Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
hejka kochane zdrówka dla Konsti biedulka łapie tylko te infekcje ale już w nowym roku bedzie wszystko oki oki oki!!!
Kochane gratki dla Kubusia bo już chodzi mój mały postawił 3 kroczki sam hurrra !!! Byliśmy wczoraj na szczepieniu pani doktor powiedziała że idą mu zęby ale na górze hehhehe smieszne a ja szukałam na dole!!!
Kochane jutro pierwszy raz zostawiamy z męzem naszego synka na noc u tesciow!!! jedziemy na imprezke do czech juz sie boje ale maly sie z nimi nauczyl byc i lubi i spal tam takze mysle ze bedzie oki!!!
koncze ide spac papap

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Agami ogromne gratulacje dla Kuby 🙂 🙂 🙂 Wiem jaka to radość, ale mobilne dziecko to też inne życie 😜 Mam nadzieję, że ze zdrowiem twoim będzie wszystko dobrze!!!

Holi bawcie się dobrze na imprezce. 🙂 Skoro Eligiusz przyzwyczajony to powinno być dobrze!
No i w końcu ząbków i on się doczeka 🤪 Kroczków również gratuluję 🙂

• Mamusie
Pamm ucaluj Konsti od nas. Nameczy sie bidulek kochany 😘 😘 Moj maz tez chory 🤢
Coq Bambinka spi?
Zapomnialam sie pochwalic,ze maz moj dostal nowa prace(dumna jestem z niego) ,ale minus taki, ze ja musze sie zwolnic, bo nie pogodzimy opieki nad Sarenka i pracy nas obojga, wiec wybralismy, ze skoro bedzie wiecej zarabial, to ja zostaje i zajmuje sie domem i dzieckiem. No i wpadlam na pomysl, ze dam ogloszenie pieczenia ciast i tortow okolicznosciowych. Tutaj torty jedynie w marketach, to moze biznes zakwitnie 🤔

• Mamusie
Beata jeśli siedzę tu późnym wieczorem to najprawdopodobniej moje dziecko nie śpi 😁

Wielkie gratulacje dla męża - ile to ja już dziś się nagratulowałam 😜 - no i dobrze, że się dogadaliście, że jesteś gotowa na taki układ, że Ty w domu będziesz -- przynajmniej na forum będziemy Cię miały 😆
A pomysł z tortami myślę, że dobry 🙂 obyś miała zamówienia!!
Mój mąż wczoraj wpadł na pomysł, abym uczyła się francuskich wyrobów cukierniczych i żebyśmy w Polsce otworzyli Piekarnkę- Cukiernię a la francaise 😁

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
Beata jeśli siedzę tu późnym wieczorem to najprawdopodobniej moje dziecko nie śpi 😁

Wielkie gratulacje dla męża - ile to ja już dziś się nagratulowałam 😜 - no i dobrze, że się dogadaliście, że jesteś gotowa na taki układ, że Ty w domu będziesz -- przynajmniej na forum będziemy Cię miały 😆
Mój mąż wczoraj wpadł na pomysł, abym uczyła się francuskich wyrobów cukierniczych i żebyśmy w Polsce otworzyli Piekarnkę- Cukiernię a la francaise 😁

Ale to nie jest zly pomysl. Dobre miejsce,lokal i mysle, ze i klienci byli.
A wogole to z mezem uwielbiamy Francje. W podrozy po slubnej bylismy we Francji i klimat jest tam super.

• Mamusie
beata26 napisał(a):
coquelicot napisał(a):

Ale to nie jest zly pomysl. Dobre miejsce,lokal i mysle, ze i klienci byli.
A wogole to z mezem uwielbiamy Francje. W podrozy po slubnej bylismy we Francji i klimat jest tam super.

