Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Aga Maciej jaki men w szlafroczku 😉 Mnie normalnie trzęsie jak Julka po szufladach szpera... a figa poblokowane wszystkie 😜 już i tak slalomem po podłodze się chodzi, nie wyobrażam sobie jeszcze chodzić pomiędzy garnkami i budyniami... ostatnio wyciągnęła butelkę octu i od tego dnia do żadnej szuflady dostępu już nie ma 😉 Ja ostatnio w tanioszce kupiłam szlafroczek, ale taki kąpielowy... 4 zł dałam 😎... wyprany na gotowaniu, ale jeszcze nie używaliśmy, ale się przymierzam, bo nasz ręczniczek już ledwo nas okrywa 😉

• Mamusie
meliska napisał(a):
Aga Maciej jaki men w szlafroczku 😉 Mnie normalnie trzęsie jak Julka po szufladach szpera... a figa poblokowane wszystkie 😜 już i tak slalomem po podłodze się chodzi, nie wyobrażam sobie jeszcze chodzić pomiędzy garnkami i budyniami... ostatnio wyciągnęła butelkę octu i od tego dnia do żadnej szuflady dostępu już nie ma 😉 Ja ostatnio w tanioszce kupiłam szlafroczek, ale taki kąpielowy... 4 zł dałam 😎... wyprany na gotowaniu, ale jeszcze nie używaliśmy, ale się przymierzam, bo nasz ręczniczek już ledwo nas okrywa 😉

ja kupiłam normalnie w sklepie, ale uważam, że cena bardzo dobra 18.99zł 🙂

• Mamusie
hej 🙂 wpadłam tylko na chwilę pochwalic się że szarlotka mi sie piecze 😁 a taką mam na nią ochotę...układałam kruche na spód a tu tel.brat męża z rodziną jutro po obiedzie wpadna do nas. zwietrzyłam ich nosem 😁 Julcia pojechała z rodzicami moimi na wieś a ja przy garach i porządkach zostałam sama na placu boju...mąż przyszedł,umył sie i zjadł obiad.przed 18.po czym usnął i śpi do teraz.Milcia śpi.czekam teraz aż mi się upiecze pachnące cuuudo 🙂 i też ide spać 😎

• Mamusie
Znowu mi dziecko zasnęło bez zająknięcia, jedynie o kieliszku wody, bo... bo zaś zwymiotowała po kaszce 😞 nie wiem, a może to nasza wina, bo po obiedzie tata strzykawką dał wody do wypicia, a ja po zjedzeniu 180 ml kaszy wmusiłam jeszcze 50 ml herbatki łyżeczką... może po prostu przepełniona 🤔 ale takie mam schizy, że musi pić... z żadnego kubeczka i butelki nie chce, a z łyżeczki jeszcze przechodzi... poleciałam i kupiłam najlepsze herbatki jakie w sklepie były... 5 zł za butelkę, a ona nic nie chce 🥴 po kąpieli dałam jeszcze 50 ml wody łyżeczką i tak poszła spać o pustym brzuszku 😞 Gorączka stale się utrzymuje, może trochę niższa... dałam teraz czopek paracetamolu, syropu się bałam, żeby nie zwróciła 🥴

• Mamusie
wanilia napisał(a):
http://allegro.pl/bcm-wielki-obraz-olejny-sygnowany-abstrakcja-i3002771419.html
w tym stylu sobie obraz wymyśliłam, laska po ASP w Poznaniu maluje i ceny końcowe osiągają ok 150 zł więc mozna uznac że jak za taki duzy obraz to taniocha

http://allegro.pl/bcm-duzy-obraz-olejny-sygnowany-i3002741937.html
obrazy barzdo ładne! ten mi sie podoba.ma coś w sobie 🙂 ten Twój jest też cudowny.taki cieplutki i rozświetlający 🙂 zawsze chciałam mieć zachód słońca na ścianie ale to jest chyba godna wymiana jak już bym miała kupić 😁 na moje pomarańczowe ściany to by zgasł troche ale zawsze moge jedną ścianę na biało se walnąć.a co.zeby obraz pięknie wisiał 😁 😁

• Mamusie
a ja miałam chleb dzisiaj upiec, i tak jakoś czasu brak. bo w kominku dzisiaj palimy i z racji tej, że M. przy tych płytkach, to musiałam non stop mieć Maćka na oku. a kominek plus schody to już w ogóle 😉
niby do zapalonego kominka nie podchodzi... ale....czasem mu się oczka zaświecą, uśmiech łobuziaka na buzię założy, patrzy się na mnie i leci w jego stronę... więc trzeba zanim ganiać krok w krok jak kominek zapalony. w razie gdyby coś głupiego do główki strzeliło.

ale może jutro mi się uda...

