Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
meliska napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):
kurde, od godziny szukam bransoletki z kotkami 😮 na prezent dla mojej 6 letniej siostrzenicy, fioła ma na punkcie kotów.ALE KURDE NIC NIE MA!!! allegro przeszukane, chyba z 10 innych stron tez i jakos nic mi sie nie podoba

z kotkami? ala hello kity?

no wlasnie nie hello kitty. zwykle koty, albo tygrysy, lwy, pantera...itp. kotowate w kazdym razie 😉

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
meliska napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):
kurde, od godziny szukam bransoletki z kotkami 😮 na prezent dla mojej 6 letniej siostrzenicy, fioła ma na punkcie kotów.ALE KURDE NIC NIE MA!!! allegro przeszukane, chyba z 10 innych stron tez i jakos nic mi sie nie podoba

z kotkami? ala hello kity?

no wlasnie nie hello kitty. zwykle koty, albo tygrysy, lwy, pantera...itp. kotowate w kazdym razie 😉

to trzym tygrysa 😉
Tutaj podaj wyświetlaną nazwę linku...

• Mamusie
Sto lat hucznie odśpiewane 🙂... faceci w rajtuzach... uwielbiam 😜

Życzeniom i uściskom nie było końca 😉

Matka świeczek zapomniała, ale widać, że ciocie zadbały o wszystko 😉

Moje... sama zjem 😁

Zaprosiłam tylko kilka osób 😜... ech spoko zdołali zjeść tylko połowę tego torta 😉

• Mamusie
Dziewczyny prosz eo opinię... Chcielibysmy kupić Werce na gwiazdke jakąś zabawkę : żeby grała, świeciła ale przy okazji jednak troche rozwijała. mam dwa typy i przy obu wątpliwości:
http://allegro.pl/gra-zrecznosciowa-enjoy-beat-radosne-ubijanie-312-i3765365316.html
Wydaje sie fajna ale to walenie zwierzatkom po głowach mało wychowawcze...A może starczy wytłumaczyć że to tylko gra i że prawdziwych zwierzatek nie wolno bić?
http://allegro.pl/duzy-staw-gra-lowienie-kaczek-ramiz-katowice-325b-i3723142693.html
Łowienie kaczuszek na wędkę : nie za trudne?

Meliska Julka z dnia na dzień coraz bardziej urocza i bardziej hmmmm, przedszkolna 😉 Ja sobie mojej Werki tańczącej w takim kółku nie potrafię wyobrazić

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):

kup jej srebrna z charmsem w ksztalcie kota 🙂

• Mamusie
heja.dziekujemy za zyczenia 🙂
Wanilia t pierwsze co sie je 'wali' 😜 wcale do zwierząt nie podobne... wiec jestem za.my też JUlce kiedyś kupiliśmy zabawkę co sie w nią młotkiem udrzało.tylko były zwierzątka powyżej i jak sie uderzyło w takie coś okrągłe to zwierzątka się pojawiały albo przekrecały. fajna zabawka 🙂 ta druga to już mi sie zdaje że dla starszych dzieci właśnie.tzreba sie skupić troszkę 🙂
Meliska Julka wymiata włosami i w ogóle jest śliczna 🙂
ja oczywiście nie zerknęłam na tabelke i sie zgubiłam...narobie później....

• Mamusie
Asia dziękuję za opinię 🙂
A u nas rewolucja : nie działa, mama kawe pije, czerwony (nony) kwiatek, duży balon, mama bijac duły/maly balon (mama odbijac duzy balon) mama czyta książke, Nika czyta książkę itd Normalnie można się z dzieckiem dogadać 🤪
A apropos książek : wieczorem postaram się napisac recenzje urodzinowych czytajek 😉

• Mamusie
zacżełam prasowanie nadrabiać i już mi sił zbrakło.jak to mój brat dzisiaj rano powiedział;jestem uzależniona od komputera.zła matka. teraz będzie dużo latania bo w ndz urodziny więc zapewne troche zaniedbam ale to i dobrze ze pzrestane tu siedzieć non stop.Milena mi na drugą drzemkę właśnie usnęł. jestem w szoku.ale pogoda taka że sama bym sie położyła...kawke sobie zapodam i lecę z praniem 🙃