Ja niby też uwielbiam, ale tęsknie bardzo za Polską... Może gdybym zupełnie na południu mieszkała ... W ogóle to zapraszam Beata 🙂 Nie wiem w jakim rejonie byliście, ale jakbyście chcieli Owernię zobaczyć to ja tu jestem 🙂
A ten pomysł... rozmyślamy, bo istnieje taka opcja jak powrót do Polski i biznes.
Muszę już położyć kres tym zabawom Jaśminy i ją ululać.
Do jutra dobranoc 🙂

• Mamusie
Agami to Ty do doktora z tymi rękami 🤨
Kubusiowi i Elusiowi gratuluję samodzielnych kroczków 🤪
Beata to może być niezły biznes z tymi tortami... taki swojski tort nie ma żadnego porównania z tymi sztucznymi z "ulepszaczami". A mężowi gratuluję nowej pracy 🙂
Ja niedawno z pracy wróciłam i moje dziecko w tym czasie już ze 3 razy się obudziło z płaczem... zęby?? 🥴... ale czy zęby przestają boleć u mamy na rękach 🤔

• Mamusie
A ja znów spać nie mogę 🤔 🤔 🤔 Werka przebudziłą się godzinę temu na minutke dosłownie, podałam jej smoczka, przykryłam i ona spi dalej a ja zasnąć nie mogę 🥴
Tak więc znów po nocy zaległści na forum ogarniam 😉
Meliska zdjęcia z imprezy super, bardzo ładną sukienke masz na sobie a mąż widzę wystąpił w odświętnym białym t-shircie - no jakbym mojego widziała 😁 Torcik wyszedł klasa i podoba mi się opłatek który wybrałaś, ja w tym roku zakupiłam ozdoby świąteczne na stół w tej tonacji 🙂 A swoją droga ostatecznie co w środku w torcie siedzi? Masz ode mnie wielkiego oklaska wiesz za co 😘 I tak sobie myślę że jak masz ochotę mnie odwiedzić i pociągiem się przejechac to możemy zrobić tak że Ty przyjedziesz a ja Cię odwiozę. Tylko musiałabym fotelik od znajomych pozyczyć ale to nie problem. A jak Ci się nie chce to zjawimy się jakoś na początku stycznia u Ciebie 🙂
Kubusiowi nowej umiejętności gratulujemy 🙂
Ulka super ze wstawiłaś opis, szkoda że Ci położne poród popsuły ale wychodzi na to że nie było tak źle i Karolinka w miarę szybko wyskoczyła 🙂 Twoje przezycia utwierdziły mnie w przekonaniu że i tym razem opłacę położną...Dla komfortu psychicznego przed porodem przede wszystkim
Coq jak przyjechałam wczoraj do kolezanki to pierożki już gotowe były, w środku jakieś warzywa ale nie dopytywałam bo Weroniki że tak powiem z nóg nie zwalił obiadek 😉 Zjadła dopiero zupkę wieczorem ale musiała być naprawdę głodna bo spała 3 godziny w tym ponad godzinę na dworze a to pewnie wzmaga apetyt 😁 I przez tą jej "drzemkę" do domu dotarłysmy dopiero po 19 😲 Ale i tak byłyśmy przed M
Pammat mam nadzieję że noc spokojnie mija
Beata26 pomysł z tortami super i myślę że ma szansę wypalić, podobnie jak francuska cukiernia w Polsce w wykonaniu Coq.
Holi udanej imprezki tylko nie objadaj się za bardzo żebyś znów nie odchorowała 😜

• Mamusie
beata26 napisał(a):
Pamm ucaluj Konsti od nas. Nameczy sie bidulek kochany 😘 😘 Moj maz tez chory 🤢
Coq Bambinka spi?
Zapomnialam sie pochwalic,ze maz moj dostal nowa prace(dumna jestem z niego) ,ale minus taki, ze ja musze sie zwolnic, bo nie pogodzimy opieki nad Sarenka i pracy nas obojga, wiec wybralismy, ze skoro bedzie wiecej zarabial, to ja zostaje i zajmuje sie domem i dzieckiem. No i wpadlam na pomysl, ze dam ogloszenie pieczenia ciast i tortow okolicznosciowych. Tutaj torty jedynie w marketach, to moze biznes zakwitnie 🤔

myślę że dobre rozwiązanie

• Mamusie
Dzień dobry 🙂

Dziś wstałyśmy po 9 🙂 więc Marika dziś nie musisz na mnie krzyczeć 😜

Pammat przejedzie w końcu Konstancji, nie martw się! Oby lekarz znalazł trafne rozwiązanie. Najważniejsze, że pije wodę i jej nie zwraca (moja nawet ją zwracała) przynajmniej się nie odwodni. 😘

