Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Meliska zdjatka supcio, a Julcia to już kawał baby jest 🙂 ale pieknotka ci rośnie 🙂
u nas takie zostawienie wozka na dworzu, jak mala śpi wogole nie wchodzi w rachube. Jak sie z wózkiem idzie, to Kalina śpi, ale wystarczy stanac na minute i już oczeta otwarte i wiercic sie zaczyna. wiec zazdraszczam, ze mozecie dzieciaczki zostawic na dworzu, a one spia

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
dorianna napisał(a):
Mam cos swietnego dla mam, ktore musza dokarmic swoje malenstwo raz na jakis czas, a nie oplaca im sie kupowac mleka proszkowego, bo nie sa w stanie zuzyc calego w czasie 3-4 tygodni, wpadlam na to przed chwila i uwazam, ze to fajna sprawa miec cos takiego pod reka: gotowe mleko NAN w plynie

Dostawałam to mleko w szpitalu i po nim mały był ok, ale jak kupiłam zwykłe NAN to dostał wysypki na całym ciele 🤢

• Mamusie
dorianna napisał(a):
kasiuniaa1603 napisał(a):
Dziewczyny jakie macie zdanie o plastrach antykoncepcyjnych??? kumpela założyła sobie w Anglii implant i namawia mnie też na niego. wkłada się go podskórnie http://www.fpa.org.uk/media/uploads/helpandadvice/contraception-images/contraceptive-implant-in-arm_small.jpg
nie wiem co o tym sądzić, bo po tabletkach w głowie mi się trochę przewraca 🤢 🤢

Moja kuzynka miala taki implant i zle to wspomina, miala caly czas podwyzszona lekko temperature tak do 37-37,5 i byla rozdrazniona, nerwowa, placzliwa i miala lekka depresyjke, dala sobie to usunac po trzech mies, i wszystko wrocilo do normy... Ale kazdy organizm jest inny i sama musisz sie zdecydowac, bo kazdej antykoncepcji sa plusy i minusy 🤔
Ja sie zastanawiam nad wkladka do maciczna, ale jakos jeszcze sie nie zdecydowalam...

no właśnie kto wie jak będzie jak dam to sobie włożyć, a potem zacznę wariować, bo niestety hormony ostro mieszają w moim organizmie 🤢 jej ja to panicznie boję się, że będę znowu w ciąży 😮 😮 😮

• Mamusie
dorianna napisał(a):
A teraz juz zmykam spac i pamietajcie, ze spimy dzisiaj o godzinke dluzej, bo mamy zmiane czasu z 3-ej na 2-ga 🙂 Ciekawe czy nasze maluszki tez pospia dluzej 😉

Ale tu dzisiaj pustki sa... 😜

Dorianka godz krócej 😉czas letni

Słonecznej i ciepłej niedzieli dziewczyny życze 😘 😘 😘

• Mamusie
Anika_77 napisał(a):
dorianna napisał(a):
A teraz juz zmykam spac i pamietajcie, ze spimy dzisiaj o godzinke dluzej, bo mamy zmiane czasu z 3-ej na 2-ga 🙂 Ciekawe czy nasze maluszki tez pospia dluzej 😉

tak patrze ze Rafalek ma juz 4,5 miesiąca 🙂)

• Mamusie
Anika_77 napisał(a):
dorianna napisał(a):

Oooo dzieki, bo caly czas bylam pewna, ze dluzej i nawet zle zegarki przestawilam, przerz co teraz stracilam 2 godziny, bo z 8 musialam odrazu przestawic na 10 🙃 🙃 🙃
Ale sie zakrecilam 😁

• Mamusie
dorianna napisał(a):
Anika_77 napisał(a):
dorianna napisał(a):

