Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
dzień dobry 🙂

ale piękna frekwencja 🙂

krzesełko do karmienia czasem używane zwłaszcza u babci bo tam wyższy stoł u nas w kuchni to już tylko z normalnego krzesła 😉

złapane drugie siusiu wczoraj było 🙂 więc jak dla nas 🤪 😜 😜 😜 😜

Wanilia zdrówka dzieciom !!!!!

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Dzien dobry,
przebila sie pierwsza piatka i sa tego konsekwencje 🥴
Krzeselka uzywamy nadal, tego zIkea
Beata ale masz piekny duzy dom 🙂 niestety nie wyswietlila mi sie czesc zdjec... Sarah urocza i bardzo dobrze ze ma charakterek, jakos sobie bedzie trzeba w zyciu radzic 😉
Wiecej potem z kompa bo mnie szlag trafia

• Mamusie
zaglądam strasznie z doskoku..... ☺️

co do mleka.....to sumie ciagle myslałam że od 2 lat dam krowie ale jakoś tak nie chciałam za bardzo tego zmieniać jednak Wasza rozmowa dała mi do myślenia i pewnie spróbuję po 2 latach mu podać krowie do picia .....jak bedzie mu smakować to tak zostanie chyba że nie będzie chciał pić to zostaniemy na mm.....póki co mam chyba ze 4 pudła jeszcze całe Bebilonu 1200 g więc zobaczymy ...... 😉

Sarkę wklejaj częściej ładna dziewczynka 😎 i fakt konkretna z niej babeczka 😉 😘

Agaa może nie bedzie tak źle z tymi konsekwencjami..... 😉 😘

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
marika321 napisał(a):

A u nas temat nocnika niemalze nie poruszany 🥴

wyluzuj jak ja ...... 🙂 po pracy sadzam go może ze dwa razy.... ☺️ 😜bo z reguły jestem w domu 16-17 sadzam by poprostu wiedział że tam się robi siusiu a na serio zaczniemy działać na wiosnę bo marzę by na wakacjach biegać bez pieluszki ..... 😜 😜 😜 😎

Coq a tort na FB ..... 🤪MNIAM 🙃 🙃 🙃 🙃

• Mamusie
marika321 napisał(a):
coquelicot napisał(a):
marika321 napisał(a):

A u nas temat nocnika niemalze nie poruszany 🥴

wyluzuj jak ja ...... 🙂 po pracy sadzam go może ze dwa razy.... ☺️ 😜bo z reguły jestem w domu 16-17 sadzam by poprostu wiedział że tam się robi siusiu a na serio zaczniemy działać na wiosnę bo marzę by na wakacjach biegać bez pieluszki ..... 😜 😜 😜 😎

Coq a tort na FB ..... 🤪MNIAM 🙃 🙃 🙃 🙃

😉
Marika tylko, ze u nas nie ma mowy o posadzeniu na nocnik i chodzeniu bez pieluszki...nawet jak zaczynam mowic o tym, ze trzeba robic kupe i siusiu do nocnika to Jasmina sie denerwuje 🤢 Zycze, zeby wiosenne marzenie sie spelnilo 😉

Wanilia zycze, zeby reszta piatek wychodzila lagodniej.
U nas piatek ani widu ani slychu.

Mycie wlosow, obcinanie paznokci, smarowanie buzi kremem... wszystko przebiegalo bez problemow, a teraz masakra...od trzech dni sie czaje na paznokcie, przy myciu wlosow krzyki, o czesaniu nie wspone 🤢

• Mamusie
Temat nocnika...Ja sadzałam Werkę wcześnie i w sumie szybko były jakieś sukcesy ale np we wakacje był bunt nocniczkowy i myslałam że już pozamiatane i wroci pieluszka ale przeczekaliśmy i teraz Werka woła w każdej sytuacji. Zdarza się że po nocy wstaje z suchą piluszką ale czasem sie obudzi i wysiusia w pampera...Gneralnie jest nieźle 🙂 Ale...żeby nie było że receptą na sukces jest wczesne wysadzanie na nocnik : znam przykłady dzieci które długo nic a po drugim rż w trzy dni pożegnały pieluszkę

