Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
agami ten fotelik zobacz taniej znalazłam
http://www.topmarket.pl/fotelik-samochodowy-0-18-kg-caretero-fenix-2-brown-p53058.html
orientowałaś się co do atestów tego fotelika ? ja właśnie patrze co i jak bo też mi się podoba i ten brązowy właśnie 🙂

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Moja Yasmine spi od 18:30 i tak mi sie marzy, zeby juz sie nie budzila tego wieczora.
Coreczko do zobaczenia rankiem, co?

Oj, my tez fotelik musimy kupic. I tak teraz pomyslalm, czy przypadkiem nie kupic go przed wyjazdem, bo przeciez jak wrocimy i maz odbierze nas w Lyonie to juz bedzie potrzebny nowy fotelik. 🤢

Pammat musze Cie wykorzystac. 😎 powiedz mi, daleko jest z lotniska na Dworzec PKP? Siostra planuje po mnie przyjechac autem, ale ja nie chce, bo ona pracuje i bedzie musiala brac specjalnie dzien wolny. I chce ich tam przekonac, ze ja pociagiem moge przyjechac, a z lotniska jazdzi L prosto na PKP.

• Mamusie
zeszło mi, bo Maciek się obudził już na jedzenie, ale zjadł i śpi dalej 🙂

Asia zdjęcia małe, ale Julka na pewno świetnie się bawiła 🙂

Basieńka w końcu widać, że Florek rośnie 🙂 🙂 🙂 i sto lat dla Florka 😘

coq i dla Yasminki wszystkiego co najlepsze 😘

Ulka ta Twoja teściowa to ma chyba jakieś problemy 😮

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
Moja Yasmine spi od 18:30 i tak mi sie marzy, zeby juz sie nie budzila tego wieczora.

Oj, my tez fotelik musimy kupic. I tak teraz pomyslalm, czy przypadkiem nie kupic go przed wyjazdem, bo przeciez jak wrocimy i maz odbierze nas w Lyonie to juz bedzie potrzebny nowy fotelik. 🤢

Pammat musze Cie wykorzystac. 😎 powiedz mi, daleko jest z lotniska na Dworzec PKP? Siostra planuje po mnie przyjechac autem, ale ja nie chce, bo ona pracuje i bedzie musiala brac specjalnie dzien wolny. I chce ich tam przekonac, ze ja pociagiem moge przyjechac, a z lotniska jazdzi L prosto na PKP.

czemu juz kupujecie nowy fotelik? na naszym pisze ze jest do 12 miesiecy (13kg)... 😮

• Mamusie
chloe napisał(a):
coquelicot napisał(a):

czemu juz kupujecie nowy fotelik? na naszym pisze ze jest do 12 miesiecy (13kg)... 😮

Mamy typowy dla niemowlaka, Yasmine powoli z niego wyrasta. Chce kupic taki od 9 kg do 36kg badz do 18kg.

• Mamusie
asiadudzika to Jula miała ubaw ładny na placu zabaw 🙂 fajne zdjęcia i u nas też jest takie coś gdzie siadasz na to i przez tą line jedziesz 🤪 dziwaczne ale spoko też kiedyś pare razy jechałam na tym 🙃 i mam radę dla Ciebie nie trzeba pisać na kartce co chce się do kogoś napisać rób tak jak ja jak mam do nadrobienia to tak czytam i robię jak mam coś do napisania do góry odpowiedz piszę o do tej osoby robię prawym wytnij i patrzę na następną stronę znowu jak mam coś do napisania robię prawym wklej i pod tym piszę do innej osoby jak napiszę znowy wycinam i tak aż dojadę do finału 😎 dzięki temu o nikim nie zapomnę! 🙂
marika321 misiu twój jest kochany!
coq najlepszego dla bambiny! 😘
Basienka84 również dla Florka naj naj 😘
beata26 ja mogę małą zostawić w łóżeczku i się sama sobą zajmuję to samo baje też ogląda na leżaczku a lecą twojej malutkiej łzy jak płacze? czy może ona udaje? no widzi jakie mama ma miękkie serduszko i sobie wie że może pozwolić powinnaś być twarda i nie brać jej na ręce bo się nauczyła i teraz ona wie że może wszystko moja jak płacze "udaje" to kuka czy patrzę na nią a ja nie zwracam uwagi 🙃 i ona przestaje 😜 a nasza Konstancyjka co do ślubu to z nami wszystko załatwia 😆
Ulka brak mi słów na twoją teściową 😮
meliska ja nie dostaję żadnego miesięcznika 🤨

• Mamusie
myślałam że za wcześnie mysle o obnizeniu łóżeczka a widze że już niektóre są po... hmm
kurcze a nasza Maja dzisiaj nas zaskoczyła-marchewke paskudną wcina jak szalona a dzisiaj dostała pierwszy raz bananka pysznego i....szału nie zrobił 🤨 no nic zobaczymy może jutro bardziej jej podejdzie. dobra my zmykamy kapać i lulać
buziaki 😘

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
chloe napisał(a):
coquelicot napisał(a):

Mamy typowy dla niemowlaka, Yasmine powoli z niego wyrasta. Chce kupic taki od 9 kg do 36kg badz do 18kg.

też taki planuję kupić

• Mamusie
pammat napisał(a):
coquelicot napisał(a):
pammat napisał(a):
coq z ławicy na pkp ? a co ty w Poznaniu będziesz?

No a jak 😎 30 maja 🙂

to może się spotkamy na chwilę jak będziesz miała czas 🙂 dokładnie jest 6,4 km

Pam z przyjemnoscia 🙂 No chyba ze siostra po mnie przyjedzie, to wiesz zgarna mnie i do domu. 😉
Napisze Ci w razie co dokladnie o ktorej itd. 🙂

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
pammat napisał(a):
coquelicot napisał(a):
pammat napisał(a):
coq z ławicy na pkp ? a co ty w Poznaniu będziesz?

No a jak 😎 30 maja 🙂

to może się spotkamy na chwilę jak będziesz miała czas 🙂 dokładnie jest 6,4 km

Pam z przyjemnoscia 🙂 No chyba ze siostra po mnie przyjedzie, to wiesz zgarna mnie i do domu. 😉
Napisze Ci w razie co dokladnie o ktorej itd. 🙂

chociaż na 30 min dasz wycałować bambine cioci Pam 😜