Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
chloe napisał(a):
Byloby super z tym urlopem macierzynskim i wcale nie uwazam tez ze z tego powodu nie beda chcieli zatrudniac kobiet, poniewaz w calosc zasilek za ten urlop pokrywa zus.

o jaaaaaaaaa... to ja się za drugie biorę 😜 a jakby tak dobrze pokombinować to można długie lata na macierzyńskim siedzieć 😁... + L4 ciążowe

• Mamusie
A jak u Was z katarami?... odpuszczają?... bo u nas furczenie nadal 😞 ale moja niunia taka dzielna... sama nadstawia nosek do pryskania i czyszczenia 🙂... normalnie po odciąganiu tych gilek to zacałować bym ją mogła... kiedyś trzeba było co najmniej 2 par rąk i w całym bloku nas słyszeli 🤢

• Mamusie
Cześć dziewczyny 🙂

Pammm - no cóż...kciuki mocno zaciśnięte 😘

Ostatnio pewna nie byłam więc nie pisałam...ale dzisiaj to co innego 😎

PĄCZYSŁAW OD KILKU DNI RACZKUJE 🤪 🤪 🤪 !!!!!!!!!!!!!!!!
No zwariowałam normalnie, w końcu 🤪 🤪 🤪

Co do innych umiejętności to łazikowanie za rączki - pierwsza klasa 😎
Robi pa-pa i bije brawo 🙂 No i dzisiaj zauważyłam, że jak się zabawkami bawi to jak sie mu powie "do góry, do góry" to zabawkę podnosi 🙂 ...a to chyba przez to, że jak do kąpanka go rozbieram to mówię mu "rączki do góry" jak bodziaka czy bluzeczkę ściągam 😎

Jak wrzucę filmik na YouTube to wkleję linka 😉

Masakra jak ten czas zapierdziela 😮 😮 😮

Hmmm...właśnie próbuje się na mnie wspiąć 😁

Do później laski 😘 😘 😘

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
Nova no to Kajtek razem z Milenką ruszył do boju na czterech !! 😆
A z tymi rączkami to super 🙂

Noooo gratulejszyn oczywiście dla wszystkich słodziaków co nowych umiejętności nabrały 😘 😘 😘

Teraz mam sekund parę bo Ola go kąpie 🤪
Znaczy się siedzą razem w wannie i Ola go myje 🙂 Moim zadaniem jest go tylko wyciągnąć i ubrać 🤪
I tu cieszę się z tej sporej różnicy wieku 😎 😎 😎

• Mamusie
NovaM napisał(a):
coquelicot napisał(a):

Noooo gratulejszyn oczywiście dla wszystkich słodziaków co nowych umiejętności nabrały 😘 😘 😘

Znaczy się siedzą razem w wannie i Ola go myje 🙂 Moim zadaniem jest go tylko wyciągnąć i ubrać 🤪

Hahaha spryciara 😎
Moja córuchna na szczęście już śpi od godziny 🙃

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
NovaM napisał(a):
coquelicot napisał(a):

Hahaha spryciara 😎
Moja córuchna na szczęście już śpi od godziny 🙃

A mój też już z wizytą u Morfeusza 😎 😎 😎
...coś szybko dzisiaj poszło więc już wiem, że nocka będzie z dupy 🤢

• Mamusie
hej kochane!!!! U nas też leci dzień za dniem mój maly raczkuje też od 3 dni ale zdecydowanie woli pełzać bo tego nauczył się pierwszego!!!
Nova gratki dla pączysława!!! Fajnie że ci się humorek poprawił i że Ola tak dużo ci pomaga!!!!
Kawka kawka kawka mniami uwielbiam ten rytułał !!!!
Dziś na spacerku mój M był z małym a ja spoko miałam do pracy na 11 powrót o 16,30 i luzik !!!
Agaaaa ekstra że już twój M jest zWami fajna reakcja Maćka jak piszesz!!! Ciesze się !!!
Ja idę spać pozdrawiam!!!
Meliska będzie dobrze Julka dzielna a katar trochu trwa

• Mamusie
Dobry wieczór,
przede wszystkim : Pammat szukaj kardiologa, ale nie daj się zwariować i poczekaj spokojnie do wizyty: na pewno okaże się że niepotrzebnie Ci lekarka strachu narobiła. Mówiłaś że Twojej pediatry nie ma a ta do której chodzisz teraz jakaś dziwna....Czy to ta w zastępstwie odkryła szmery? Buziaki dla Was 😘
Macierzyński przez rok? Co to za pomysł? Bo ja najbardziej zainteresowana a nic nie słyszałam 😜 Ale pewnei zanim temat przegryzą to ja juz dawno będę się do roboty zbierać 🥴
NovaM to chyba Werka zmobilizowała Kajtka do zlezienia z kanapy - tez od kilku dni raczkuje 🙂 dziś już jak mały motorek popierdziula 🤪

• Mamusie
Dzień dobry 🙂

U nas już pobudka od 7 ale m wziął małego i się w salonie bawią 😉 a ja prZed wstaniem zerkam do was na tel ale tu dziś widzę ze ja pierwsza 😉 🙂 🙂

Wanilia premier w expose obiecał imoże jak się wyrobią to od przyszłej jesieni to może by Ci się udało załapać 🙂

Gratulacje dla wszystkich babelkow chyba już wszyscy raczkuja 🙂 🙂 🙂

• Mamusie
Coq śpiworki śliczne ale.ja podziekuje.... 😉 😉

U nas dziś pierwszy raz na drugie śniadanie jajecznica no i oczywiście smakowała 😉
Spacerek zaliczony ale dziś tylko 11 stopni i slonka brak.....ale jakoś daliśmy radę 😉

Teraz jesteśmy już po rosołku i oglądamy boba budowniczego a raczej oglądaliśmy bo młody podczas pisania tego postu 😮 odplynal i już śpi. 😉 😉

• Mamusie
marika321 napisał(a):
Coq śpiworki śliczne ale.ja podziekuje.... 😉 😉

U nas dziś pierwszy raz na drugie śniadanie jajecznica no i oczywiście smakowała 😉
Spacerek zaliczony ale dziś tylko 11 stopni i slonka brak.....ale jakoś daliśmy radę 😉

Teraz jesteśmy już po rosołku i oglądamy boba budowniczego a raczej oglądaliśmy bo młody podczas pisania tego postu 😮 odplynal i już śpi. 😉 😉

No ja też podziękuję 🙂 Choć w wózku to się świetnie prezentuje i podejrzewam, że są cieplutkie.

A u nas wczoraj była jajecznica pierwszy raz, ale na obiad 😜 😎

No nic my idziemy na spacer, słońce świeci, ale jest zimno, ile stopni nie wiem, bo nie mam termometru 😜