• Mamusie
My ttylko na krowim od pół roku modyfikowanym pluje a krowie tylko w bbudynku przechodzi i jjogurtach piankach. Więc nie kupuje modyfikowanego. No my już po jelitowce. Od razu lepiej 😉 no i w koncu po miesiącu mam indukcje zrobiona bo wozenie obiadów od mamy było męczące dla obu stron. Nocnik w dziem z ninia często używa ale on sam nie wola tylko ona go sadza a ja nie mam kkiedy bo ciągle w biegu z nim na rękach bo to po obiad to na zakupy to do sklepu to dentysta mój bo robię zęby. No i pochwałę się tabletki odstawione miesiąc czekamy tylko a później pełen spontan 😉

• Mamusie
My ttylko na krowim od pół roku modyfikowanym pluje a krowie tylko w bbudynku przechodzi i jjogurtach piankach. Więc nie kupuje modyfikowanego. No my już po jelitowce. Od razu lepiej 😉 no i w koncu po miesiącu mam indukcje zrobiona bo wozenie obiadów od mamy było męczące dla obu stron. Nocnik w dziem z ninia często używa ale on sam nie wola tylko ona go sadza a ja nie mam kkiedy bo ciągle w biegu z nim na rękach bo to po obiad to na zakupy to do sklepu to dentysta mój bo robię zęby. No i pochwałę się tabletki odstawione miesiąc czekamy tylko a później pełen spontan 😉

• Mamusie
Hejo 🙂
Szybciorem, bo czas mnie goni... rano trza wstać, ale jutro mam na 4:30, więc lux 😜... normalnie łażę w tym tygodniu jak zombie...
Coq do usług 😉
Marika idziecie jak burza 😉
Wanilia pocieszę Ci, że w takim razie jeszcze tylko 3 zostały 🥴... 3maj się dzielnie 😘
Agami przyłączam się... obyś ino M nie zajechała 😁
Aniqa oj my też na ten aparat liczymy... oj będą się fotki sypały 😉
Holi zapracowana czy zaś pijesz 😉 😜 😁
I zaś w żłobku drzemka 😮 😮 😮

• Mamusie
agami napisał(a):
Kazał ale przeciez Za pierwszym razem na bank się nie uda 😉 a jak się uda to komplet będzie 😉 zawsze chciałam 3 😉może nie na raz hehe ale jak się trafi to widać tak kmiało być.

Aż Ci poklaskałam 😁

Meliska Julka śliczna a fota powalająca................................kiczem 😜 Zupełnie mi się nie podoba jesli mam być szczera 😉

• Mamusie
Wanilia ja Ci dam kicz 😠 😁... przeca tu o moją córcię chodzi, a nie o całą resztę... fotografa poniosło 🤢... zresztą tu nie o jakość a ilość chodziło... facet nie wiem skąd się wziął, ale jednego dnia obskoczył wszystkie żłobki i przedszkola w mieście 😮... a z takim kalendarzem też mam zamiar zaszaleć jako prezent na dzień babci i dziadka... co nie zmienia faktu, że jeden kiczowaty już mam 😜

• Mamusie
Dzien dobry 🙂

A dzis juz od 4.50 na nogach.
W nocy zamiana, my w sypialni a tata w naszym lozku...sasiadka gosci zaprosila,Jasmina poszla po 18 spac i do 19.30 zdazyla sie trzy razy obudzic, wiec ja przenioslam do sypialni.

Meliska faktycznie fotograf duszy artysy nie ma 😉 Za to Julka wyglada na przedszkolaka 🤪

• Mamusie
dzień dobry 🙂

Całą fotę ratuje tylko śliczny buziak Julci 😎 😉czyli jednogłośnie ciotki zdecydowały byś poprostu Julcię wycieła 😁 😁 😁 i wtedy dopiero będzie superowy kalendarz 🙂

tak to jest z tymi fotografami ..... 🤔 🤢 tu ciach ptaszka ...tu jeb....motylka 😜 😁 😁

Wanilia ja tak delikatnie napisałam...... 😎a Ty tak pojechałaś Melisce 😜 😜 😜 😁