Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
poza tym ja dzisiaj pierwszy raz ugotowałam Maćkowi zupkę z cielęcinką 😁 bo do tej pory to Maciek tylko słoiczkowe jadł 😉 także debiut kulinarny mam za sobą i synusiowi bardzo smakowało 🙂

moj maly jadl dzisiaj botwinke made by babcia 🙂) tez mu bardzo smakowala 🙂)

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
wanilia napisał(a):
pammat napisał(a):
Dzieki 🙂
holi32 mojej to samo czasem zabawy w glowie po butli na brzuszku lezy i rzuca smoczkiem na wszystkie strony 😁

A właśnie - u Was też króluje zabawa w wyrzucanie zabawek z wózka, leżaczka,kolan itd?

pewnie rzuca wszystkim czym się da 🙃

• Mamusie
wanilia napisał(a):
pammat napisał(a):
Dzieki 🙂
holi32 mojej to samo czasem zabawy w glowie po butli na brzuszku lezy i rzuca smoczkiem na wszystkie strony 😁

A właśnie - u Was też króluje zabawa w wyrzucanie zabawek z wózka, leżaczka,kolan itd?

si 🙂 raz na jedna, raz na druga strone 🙂 a mama lata i podnosi

• Mamusie
no wlasnie ciekawe jak Nova i spotkanie tatusiów 😮
a ja dopiero usiadłam, o 20.30 zwóciłąm z pracy, mała wykąpałam, a zasnela dopiero przed chwila w wielkim krzyku , bo placz to nie byl, poprostu sie darła 😮 mam nadzieje ze pośpi dzisiaj, bo wczorajsza nocka byla z dupy, pobudki co godzine 🤢 🤢 🤢

• Mamusie
Dzień dobry 🙂
Ja w końcu mam prawdziwy weekend, bo tak to u mnie różnie wolne wypada i wstałam już dziś o 7 i na dodatek wyspana 😜
Dziewczyny miałam trochę do nadrobienia i nie wszystko ogarniam ☺️ migały cudowne nowe avatarki 🙂 🙂 🙂
Wanilia widać nie ma tego złego... 😉 trzymam kciuki, żeby się udało, bo plan 1 klasa 🙂 my też chcieliśmy wziąć kredyt, ale zdaje się, że w PKO SA i też dupa, bo długo to trwało, zaświadczenia ważne 1 miesiąc, ja musiałam prawie 2 tygodnie czekać aż mi je z personalnego wyślą i nie nadążałam z dostarczaniem nowych i poza tym musieliśmy wszystkie dokumenty od dewelopera sami dostarczać, a że czas nas naglił... zrezygnowaliśmy 😠 I ostatecznie Bank Śląski, od lat mamy tam konta, więc nawet żadnych zaświadczeń o zarobkach nie musieliśmy przynosić i wszystkie papierki od dewelopera sami sobie załatwiali... i nie trza było tak od razu, a my się połasiliśmy na te dopłaty dla młodych małżeństw i jeszcze ile się człowiek przy tym nawkur*** 🤢 🤢 🤢
Aga Maciejka zawodowo stoi 🤪 więc już pora ponownie obniżyć łóżeczko!!!
Też ostatnio za gotowanie dla córci się wzięłam... zupki z brokułów, kalafiora, buraków, fasolowa, wszystkie z mięskiem z królika i do zamrażary 15 pojemniczków powędrowało i teraz ona nimi pluje, bo nie są całkiem na gładko zrobione i najczęściej wygląda to tak, że po kilku łyżeczkach się blender wyciąga i blenduje 🤢
A ja wczoraj na shooping z córeczką i koleżaneczkami pojechałam, właściwie to miałam bez Julki jechać, ale mnie dziołchy namówiły i tym samym tatuś dostał wolne, a my spędziłyśmy super popołudnie, a Jula taka podekscytowana była, że nawet oka nie zmrużyła i ino z rączek do rączek patrzyła chodzić, a wózek to nam na zakupy służył 😜 No w samochodzie to już padła, ale to już też pora kąpieli też była... a w wannie na nowo odżyła 😉

• Mamusie
hejka kochane!!!!
My dziś spacerki mały już ma 3 drzemkę!!!
Co do zupek obiadków to mu gotuje deserki daje ze słoiczka i lubi kalafiora i pietruszkę i marchewkę w zupie pomidora mu daję i je ale raczej mu tak nie podchodzi Meliska ja mam to samo skubaniec z nami bułki je i ziemniaki kawały takie a zupki z kawałkami nie tknie i blender jest wyciągany no cóż!!! heheheh
Agaaaaa Maciek stoi pięknie ja to chyba zwariuje jak mój mały tak stać będzie pilnować i pilnować tych małych szkrabów!!!
Marika no tak praca dom i praca i obiad tak to jest

• Mamusie
No to się nazywa drzemka ponad 2 godziny 😉 a co najlepsze młody i tatuś dalej śpią... 😮 a tu jeszcze spacerek pasuje zaliczyć ale mi to na rękę bo ja pójdę na spacer a tatuś poodkurza i kurze zetrze bo teraz ja tego nie mogę zrobić......heheeee jeden śpi w sypialni a drugi w salonie 😉 😉 😉

• Mamusie
Dzien dobry 🙂
Lala juz spi 🙂Bylismy na zakupach i ze wzgledu na ukonczenie dzis 7 miesiaca kupilismy Sarce dzieciecego laptopa, bo ostatnio uwielbia walic raczkami w klawiature. Byla przecena, wiec kupilismy jej taki tani na rozwalenie. Co do boli plecow, zglaszam sie do grona. Jakby mi ktos srubokretem dlubal w kregach. Takie uczucie rano jak po nocy odpoczne, to wtedy wychodzi.

• Mamusie
Zapomniałam Wam napisać że w zeszłym tygodniu zadzwoniła do mnie koleżanka pochwalić się że jest w ciązy. Bardzo długo się starali i leczyli, miała już za sobą inseminacje i nic...W zeszłym miesiącu nie było ich lekarza w czasie kiedy trzeba było inseminować więc byli przekonani że miesiąc w plecy a tu........zaszła naturalnie 🤪 A najlepsze jest to że tydzień wcześniej im mówiłam że spoko, jeszcze się okaże że dzieciaczek zostanie poczęty w domowym zaciszu a nie w szpitalu - no i wykrakałam 🙃 Prawie się popłakałam jak mi powiedziała że w ciązy jest. Może dołaczy do Chloe na marcówkach 😜
Meliska wiesz może co z dzieciaczkiem od Twojego małżona z pracy - tego co się tak wcześnie urodził?