Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Rita napisał(a):
Coq to kiedy Wy jedziecie?
a my własnie wrócilismy z miasta i w końcu trafiliśmy na normalny sklep -kupilismy Majci sliczna letnia czapeczkę,dwie chustki na główke i opaskę ufffff 🤪 a i leginsy 😎
lece wstawić pralke

eno szaleństwo... jest co prać 😜

Agami czyli jednak trzydniówka ufff 😘 a termometr mam TOPCOM i nie narzekam, ale na wysokiej gorączce nie testowany
Holi trzymam kciuki za brak kataru 😘
Aniqa widzę, że czaisz się na te pół etatu jednak, to w piątek będziemy trzymać kciukasy 🙂

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
hej hej hej 🙂

no więc marnotrawny mąż wrócił do domu o 7.30 z tekstem "szukałem i szukałem i nie znalazłem okularków" - no i jak tu się gniewać 😜 trochę pofochowałam, ale przytulił, przeprosił i jest ok. chociaż tej mamusi to mu nie daruję 😜

na 11 poszłam na kurs, dzisiaj egzamin, potem niewielka imprezka: winko 🙃 w końcu się napiłam 😁 wróciłam o 17 😁 😁 😁

ok 19.30 przyjechał tata, dzisiaj wrócił z USA, był tam 2 tygodnie. Dostałam piekną sukienkę i bluzkę 🙂 A Maciuniek dostał dresik Pumy, i kilka komplecików spodenek z koszulkami 😁 super 😉

potem kąpiel, jedzenie, ok 20.30 Maciek usnął a my jedliśmy kolację i oglądaliśmy zdjęcia taty 🙂

także tak wyglądał mój dzień 🙂

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
hej hej hej 🙂

no więc marnotrawny mąż wrócił do domu o 7.30 z tekstem "szukałem i szukałem i nie znalazłem okularków" - no i jak tu się gniewać 😜 trochę pofochowałam, ale przytulił, przeprosił i jest ok. chociaż tej mamusi to mu nie daruję 😜

na 11 poszłam na kurs, dzisiaj egzamin, potem niewielka imprezka: winko 🙃 w końcu się napiłam 😁 wróciłam o 17 😁 😁 😁

ok 19.30 przyjechał tata, dzisiaj wrócił z USA, był tam 2 tygodnie. Dostałam piekną sukienkę i bluzkę 🙂 A Maciuniek dostał dresik Pumy, i kilka komplecików spodenek z koszulkami 😁 super 😉

potem kąpiel, jedzenie, ok 20.30 Maciek usnął a my jedliśmy kolację i oglądaliśmy zdjęcia taty 🙂

także tak wyglądał mój dzień 🙂

🤪

• Mamusie
aaa, zapomniałam się Wam pochwalić - jak się Maćkowi powie "daj cześć" albo "cześć" i się wyciągnie rękę do niego to podaje swoją 🤪 🤪 🤪 robi tak od wczoraj 🙂

Ula jaką masz fajną niunie 🙂 🙂 🙂

Agami dzięki 😘 a my naprawdę się znamy, kurde, nie spodziewałam się, że tak mogę przywyknąć do Was, do tego forum 🙂

co do body z Lidla, to u nas były i są z fajnego cienkiego materiału i dobrej jakości, więc polecam 🙂 mamy także kilka koszulek z długim rękawem z Lidla, z tej firmy Lupilu i też jestem bardzo zadowolona 🙂

Wanilia no ja wiem, że trochę przesadziłam 🙂 ale to wszystko to bardziej złożona sprawa 😜 okulary po prostu skumulowały to wszystko 😉 u nas też dzisiaj jak zwykle ok 6 wielkaaaaa i mega śmierdząca kupa 🙃 a potem jeszcze 2 mniejsze po południu... chyba na następne zęby... bo druga jedynka próbuje się przebić...

Aniqa może zęby? u nas też takich kilka wieczorów było... a co do pracy to ja cieszę się, że nie mam takich dylematów... a Tobie życzę jak najlepszego rozwiązania 🙂

dziewczyny, co do czapek to ja kupiłam na Allegro, bo w sklepie też nie mogłam znaleźć - czapka
czapeczka

jestem z nich bardzo zadowolona 🙂

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
aaa, a co do egzaminu to dostałam zaświadczenie, że mam zawód:
"wizażystka" 🤪

a Maciek też dostał takie zaświadczenie 😉
o to już nie mogę się doczekać tej parapetówki z wizażem 😉
I dobrze, że ta Twoja Burza w końcu wróciła... to trzeba być twardzielem... do rana szukał 😜

• Mamusie
meliska napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
aaa, a co do egzaminu to dostałam zaświadczenie, że mam zawód:
"wizażystka" 🤪

a Maciek też dostał takie zaświadczenie 😉
o to już nie mogę się doczekać tej parapetówki z wizażem 😉
I dobrze, że ta Twoja Burza w końcu wróciła... to trzeba być twardzielem... do rana szukał 😜

no szukał szukał 😜

a Maciek jest wizażystą bez zaświadczenia 😜

• Mamusie
no aktualnie mam strupy które w ciągu w tygodnia zejdą i wtedy dopiero efekt..
bolało trochę jak robiła na środku a z przodu i z tyłu nic nie czułam 2 razy znieczulała mam posmarowane wazeliną bo im strupek dłużej jest tym lepiej ale czasami jest tak że może gdzieś się nie przyjąć i wtedy trzeba zrobić poprawkę.. mam nadzieje że mi przyjmie!
Ja mam permanentny metodą piórkową czyli mam swoje włosy brwi i pod spodem jest odcien a jest metoda klasyczna gdzie gola do łysa i włosów nie masz 😜
ja kupiłam to na gruponie zamiast 800 zł zapłaciłam 199zł 🙂 nie było źle 🙂