Oooo dzieki, bo caly czas bylam pewna, ze dluzej i nawet zle zegarki przestawilam, przerz co teraz stracilam 2 godziny, bo z 8 musialam odrazu przestawic na 10 🙃 🙃 🙃
Ale sie zakrecilam 😁

haha Dori... niezła jesteś 😁

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
Meliska zdjatka supcio, a Julcia to już kawał baby jest 🙂 ale pieknotka ci rośnie 🙂
u nas takie zostawienie wozka na dworzu, jak mala śpi wogole nie wchodzi w rachube. Jak sie z wózkiem idzie, to Kalina śpi, ale wystarczy stanac na minute i już oczeta otwarte i wiercic sie zaczyna. wiec zazdraszczam, ze mozecie dzieciaczki zostawic na dworzu, a one spia

oj kochana u nas też, ale ta huśtawka czyni cuda 🤪 znaczy się bujamy na zmianę 🙃 a w ogóle to zapeszać nie chcę, ale od 2 dni w wózku cicho, bo przecież takie darcie było, że z każdego spaceru wracałam z nowym siwym włosem 🤢

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
aha, i pożycz mi malzona twojego na jeden dzień, u mnie też kafle do wyszorowania na dworzu 😜

no nie ma sprawy... a w ogóle to jak masz myjkę ciśnieniową to już jest sprzedany, bo uwielbia takie głupie zabawy... no u nas na szczocie leciał 😜 a swoją drogą ile musiałam się naprosić a tu wczoraj wstaję a taras czysty 🤪

I ja też się witam i zmykam, bo dziś też piękny dzień się zapowiada i do mojej mamy pójdziemy spacerkiem... to miłej niedzieli 🙂

• Mamusie
agami napisał(a):
Anika_77 napisał(a):
dorianna napisał(a):

tak patrze ze Rafalek ma juz 4,5 miesiąca 🙂)

🙂No i dzis zjadł 4 łyzeczki deserku jabłuszko 🙂 miny szok ,ale pierwsze koty za płoty
jak mu tak malusio na łyżeczce dałam to biedactwo nie wiedział co ma z tym zrobić 😆,ale jak mama dała konkretnie to juz poszło z górki 😉
mały od 10.00 juz spi na tarasie 🙂

• Mamusie
meliska napisał(a):
dorianna napisał(a):
Anika_77 napisał(a):
dorianna napisał(a):

Ale sie zakrecilam 😁

haha Dori... niezła jesteś 😁

😁 😁 😁

• Mamusie
..kremówki mniaaam
a my własnie dostaliśmy super wiadomość : dzwonili z policji że na komisariacie jest Adama portwel 🤪 wiadomo kasy nie ma ale dokumenty są jupiiiii
no i .... teściu dzisiaj sie wyprowadził...

jak się wrzucało fotki tutaj bo nie pamiętam??????

• Mamusie
a ja się cieszę, że zmiany czasu, bo chciałam Maćka nauczyć chodzić spać później, ale niestety on nie wytrzymywał, tylko kąpiel ok 18.30 i o 19 już spał po jedzeniu. a z racji tego, że coraz cieplej będzie i coraz dłużej na dworze się będzie siedział to chciałam go przestawić i zmiana czasu mi w tym pomogła 🙂 bo dzisiaj śpi od 20.00 😁

• Mamusie
byłam dzisiaj na tym spotkaniu dotyczącym tego kursu i niestety będę musiała zrezygnować. bo nie damy rady czasowo. myślałam, że to część zajęć po południu będzie a to wszystko albo od 8.30 do 13, albo od 8.30 do 15... a rodzice pracują... więc niestety we wtorek powiem, że rezygnuję...

a u nas dzisiaj strasznie wieje, niby ciepło było, ale głowę chciało urwać. byliśmy tylko ok 45 minut na dworze z Maćkiem.

a jutro jedziemy na gips... i koniec laby 😞

• Mamusie
Rita napisał(a):
..kremówki mniaaam
a my własnie dostaliśmy super wiadomość : dzwonili z policji że na komisariacie jest Adama portwel 🤪 wiadomo kasy nie ma ale dokumenty są jupiiiii
no i .... teściu dzisiaj sie wyprowadził...

jak się wrzucało fotki tutaj bo nie pamiętam??????

ja wrzucam z tej stronki http://tinypic.com/ 🙂