Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
wanilia zdjecia super!!!
co do fotelika to ja w koncu nie kupilam maxi cosi mobi, bo nie mial ani jednego testu, wiec niestety musielismy sie zdecydowac na drozszy (graco belogic) ale ze szwedzkim plus testem. ja fotelik montowalam sama i rzeczywiscie zajelo mi to chyba godzine, mamy bez isofixu, ale fotleik trzyma sie na prawde mocno, probowalam nim ruszac i ani drgnie. jedyny minus to to ze wg mnie za malo sie odchyla. ale przynajmniej wiem ze jest bezpieczny i to bylo dla nas najwazniejsze.

• Mamusie
chloe napisał(a):
wanilia zdjecia super!!!
co do fotelika to ja w koncu nie kupilam maxi cosi mobi, bo nie mial ani jednego testu, wiec niestety musielismy sie zdecydowac na drozszy (graco belogic) ale ze szwedzkim plus testem. ja fotelik montowalam sama i rzeczywiscie zajelo mi to chyba godzine, mamy bez isofixu, ale fotleik trzyma sie na prawde mocno, probowalam nim ruszac i ani drgnie. jedyny minus to to ze wg mnie za malo sie odchyla. ale przynajmniej wiem ze jest bezpieczny i to bylo dla nas najwazniejsze.

Ale masz z tyłu taki pałąk do podtrzymywania fotelika? CZy montuje się go tylko na pasach?

• Mamusie
wanilia napisał(a):
chloe napisał(a):
wanilia zdjecia super!!!

Ale masz z tyłu taki pałąk do podtrzymywania fotelika? CZy montuje się go tylko na pasach?

mam palak, pasy od przodu i dodatkowy pas kotiwczacy od tylu.

• Mamusie
złośliwość rzeczy martwych 😠 😠 😠

zabrałam się za prasowanie, rozłożyłam deskę, przyniosłam multuuuuum ciuchów i swoich i Maćka, bo znowu się nazbierało, włączam żelazko... i po wyprasowaniu jednego białego body, żelazko się przypaliło 😮 no nic, pojeździłam nim trochę po soli, zaraz jak już nie będzie gorące to zobaczę co to się dzieje 🤢

• Mamusie
Ja gotowalam barszczyk czerwony z ziemniaczkiem i to najnormalniej w świecie 😉
3 buraczki,2 marchewki malutka pietruszka i 2 ziemniaki
czasem wkruszalam żółtko przed podaniem młody bardzo lubi bo oczywiście barszczyk wychodzi słodkawy 😉
Dość dużo wychodzi i resztę pasteryzuje 🙂

Tylko sprawdźcie żeby buraczek był świeży i nie przerosniety żeby nie był twardy raz jeden taki ciulowy się trafił i musiałam go wygrzebać bo tego by mały nie dał rady zjeść......

• Mamusie
Dziewczyny jak maliny 😁 tylko nam tu jakiegoś rodzyneczka brakuje... dawać mamuśki 😉 i jeszcze się nasuwa... Karolinka jak śnieżynka 😁
Haha też mamy tą czapę z H&M... mamuśki do jednego sklepu wpadły 😁
aaagaaa napisał(a):

no i wokół buzi od ślinienia się i od wpychania wszystkiego czerwonoooo...

kiedyś mi koleżanka polecała ten krem
Aniqa śpiworek mamy Quinny do naszego modelu wózka... kupiony po okazyjnej cenie, bo cena nowego zabija 😮
chloe napisał(a):

meliska - Julka juz niezle stoi!!!

dziękujemy 🙂 ale Jula też już nieźle chodzi 😜 mogłaby z Jasminą po wybiegu chodzić 😉 a w ogóle to ona tak z tym wiadrem po pokoju maszeruje, ale i tak na czworakach jest najlepiej 😜
agami napisał(a):
Dzięki w imieniu Kubusia 😉 i sto latek Kalinka 🙂 jeszcZe miesiąc i roczek stuknie 😉 ale nie oni pierwsi bo przecież Dorian i Emma zaraz roczniaki będą 😉

chyba Rafałek 😜 bo Dorian to z tego samego dnia co Julka moja
Kalinka i Kubuś 😘 😘 😘
A moja gwiazdeczka nauczyła się robić moja moja i tak mamusię tuli 🤪

• Mamusie
Dzień dobry,
uszykowałam sobie kawkę i papiery coby trochę popracować a tu niespodzianka......Wiecie jaka 😁 Teraz Werka dopija mleko w łóżeczku i zaraz zaczynamy dzień
Pammat Weronika ma szare oczy ale często na zdjęciach odbijają i wychodzą ciemne, nie wiem dlaczego, zdjęcia nie były "podkolorowywane" 😉