Beata dziękuję i ja za zaproszenie, zaraz muszę sobie w google wklepać i pooglądać wasz region na zdjęciach 🙂 Liczę na to, że kiedyś sie zobaczymy...no zanim ja tą cukiernię otworzę 😁

Wanilia a ja myślałam, że Ty tam w pocie czoła 400 pierogów lepisz 😁 Widzę, że już Cię bezsenności łapią 🤔 to była moja najtrudniejsza dolegliwość ciążowa.
A no i dziękuję za wiarę, że coś takiego jak cukiernia francuska mogło by wypalić 😉 Jeszcze mnie nakręcicie 😜

Meliska ja zapomniałam zdjęcie skomentować. Julka zawsze mi się podobna do Ciebie zdawała, ale jak zobaczyłam męża to zwątpiłam 🤔 No i ten mąż...my chyba z moim wyglądamy podobnie, choć mój zdaje się ciut drobniejszy od twojego 😜 A no i ja też sukience się przypatrywałam, bo śliczna 🙂

Aga pozdrowienia dla męża 😉

• Mamusie
wanilia napisał(a):
Dziewczyny w związku z tym że Aniqa nadal nie może zalogować się na Mamusie moja propozycja jest taka żeby się na Brzuszek przenieść póki problem nie minie...Któraś pamięta adres @ do admina?

kliknij na admina np. lipcóweczki 2011, ja mu na skrzynkę wiadomość wysłałam

• Mamusie
Wanilia, Coq dziękuję 🙂
Coq jesteś pierwszą osobą, która stwierdziła, że Julka do mnie podobna... wszyscy 100% tata 🙃
Wanilia my przed końcem roku raczej nie damy rady, chyba, że Wy się zbierzecie... więc propozycja aktualna, adres na priva napisz i przed świętami przesyłka będzie... prezent dla Korby będzie jak znalazł 😉

• Mamusie
dzień dobry

tak tylko szybko zaglądam. na telefonie jestem.

męża przywiozłam , i od razu do lekarza. grypę ma i w łóżku leży, od Maćka musi się trzymać z daleka. więc lipa. śpi w drugim pokoju. kaszle strasznie i bardzo często 😞 i nie dość że Maciej jakiś marudny dzisiaj to jeszcze mąż chory.
a Maciej zrobił dzisiaj już 3kupy i jak ilość normalna dla niego tak konsystencja już nie bardzo... bo takie raczej rzadkie, nie całkiem no ale nie takie jak zawsze 😞

jak Maciek uśnie postaram się przeczytać co u Was.

• Mamusie
meliska napisał(a):
Wanilia, Coq dziękuję 🙂
Coq jesteś pierwszą osobą, która stwierdziła, że Julka do mnie podobna... wszyscy 100% tata 🙃
Wanilia my przed końcem roku raczej nie damy rady, chyba, że Wy się zbierzecie... więc propozycja aktualna, adres na priva napisz i przed świętami przesyłka będzie... prezent dla Korby będzie jak znalazł 😉

Wiesz, może dlatego, że ja nigdy taty nie widziałam 😜 A zdawało mi się, że ona ma twoje oczy, a resztę sobie już dorobiłam chyba 😁 Ale faktycznie tatuś z niej wykapany...no i nie dziwię się, że ona dość duża jest 😉
Czyli teraz jak coś to na Brzuszku pisać?

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
meliska napisał(a):
Wanilia, Coq dziękuję 🙂

Wiesz, może dlatego, że ja nigdy taty nie widziałam 😜 A zdawało mi się, że ona ma twoje oczy, a resztę sobie już dorobiłam chyba 😁 Ale faktycznie tatuś z niej wykapany...no i nie dziwię się, że ona dość duża jest 😉
Czyli teraz jak coś to na Brzuszku pisać?

tak tak brzuszek do odwołania 😎