😮 ...a jak mu wczoraj napisałam, że nie wiedziałam, że zerwanie ze mną jest jednoznaczne z brakiem zainteresowania dzieckiem to mi odpisał - " tak obwiniaj mnie." ....hmmm no umarłam jak to przeczytałam 😮 No a kogo qrwa mać mam obwiniać 😮 😮 😮 A tak narzekał na swojego ojca, że się nim nigdy nie interesował no i niedaleko pada jabłko od jabłoni 😠
No i pobudka z nerwem zapodana więc dzisiaj dzień na pełnych obrotach sponsorowanych przez literkę "W" jak wqrw 😠

No ale dla was wszystkiego co najlepsze w ten chłodny jak na razie u mnie czwartek 😘

ja pierdole, ale ten typ ma z deklem....szkoda gadać

• Mamusie
a tak wogole to dzien dobry
dzisiaj moja mam wyjezdza z moim bratem na tydzien do niemiec do moich sióstr. ale im zazdroszcze, tez bym pojechala.
wczoraj wyczailismy na gruponie promocje, 5 dni w 5pieciogwiazdkowym hotelu w kolobrzegu za 1300zł, ale dzisiaj rano okazalo sie ze juz wykupione na sierpien 😠
a dzisiaj jest 9 rocznica jak jestem z moim 😮 😮 😮 oczywiscie udajemy ze o tym nie pamietamy 🤢

• Mamusie
Aniqa w takim razie wszystkiego najlepszego z okazji dnia udawania 😉 😘

Co do pana ojca...taaaak wiem szkoda słów...

Chloe nos do góry !!! Nie takie rzeczy przetrwałyśmy 😎

Wyobraźcie sobie, że nie dość, że wqrw z rana to jeszcze Pączysław dorzucił swoje 5 groszy i dopiero zasnął 😮 ...od 6-tej 😮 😮 😮
W dupie czasowej takiej jestem, że nie wiem czy się do wieczora pozbieram i jeszcze na forum siedzę hehehe...to chyba podświadomość mi wmawia, że i tak się nie wyrobię więc po co na głowie stawać 😁
Biorę się za pranie "parasolki" , wózka znaczy się tego pożyczonego bo słońce wyszło więc szybko przeschnie ...a do poniedziałku już tak blisko 🤪
...a piątek już jutro 😠 ...chyba se coś zarzucę jutro na nerwy bo mi żyły ze stresu powyłażą 😠

Echhh no czas się do roboty zabrać 🙂 ...dobrze chociaż, że obiad mam przygotowany...odmrożony hehe 😉

Buziale 😘 😘 😘