Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
dzień dobry 🙂

noc u nas średnia - powodem zęby + gips. w związku z tym Maciulek ma wybaczone 😉 budził się ze 2 razy do 23. a potem zabrałam go do nas, i przytulał się raz do mnie, za chwilę do M. a potem położył się na pleckach, spał, a jedną ręką miział mnie po twarzy, a drugą miział M 🙂 no słodkieeee to było 😁
i od 23 spał już do rana, z tym że to rano dzisiaj było naprawdę rano bo o 5.35... 🤢 no ale do 6.40 skakał po nas na łóżku, dostałam gipsem w głowę, oj bolało 😞

no a teraz już szalejemy na dole 😉

• Mamusie
Dzień dobry,
ja wstałam dziś po szóstej żeby badania zrobić i tylko się wk....., zmarzłam i muszę jeszcze raz w przyszłym tyg iść 😠
Co do zdjęć w avatarze to ja chciałam zmienić na robione przez mojego tatę i się nie udało a te zmojego aparatu wchodzą. Myślę że chodzi o wielkość zdjęcia, spróbujcie zmniejszyć rozmiar pliku
Marika fotelik poszedł i nawet M się podjarał że fajnie tak coś sprzedać zamiast kisić w piwnicy więc pewnie przy okazji przeprowadzki będzie jakaś wyprzedaż u nas 😁
Za opinie na temat rowerków dziękuję 🙂
Meliska a Ty znów w regały? To może się i ze mną kiedyś umów w Opolu? 😉
My kombinezon zimowy mamy z Mariquity w rozmiarze 80. Na zapas z pewnością nie będę kupować, wolę kupić używkę w odpowiednim rozmiarze za rok. Zresztą w tym roku tez kupowałam uzywany 😉 Ciuszki nosimy 86 w większości ale zaczęłam kompletować 92 bo przewisuję zmianę rozmiaru na wiosnę
CO do siedzenia w domu z dzieckiem to ja miałam okazję spróbować obu rozwiązań i podjęłam deczję że wolę być w domu. Natomiast gdybym miała możliwośc pracy która nie niosłaby ze sobą stresu i frustracji to chętnie bym skorzystała. No ale nie narzekam - mam co chciałam i to była moja decyzja. Teraz musze pomału zacząć myśleć co dalej z moją "karierą zawodową". Pociesza mnie to że nie tylko ja zdecydowałam się na pzrerwę w pracy która nie dawała mi satysfakcji : Basienka pzdrowienia dla męża 🙂

• Mamusie
Dzień dobry!!! 🙂 🙂

Dziewczyny dziękuję za życzenia 😆 Miło znaleźć je i na forum 🤪 No 10 lat na forum obowiązkowo. Dziękuję za wszystkie słońca i pomyślne wiatry 😘 😘 😘
A lat...28 już 🥴

Beata współczuję 🤢 A ten opis to o śniegu chyba 🙃 🙃 U nas też spadł, ale jaka warstwa 😁 Zrobię zdjęcie i wstawię na fb 😎

Wanilia trzymaj się dzielnie przy drugim podejściu w przychodni!!!
Aniqa myślę, że miałabym niezłego nerwa jakby Yasmine tak szalała i w rezultacie wszystko w kupie było... 🤢 więc cierpliwości!

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
marika321 napisał(a):
Coq dzięki... 😉

Aga 92 wow!!! U nas króluje 80 😉

Kąpiel....bo zrzut w pieluszce już czuć w całym domu... 🤢 😮

U nas też 80...no i 74 nadal 😜 😜 92 to kosmos dla nas 😁
My też się wybieramy do łazienki 🙂

Witam w klubie my tez dalej 74 🙂

• Mamusie
Hej,

Wreszcie nadrobila 🙂
Coq WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO. DUZO ZDROWKA SZCZESCIA I POMYSLNOSCI. CIERPLIWOSCI I SPELNIENIA MARZEN 🙂
Wanila dziekuje za pozdrowienia dla Meza 🙂
Aga gratulacje numerku domu 🙂
Aniqa ja tez sie cieszez ze chodze do pracy. Moj maly z opisu jest jak Twoja corka. Do tego stopnia ze podchodzi do dekodera wyciaga raczke i chwyta karte. odwraca sie kiwa glowa i mowi ze nie poczym ja wyciaga i przynosi Nam... Podobno najwiecej cierpliwosci ma sie do swoich wnuczat, wiec jeszcze wszystko przed Nami 🙂

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
Beata,jak nocka? O ktorej Sara zasnela?? A ten holenderski opis.co mial znaczyc?:-)

Wygladam tak: 😮 🤢 Po kilku alarmach, nocnej zabawie,patrzeniu jak sypie snieg, przewijaniu, spiewaniu, opowiadaniu bajek, chodzeniu po domu, blaganiu corka zasnela chyba po 1, bo juz nie wiem, ale bylo na pewno po 1 w nocy. Nie wiem o ktorej napisalam, ze spi, ale jeszcze nie spala tylko w lozeczku protest byl, ale juz rady nie dalam, wiec napisalam, ze spi, bo pomyslalam, ze jak ja wyprzedze to moze zasnie 😜
Wlasnie chcialam sprawdzic, o ktorej pisalam, ze spi, ale nie napisalam.chyba zle ze mna 🤢 😜

• Mamusie
Basienka84 napisał(a):
coquelicot napisał(a):
marika321 napisał(a):
Coq dzięki... 😉

Aga 92 wow!!! U nas króluje 80 😉

Kąpiel....bo zrzut w pieluszce już czuć w całym domu... 🤢 😮

U nas też 80...no i 74 nadal 😜 😜 92 to kosmos dla nas 😁
My też się wybieramy do łazienki 🙂

Witam w klubie my tez dalej 74 🙂

Do klubu chyba jeszcze Karolinka i Milenka mogą się zapisać 🙃

Za życzenia dziękuję 🙂