Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Ulka napisał(a):
a no i przyjechala tesciowa, my chodzilismy po sklepach itd a ta chodzila z wozkiem za nami i spotkała kolezanke i sie jej kolezanka pyta czyje to dziecko, to powiedziala ze to jej.. to jej odpowiedziała, "no wiesz, w tym wieku..." no ale to nie zmienia faktu ze mowi ludziom na ulicy ze to jej corka, i teraz mnie beda wytykali ze tesciowej dziecka pilnuje i spaceruje, ale plota pojdzie po osiedlu! baby zaraz obgadają
haha i nie wiem 😮 bym sie wina napiła z tej okazji , ale nie moge

kurde, Ula, ta twoja teściowka to tak w deklu chyba nie wszystko ma poukladane... 🤔

• Mamusie
meliska napisał(a):
Chloe a ta emla to na receptę? ile kosztuje?
No i gratuluję... w końcu zaszczepiony... dzielny Julek 😘, oby żadnych objawów poszczepiennych nie było 🙂

narazie odpukac jest wesolutki, nawet nozka nie jest zaczerwieniona.
a emla jest chyba na recepte, mysmy placili 20 zl i to jest na kilka razy.

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
kuźwa, Kalina spadla mi dzisiaj z kanapy 🤢 no masakra, jeszcze na panele, a nie na dywan, ja nie wiem jak ona to zronbila, w ciagu doslownie 10 sekund, zdarzylam sie tylko odwrócic, w dodatku stalam blisko kanapy, wlasnie zeby nie spadla, a ta koza zleciala miedzy moimi nogami a oparciem kanapy (ok. 20cm przestrzeni). oczywiscie ryk, ale nic sie nie stało biedaczce, poprostu bardzo sie przestraszyla. a ,mnie sie az niedobrze z nerwow zrobilo

😲a nic jej nie jest... oczy wszędzie, nawet w tyłku trza mieć, aaa i chyba nie zostawiasz już Kaliny samej na przewijaku

• Mamusie
Rita napisał(a):
widze że niektóre dzieciaczki już w "spacerówkach" śmigają,my swoja zostawilismy w PL ale mysle że jak teraz w czerwcu pojedziemy to bedzie jak znalazł a mam pytanko? wiem że jeszcze za szybko ale tak Majcia się próbuje podnosić że myślimy już o opuszczeniu łóżeczka nie wiem może panikuje,kiedy się to mniej więcej robi? w którym miesiącu??????

my mamy juz dawno opuszczone poniewac jest wyjeta z niego jedna scianka szczebelkow i jest przylaczone do naszego loza... taka wygodnicka jestem, hihi 😉

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
Ulka napisał(a):
a no i przyjechala tesciowa, my chodzilismy po sklepach itd a ta chodzila z wozkiem za nami i spotkała kolezanke i sie jej kolezanka pyta czyje to dziecko, to powiedziala ze to jej.. to jej odpowiedziała, "no wiesz, w tym wieku..." no ale to nie zmienia faktu ze mowi ludziom na ulicy ze to jej corka, i teraz mnie beda wytykali ze tesciowej dziecka pilnuje i spaceruje, ale plota pojdzie po osiedlu! baby zaraz obgadają
haha i nie wiem 😮 bym sie wina napiła z tej okazji , ale nie moge

kurde, Ula, ta twoja teściowka to tak w deklu chyba nie wszystko ma poukladane... 🤔

teraz już wiadomo po co Twojej teściowej dziecko na kilka dni 😮 😁 😮 😁

• Mamusie
a my po dentyscie zostala jeszcze jedna wizyta i 2 zebky do zrobienia i bedzie koniec... myslalam ze to ine konczaca sie historia....
a o do upadkow to ja dlatego zostawiam mlodego na podlodze bo on tez ma swiezbik w tylko i tak zasówa prawo lewo ze chwila moment i bylo by bach....
dobrze ze nic sie nie stalo....szkoda ze takie male to nie rozumie ze jak tak robi to siniol bedzie i na przyszlosc zadna nauczka...