• Mamusie
Hej
Meliska, zdjęcia superowe,Jula ma piekna spódniczke, a chłopaki w rajtuzach to samo miodzio 😜 chociaz nie oszukujmy sie, jak jestesmy w domu, to Kala tez głównie w rajstopkach pomyka 😉
A co do bransoletki to chce srebrna z charmsami z kotków wlasnie, ale o dziwo nic nie ma. wszystko to jest jakies zwykle za kilkanascie zł,a chce cos porzadnego

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
Hej
Meliska, zdjęcia superowe,Jula ma piekna spódniczke, a chłopaki w rajtuzach to samo miodzio 😜 chociaz nie oszukujmy sie, jak jestesmy w domu, to Kala tez głównie w rajstopkach pomyka 😉
A co do bransoletki to chce srebrna z charmsami z kotków wlasnie, ale o dziwo nic nie ma. wszystko to jest jakies zwykle za kilkanascie zł,a chce cos porzadnego

no jak to, chocby ta :
https://www.apart.pl/pl/srebro,c,kolekcje,Charms,3813

• Mamusie
chloe napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):
Hej

no jak to, chocby ta :

raczej myslalam o takiej, tylko ta nie jest ze srebra
http://szafa.pl/c10729528-bransoletka-charms-koty.html

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
chloe napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):
Hej

no jak to, chocby ta :

raczej myslalam o takiej, tylko ta nie jest ze srebra
http://szafa.pl/c10729528-bransoletka-charms-koty.html

to chyba lepiej bransoletke z jednym ale porzadnym charmsem a przynajmniej bedzie latwo kolejne prezenty wymyslic 😉

• Mamusie
a faceci w rajtkach....no cóż u nas się też często zdarza....choć staram się raczej ubierać mu dresy i skarpetki......no ale jak wracamy ze spaceru lub z zakupów to cóż ściągam gatki i lata w rajtkach..... ☺️ 😜 😜 ale co jak co w przedszkolu wolałabym go nawet na miejscu przebierać..... 🤔 w dreski 😉

• Mamusie
Dzień dobry 🙂
Dziękujemy za miłe komentarze 🙂
Na kieckę to akurat majątek wydałam, ale poszukiwałam iście królewskiej 😉... za to tuniczka kilka złotych w lumpku 😉
Po chałupie też na luzaka ganiamy... ba nawet więcej niż na luzaka ☺️... moje dziecko wszelkie rajtki, majtki i skarpetki "gryzą"... więc całymi dniami z gołym tyłkiem gania co matkę do szału doprowadza... ogrzewania podłogowego nie mamy oj nie 🥴... kilka dni z nią walczyłam, ale bez rezultatu... chwila nieuwagi i porozbierana... ostatnio nawet w gościach się porozbierała 😮 i gołym tyłkiem kuzynom świeciła 😜

• Mamusie
A tak wogóle to dzień dobry,
ale miałam popołudnie i wieczor wczoraj fatalne...Odsunęłam szafę w sypialni bo chciałam poodkurzać i odkryłam grzyba w rogu. jak wrocił M odsuneliśmy dużą szafę i to samo 😞 od razu pouechaliśmy do sklepu po środek do mycia ścian, poodsuwaliśmy wszystko i w nocy wyszorowaliśmy. W sypialni jeszcze z dwa dni będzie walić chlorem pewnie mimo że okno na oscierz otwarte. dzis ma isć drugi środek który ma ponoć zapobiegAC ponownemu wyjsciu grzyba. Babka w sklepie mowiła ze nie nadążają wyk;ladać tych srodków grzybobójczych tak ludzie kupują. to dzielnica ze starymi domami, widać wszystko źle zaizolowane i zawilgotniałe a przy takiej pogodzie dla pleśni raj 😞 szczerze mowiąc podłamałam się wczoraj...