Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Dzień dobry,
ja u rodziców z włączonym trybem na przetrwanie do 15.30 - w nocy spałam może z 4 h i to nie przez Weronikę bo ona ładnie do rana w łóżeczku turystycznym spała. Zaczynam się obawiać że bez lekarza może mi się nie udać 😞 Nadrobiłam Was ale wybaczcie że nie będę odpisywać 🤨

• Mamusie
Hej,

Dlugo mnie nie bylo. MOje kochane dziecko zalalo mi laptopa sluzbowego. Jednak kubek nie kapek wcale nie jest nie kapek tylko kapek 😞
Dostalam nowego wiec nie jest tak zle. Mam nadzieje ze poprzedniego mi szybko naprawia.

Weekend spedzilismy we Wroclawiu zamiast w Szklarskiej Porebie bo sie florek troche rozchorowal, ale bylo i tak fajnie.
Mam nadziej ze u Was wszystko dobrze 🙂

• Mamusie
hejka kochane!!! my wczoraj na kawie i imieninach u mojej kuzynki spoko!!!
Dziś rano oczywiście nie mogłam wysiedzieć i po 8 posżłam do mamy z malym na kawe!!
potem przyszlam zrobilam ciasto na nalesniki i maly dostal mleko i poszedl spac!!! spi jjuz godz!!A ja zdazylam ogladnąć Przepis na Zycie i usmazylam nalesniki a i na 15 do pracy!!!
KOchane zdrowia Dla Agami i Kubusia oraz dla Florka i dla kogo jeszcze Kalinka no i jesli Konsti to mega zdrówka życzę!!!
Meliska mówisz że ty sie nie nudzisz jak jestes sama z mala hmmmm
Agaaa ty tez mowisz nue!!!!! Ksiazka przy moim malym odpada!!

• Mamusie
Rita napisał(a):
mój tatuś za chwilę bedzie miał robioną koronografie a ja głupia poczytałam sobie w necie o ryzyku i teraz boje sie jeszcze bardziej 😞

Na pewno będzie dobrze - przy każdym zabiegu jest jakieś ryzyko ale nie ma się co nakręcać 😘
Basienka czyli weekendowałaś 30 km ode mnie 😉
Chloe w domu nadal porządek? Kiedy kolejna wizyta pani srzątającej?
Dla chorusków dużo zdrowia i żeby szybko przeszło 😘
Czy u Was też jest taka tragiczna pogoda? 🥴 U mnie poniżej zera i silny wiatr, jak tak dalej pójdzie to cały tydzień nosa z domu nie wychylimy....Nawet pies nie chce siedzieć na dworze 😉 Weronika zasnęła, ja też chwilę przykimałam ale oczywiscie obudził mnie ból gardła i wrażenie że zaraz się porzygam 🥴 Mały musi uciskać na żołądek bo od jakiegoś czasu pozycja leżąca jest dla mnie nieosiągalna, od razu wszystko mi się cofa - to chyba nie zgaga tylko refluks, masakra 😞 Dzisiejszą noc spędziłam w salonie na kanapie,ech....

• Mamusie
wanilia napisał(a):
Rita napisał(a):
mój tatuś za chwilę bedzie miał robioną koronografie a ja głupia poczytałam sobie w necie o ryzyku i teraz boje sie jeszcze bardziej 😞

Na pewno będzie dobrze - przy każdym zabiegu jest jakieś ryzyko ale nie ma się co nakręcać 😘
Basienka czyli weekendowałaś 30 km ode mnie 😉
Chloe w domu nadal porządek? Kiedy kolejna wizyta pani srzątającej?
Dla chorusków dużo zdrowia i żeby szybko przeszło 😘
Czy u Was też jest taka tragiczna pogoda? 🥴 U mnie poniżej zera i silny wiatr, jak tak dalej pójdzie to cały tydzień nosa z domu nie wychylimy....Nawet pies nie chce siedzieć na dworze 😉 Weronika zasnęła, ja też chwilę przykimałam ale oczywiscie obudził mnie ból gardła i wrażenie że zaraz się porzygam 🥴 Mały musi uciskać na żołądek bo od jakiegoś czasu pozycja leżąca jest dla mnie nieosiągalna, od razu wszystko mi się cofa - to chyba nie zgaga tylko refluks, masakra 😞 Dzisiejszą noc spędziłam w salonie na kanapie,ech....

