Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
Wieczor; wieczor dobry.

Ja slucham listy a Jasmina Noddiego meczy. 😉

Aniqa rowniez zdrowia Kalince zycze!!!!
Marika mialas generalnie dzien pod znakiem sniegu 🤢 Ale ja obstaje przy swoim, ze to ostatnie uderzenie zimy!!!!
Rita wlasnie zapomnialam --- swietny avatar 🤪

A my tez w wannience kapiemy jeszcze, bo tylko prysznic zwykly mamy i watpie zeby tam Jasmina chciala stac 🤢 A tak wszystkie butelki z kosmetykami do wanienki i siedzi 😉 A ja mam czas zrobic mleko i przygotowac pizamke, pieluszke...nawet odsapne czasami jak tam sie zasiedzi 😉

Dobrej nocy!!! 🙂

zaczytana składem kosmetyków....nie dziwne że się nie raz zasiedzi.... 😉

i oby było na Twoje bo mi już uszami wychodzi ta zima..... 😮

• Mamusie
marika321 napisał(a):
DOBREJ NOCY!!!!!

BEZ....
katarów...
bolących ząbków....
złych snów....
wszelkich bolączek..............
i śnieżyc.. 😜

aaa i byśmy rano pospały 😎 😎 😎 😎 😎 jak dla mnie to chociaż....do 8 😜

Nic dodać nic ująć też się do takich życzeń dołączę 😉

A Prezes + schody...ojjj jak sobie przypomnę to do tej pory ciarki mam na plecach 😮

Dobrej nocki wszystkim 😘

• Mamusie
Wszystko by było tylko do tej 8 nie pospalismy..... ale nie narzekam....bo po 22 już w łóżku byłam więc nawet wyspana jestem a młody z reguły śpi 11 godzin więc jak poszedł spać przed 19.30 to wiedziałam że do 8 to marzenie 😉

hahaaaa chyba padniecie........ ale jaka piękna zima za oknem..... 🤪 i nie nie jestem w ciąży i to nie z tego ta zmienność nastroju....poprostu za oknem niebo niebieskie świeci słońce pełną parą a wszędzie piękny blyszczacy biały śnieg..hahaaaa

ale WIOSNO CZEKAM..... 😉

Dzień dobry 🙂 😉

• Mamusie
Dzień dobry 🙂
U mnie piękne słońce 🤪 śnieżyca wczoraj też była, ale chyba wszystki śnieg u Mariki osiadał, bo dziś suchutko 😉
Rita Jula z butli mleko pije i w sumie to na razie nie wyobrażam sobie, żeby inaczej mogło być, bo jak w nocy na śpiocha pije to chyba z niekapka to nie bardzo 🤔
Nadzieję mam, że choruski mają się dziś lepiej... 😘 😘 😘

• Mamusie
meliska napisał(a):
Dzień dobry 🙂
U mnie piękne słońce 🤪 śnieżyca wczoraj też była, ale chyba wszystki śnieg u Mariki osiadał, bo dziś suchutko 😉
Rita Jula z butli mleko pije i w sumie to na razie nie wyobrażam sobie, żeby inaczej mogło być, bo jak w nocy na śpiocha pije to chyba z niekapka to nie bardzo 🤔

i nie wylewa Ci tego mleka? Maja wylewa właśnie jak w łóżeczku rano pije i nikt jej nie pilnuje

• Mamusie
Michałek pije mleko rano jak się obudzi i jak idzie spać czyli w momentach jak jest jeszcze lub już nie rozbrykany......leży i grzecznie wypija w butli i tylko do tego używamy butli....tak to tylko te niekapki ze słomką....zwykłych niekapków nie lubi ale ja też wolę te ze słomką bo zwykły trzeba przechylać do góry co czasem przy chodzeniu nie jest.bezpieczne.....

• Mamusie
Rita napisał(a):
meliska napisał(a):
Dzień dobry 🙂

i nie wylewa Ci tego mleka? Maja wylewa właśnie jak w łóżeczku rano pije i nikt jej nie pilnuje

czasem jak przyśnie, a nie dopije to zdarza się, że się pozalewa 🤢 ale ona to w takim półśnie pije i nie wiem czy z niekapka w ogóle by umiała 🤔

• Mamusie
marika321 napisał(a):

hahaaaa chyba padniecie........ ale jaka piękna zima za oknem..... 🤪 i nie nie jestem w ciąży i to nie z tego ta zmienność nastroju....poprostu za oknem niebo niebieskie świeci słońce pełną parą a wszędzie piękny blyszczacy biały śnieg..hahaaaa

u mnie to samo!!! cudnie na dworze! 🙂 🙂 🙂

• Mamusie
hejka kochane ja w pracy ale powiem wam spoko leci mi!!!
U nas też słońce ale jak wychodziłam o 9 z domu to mrozik !!!Mały chyba nasz coraz lepiej ale jeszcze katarek jest lecz już się z nosa nie leje!!!
Także myślę że w przyszłym tyg już znowu będę zaliczała koleżanki na kawkę !!!

• Mamusie
no i na spacerze jednak nie byliśmy. wyszliśmy z domu i mimo że ładnie wygląda to straszny wiatr wieje, no i z mrozem który jest to daje uczucie zimnaaaaaa, więc zaprowadziłam Maćka do rodziców i pojechałam do sklepu 😉

teraz właśnie wróciliśmy do domu, i pewnie niedługo mój marudny książę pójdzie spać...