• Mamusie
meliska napisał(a):
Dziewczyny a ja mam pytanie... dostajecie do domu miesięcznik twój maluszek ? bo ja przed chwilą ze skrzynki wyjęłam, drugi miesiąc z rzędu, a nic nie zamawiałam 🤔 aktualny nr

ja dostawalam jakies 3 numery na maila w pdf ale to nie bylo to... i ja to dostawalam bo mozna bylo sobie zamowic nagrode z niebieskiego pudelka pryszlo mi info na maila.. i wlasnie bylo mailowe... ale papierowego nie dostaje...
ale zobacz to: twoj maluszek za darmo

• Mamusie
agami napisał(a):
meliska napisał(a):
Dziewczyny a ja mam pytanie... dostajecie do domu miesięcznik twój maluszek ? bo ja przed chwilą ze skrzynki wyjęłam, drugi miesiąc z rzędu, a nic nie zamawiałam 🤔 aktualny nr

ja dostawalam jakies 3 numery na maila w pdf ale to nie bylo to... i ja to dostawalam bo mozna bylo sobie zamowic nagrode z niebieskiego pudelka pryszlo mi info na maila.. i wlasnie bylo mailowe... ale papierowego nie dostaje...

dalej nie czaję 🤔 na tej gazecie normalnie cena 2 zł i nie ma nawet mojego nazwiska, miasta, tylko ulica wpisana odręcznie jakby se listonosz wpisał

• Mamusie
meliska napisał(a):
agami napisał(a):
meliska napisał(a):

dalej nie czaję 🤔 na tej gazecie normalnie cena 2 zł i nie ma nawet mojego nazwiska, miasta, tylko ulica wpisana odręcznie jakby se listonosz wpisał

Listonosz wielbiciel 😎

• Mamusie
hej 🙂

my dzisiaj od 9 do 13.30 na kursie byliśmy 😁 dzisiaj makijaż wieczorowy 😁
a potem to obiad to coś, o 15 drzemka z Maćkiem, która trwała do 16.40 🤪 z małymi dwiema przerwami, spał a nagle zaczął tak strasznie płakać, przytuliłam i było ok, a za drugim razem dałam mu cycka bo głodny był 🙂 i odkąd wstał w super świetnym humorze to bawił się, a teraz wykąpany i już śpi 🙂 tyle że pierwszy raz się tak zdarzyło, żeby nie chciał jeść po kąpieli... no ale możliwe, bo o 16.50 zjadł 100ml mleka, a potem około 18 połowę słoiczka deserku. Ale przez to pewnie nie pośpi długo, bo niedługo będzie głodny 🙂 ale to nic 🙂

teraz czytam co tam u Was 🙂

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
meliska napisał(a):
agami napisał(a):
meliska napisał(a):

Listonosz wielbiciel 😎

haha listonoszka ☺️

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
hej 🙂

my dzisiaj od 9 do 13.30 na kursie byliśmy 😁 dzisiaj makijaż wieczorowy 😁
a potem to obiad to coś, o 15 drzemka z Maćkiem, która trwała do 16.40 🤪 z małymi dwiema przerwami, spał a nagle zaczął tak strasznie płakać, przytuliłam i było ok, a za drugim razem dałam mu cycka bo głodny był 🙂 i odkąd wstał w super świetnym humorze to bawił się, a teraz wykąpany i już śpi 🙂 tyle że pierwszy raz się tak zdarzyło, żeby nie chciał jeść po kąpieli... no ale możliwe, bo o 16.50 zjadł 100ml mleka, a potem około 18 połowę słoiczka deserku. Ale przez to pewnie nie pośpi długo, bo niedługo będzie głodny 🙂 ale to nic 🙂

teraz czytam co tam u Was 🙂

Aga moja jeszcze na spacerze 😁