• Mamusie
Meliska toż dopadło Twoje dziecię choróbsko... nie wmuszaj wody bo faktycznie mogła zwymiotować przez to.dawaj często a po trochu 🙂
a szarlotka to tak mi wyszła o 21 gdzieś... a bo co to za niedziela bez ciasta???? takie głupie przyzwyczajenie ☺️ a dupa rośnie! 😜 mi teraz jest przyjemniej piec bo mąż jak sie nie alkoholizuje to wpieprza słodycze w mega ilościach 😲 wiec miło jak zajada moje ciasta,ciasteczka i wszystko po prostu wchłania!! 😁 😁 😁

• Mamusie
Podglądam Was 😎

Niespodziewanie Jaśmina usnęła 🙃 Jednak ta wczesna drzemka się na coś przydała. A kuchnia na nią działa magicznie...może by jeszcze biegała, ale pomyślałam, że to niemożliwe, żeby zmęczona nie była, więc do kuchni, do okna i śpiewanie jak przed drzemką >>> śpi 🙂

Asia witamy 🙂
Meliska ado lekarza nie chcesz iść z Julką?

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
dziewczyny, macie jakis pomysl na walentynki? 🙂

Odkąd się znamy i akurat mamy okazję być razem tego dnia, mąż kupuje Ferrero Rocher 😁 ...no za pierwszym razem był i inny prezent dla mnie a Ferro słodki dodatek, który stał się tradycją 14 lutego, bo generalnie Walentynek nie uznajemy 😉

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
Aniqa1111 napisał(a):
dziewczyny, macie jakis pomysl na walentynki? 🙂

Odkąd się znamy i akurat mamy okazję być razem tego dnia, mąż kupuje Ferrero Rocher 😁 ...no za pierwszym razem był i inny prezent dla mnie a Ferro słodki dodatek, który stał się tradycją 14 lutego, bo generalnie Walentynek nie uznajemy 😉

UWIELBIAM FERRERO!!

• Mamusie
asiadudzika napisał(a):
aaaaa wiesz co mój brat dla dziewczyny robi???? serce z drewna !!!!! i to taki obałek niezły to serce 🤔 zabić by tym można...wielkosci bochenka,tylko zmodyfikuj na serce 🙃 no i waży konkretnie jak z półtorej cegły 😮 😁 😁 😁

no piwem ci, moj szwagier zrobil dla swojej dziewczyny książke o ich związku 🤪 no powiem Ci petarda, w stylu-romantyczno-komediowych, zajebista, !!!!jak ja bym cos takiego dostała od mojego,to chyba przez rok codziennie miałby seks 😉 😜 😎

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
asiadudzika napisał(a):
aaaaa wiesz co mój brat dla dziewczyny robi???? serce z drewna !!!!! i to taki obałek niezły to serce 🤔 zabić by tym można...wielkosci bochenka,tylko zmodyfikuj na serce 🙃 no i waży konkretnie jak z półtorej cegły 😮 😁 😁 😁

no piwem ci, moj szwagier zrobil dla swojej dziewczyny książke o ich związku 🤪 no powiem Ci petarda, w stylu-romantyczno-komediowych, zajebista, !!!!jak ja bym cos takiego dostała od mojego,to chyba przez rok codziennie miałby seks 😉 😜 😎

jakiś wyjatkowy ten facet 😁 ale rzadko sie tacy zdarzają...miałby seks mówisz 😎 daj numer to napisze mu esa co ma zrobić 😁 😁 😁

• Mamusie
Meliska na pewno Julcia nie chce pić od tej gorączki. nie wmawiaj sobie nie wiadomo czego. a może do lekarza się wybierzcie? buziaki dla Juleńki 😘 😘 😘

Aniqa temu Twojemu to kop w dupę się należy... następnym razem Ty idź na imprezę bez niego.
A co do prezentu, tej książki... to rewelacja jak dla mnie! 🙂

a my Walentynki składamy się po 20zł hihih, i kolacyjkę za to zrobię dobrą 😁 bo M. tego dnia w pracy do 21, więc jak Maciek uśnie spokojnie będę mogła zrobić i przyjdzie na romantyczną kolację 🙂 tak w tym roku wymyśliliśmy, bo budżet mamy dość cienki, a że każde z nas dostaje "kieszonkowe" co miesiąc, to żeby ze wspólnej puli nie wydawać na kolacyję, to się złożymy po dwie dyszki 😜 😜 😜

Coq no to i Ty uciekaj spać, jak Bambina usnęła 🙂

• Mamusie
Coq no jasne, że o lekarzu myślę... ale wolałabym się wstrzymać do poniedziałku, bo u nas weekendowa opieka to jakaś rzeźnia 🤢 zobaczymy jak jutro będzie 🥴 a w poniedziałek rano mocz do badania i wizyta musowo 🥴 a ja jutro do roboty i to cały dzień... nie wiem jak przeżyję 🤢 wisieć będę na telefonie... masakra...