Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
coq - no to witamy w PL 😜
Florek to dzielny chlopak i da se rade tylko gra Wam wszystkim babom na uczuciach, a co!!!! 🙂
moj maz tez sie pytal juz niesmialo kiedy Julek idzie do swojego pokoju ale wybilam mu to z glowy mowiac ze bede go w nocy wysylac zeby mi dziecko przynosil na karmienie jak sie obudzi, a budzi sie nieraz co 2 godziny, chco czasem spi cala noc ciurkiem i nie mam pojecia od czego to zalezy...
on sie boi ze maly zacznie kumac jak sie kochamy, hahahah 😁

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Woooooooooow to przygody mialyscie ładne z Bambina a mała się moment przyzwyczai a nie ma jej się co dziwić tam tylko mamcie miała i tatusia to nie przyzwyczajona a w pl jak ja wszyscy napadli to sama bym się przestraszyła 🙂 🙂 🙂 🙂 ciotki,babcie o co kaman.. 😉 buzki dla Bambiny

A my pobudkę mieliśmy właśnie na mleko pierwszą od 20 i młody śpi dalej to idę do niego 😉 spioch po mamie 🙂 🙂 🙂

A wszystkim dzień dobry 🙂

• Mamusie
dzien dobry 🙂
coq to mialas przygody.... a bambina 3-4 dni i sie przyzwyczai w konu ich nie zna....
Aniqa wspolczuje.... moj Kuba spacerki robil wczoraj do polnocy ale jak usnal to do 5:30 spal i na cyca dopiero go do nas zabralam 🙂
no i wszystkiego naj naj z okazji dziecka... dzieciaczkom no i mamusiom tez bo jeszcze tez sa dziecmi dla swoich mam../.// bynmajmniej ja tam z mlodym swietuje a co... do tego tatus ma dzis urodziny wiec cala 3 dzis swieto ma.... a ja lece torta mezowi piec 🙂)) buziaki

• Mamusie
Dzień dobry 🙂
Przede wszystkim wszystkiego najlepszego dla grudniowych (lub okołogrudniowych 😉 ) bąbli z okazji pierwszego Dnia Dziecka 🙂
Coq podziwiam że zachowałaś spokoj 🙃 No i dotrzymałas slowa - przywiozłaś nam zimno i deszcz 😜 😁
Aniqa ja nawet nie wiem ile razy wstawałam w nocy 🥴

• Mamusie
Ulka napisał(a):
hejka,
mam zaproszenie na weekend na dicho kolezanka 30 urodziny robi.. isc czy nie isc oto jest pytanie! nie wiem bije sie z myslami.

a moja wllasnie padła wsrod zabawek i spi haha pierwszy raz jej sie zdarzyło..leży oczy coraz mniejsze szparki, czesciej mruga nagle fik i śpi ale sie zdziwi jak sie obudzi hahaha

Ulka nie ma się co zastanawiać, najwyżej w co się ubrać a nie czy iść 😉 Tylko jak z karmieniem Karolinki? Bo ona chyba tylko z cyca bezpośrednio pije?
I mialam jeszcze zapytać co z Twoją pracą wyszło, ustalilas już kiedy wracasz?

• Mamusie
wanilia napisał(a):
Dzień dobry 🙂
Przede wszystkim wszystkiego najlepszego dla grudniowych (lub okołogrudniowych 😉 ) bąbli z okazji pierwszego Dnia Dziecka 🙂
Coq podziwiam że zachowałaś spokoj 🙃 No i dotrzymałas slowa - przywiozłaś nam zimno i deszcz 😜 😁
Aniqa ja nawet nie wiem ile razy wstawałam w nocy 🥴

😘
Dziękujemy że o nas pamiętasz

• Mamusie
wanilia napisał(a):
coquelicot napisał(a):
Dzien dobry 🙂
Bryyyyyy ale zimno.
Wanilia cieszycie się z chlodka? 🙃 🙃 🙃

Baaardzo - na spacer do parku chyba samochodem podjadę, jakby nas przypadkiem deszcz złapał to się bedzie gdzie schować 🥴

No ja byłam w sklepie i chciałam się przejść po osiedlu, ale mrzeć zaczęło. 😠

• Mamusie
Witajcie po dlugiej przerwie 😘 😘 z gory przepraszam za moja nieobecnosc, ale tyle bylo na glowie, ze po prostu czasu brakowalo. Mam nadzieje, ze u Was wszystko w porzadku 🙂
Dziewczyny zastanawiam sie nad kupnem spacerowki i wypatrzylam sobie taki euro-cart slyszalyscie moze cos na jego temat?? buziaki:*:*:*

• Mamusie
meliska napisał(a):
Dzień dobry 😠
Ale nasze dzieci mają piękną pogodę na Dzień Dziecka... my to chyba nawet na spacer nie pójdziemy 😞
Wszystkim dzieciaczkom wszystkiego naj, naj, naj... 😘

Coq Ty to oaza spokoju jesteś, ja to bym chyba na zawał zeszła 😉

Czasami tak mam, ze totalny zen 😁 Ale jak już jechalismy to brzuch mnie tak bolał jakbym jakiś egzamin miała zdawać 😜