Moze nastepnym razem sie umowimy?
Moja mama jest na delegacji we Wroclawiu wiec do niej jezdzimy od czasu do czasu 🙂
W nastepne 2 weekendy jestesmy we Francji, wiec pewnie najwczesniej za 3 tygodnie tam bedziemy 🙂

• Mamusie
rita - bedzie dobrze na pewno, osobiscie znam kilka osob po tym zabiegu i u zadnej nie bylo komplikacji!
wanilia - porzadek i owszem a nastepny raz to w sobote znowu przychodzi Pani 🙂)
no jak sobie przypomne moja koncowke ciazy to masakra, lezec zle, siedziec zle, a Ty do tego jeszcze chora. a mnie mdlosci teraz mecza, nigdy takich nie mialam!

a moje dziecko postanowilo mnie dzisiaj wykonczyc, jest jak zlosliwy ze juz nie moge, chyba polowe wlosow mi wyrwal!!!

• Mamusie
A ja po wizycie u lekarZa. Kuba mnie zaraził i u mnie wirus bez biegunki narazie na szczęście. Ale tak mnie gardło boli że całą noc nie spałam bo mnie dusiło;((
Chloe migdalki jesz na mdłości? Ja ciągle je jadłm. Wanila.wiem co to spanie na siedzaco bo każde jedzenie mi się w 9 mies cofalo;((
Oj holi ty to wędrowniczek jesteś 😉)))
Aga jak w pracy
Basia też prZekonałam się że niekapek to kapek bo mam całą kanapę w pokoju q marchewce;/
Sorka za błędy pisze z kom bo niania już poszła a n aa lapku małymi nie pozwala;(

• Mamusie
Dzień dobry

Rita mój tata też to miał już chyba 2 a może 3 razy mój tata jest po bajpasach już wiele lat.... 😉

Awatarki śliczne 🙂
U mnie pogoda ok tylko wszędzie chlapa..... 🤢 źle się chodzi po chodnikach....ale niech topnieje ... 😉

Ja dziś w pracy nie byłam tylko na szkoleniu...i dopiero dotarłam do domu....muszę coś zjeść....a nie mam pomysłu....bo chłopaki zjedzą u teściowej więc nie muszę nic gotować..... 😉 chyba kanapki zrobię 😜

• Mamusie
Agami Wam dużą dawkę zdrowia życzę!!! 😘
Wanilia trzymaj się dzielnie...już tak niewiele zostało. 🙂
Marika no i po śniegu 🙃
Rita nie zamartwiaj się, moja mama po zawale też miała to robione. 😘
My wróciłyśmy ze spaceru i Jaśmina poszła spać. W sumie na placu zabaw dziś rządziłyśmy. I tak obserwowałam chmury, po coraz bardziej czarne i coraz bliżej nas...a nawet świeciło słońce i mini mżawka była. Jak już poszłyśmy to wymyśliłamsobie,że nie najkrótszą drogą tylko o 5 minut dłużej między domkami i w te 5 minut deszcz nas złapał 😜 😜

• Mamusie
dzieki dziewczyny 😘 ja to taki łoś jestem że od razu sobie wszystko w necie czytałam a ludzie różnie pisali-niektórzy nawet smiercią straszyli i się nakręcałam 🥴 mój tatuś pierwszy raz w życiu w szpitalu i może to tak na mnie działa, rozmawiałam z nim przed chwilą i czuje sie dobrze-mamcia jest u niego i moje siostry tak że wieczorem mi na skypie opowiedzą wszystko

sorki że nie pisze nic na Wasze posty ale tak to przeżywam że normalnie nie moge sie na niczym skupić-pewnie inaczej by było jak bym była na miejscu a tak to na odległożć musze sie zamartwiać

• Mamusie
czeeeeść 😁

no powiem Wam, że jakoś tam poszło, te 8 godzin zleciało mi szybko 🙂 no towarzystwo na sali w miarę... na razie jestem na sali obsługi klienta... uczę się, podpatruję, coś tam sama też robię. nie jest źle 🙂

zaraz nadrabiam zaległości 🙂 nie mogłam wejść wcześniej, bo nie chciało połączyć z internetem...

• Mamusie
Chloe avatar super!!!

Wanilia co do pogody to jest paskudnie u nas też, wiatr, zimno... gdzie ta zapowiadana wiosna??? 😮
i buziak, żeby zdrówko szybko wróciło 😘 😘 😘

Marika chlapa u nas też jest 🤢 no ale nie znaczy to, że śniegu brak... niestety nie...

Basieńka a Florek już zdrowy?

Agami dla Ciebie też dużo zdrówka 😘 😘 😘 na zwolnieniu jesteś?

• Mamusie
Eh znowu pada śnieg 😞(( jeszcze jedno nie stopniało i znowu pada...
Tak na zwolnieniu na kubę bo dziś mogłam wziąć na siebie ale nie pomyślałam;/ no ale chyba 60 dni w roku jest na dziecko man nadzieję że starczy
Fajnie aga że w pracy sue podoba to ważne