Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Idę spać.....

aaaaaaaaa dziś do obiadu była marchewka z jabłkiem 🙂 i jak się Misiowi skończyła na talerzu to był płacz 😮 więc dokładkę mu dałam i wsunął jeszcze tyle......że w szoku z mamą byłysmy 😉 od razu chyba jako podwieczorek sobie zaliczył tę marchew 🙂 więc polecamy 🙂
Jak u Was jedzenie tej surówki wypadło Coq?????? 🙂

• Mamusie
marika321 napisał(a):
Idę spać.....

aaaaaaaaa dziś do obiadu była marchewka z jabłkiem 🙂 i jak się Misiowi skończyła na talerzu to był płacz 😮 więc dokładkę mu dałam i wsunął jeszcze tyle......że w szoku z mamą byłysmy 😉 od razu chyba jako podwieczorek sobie zaliczył tę marchew 🙂 więc polecamy 🙂

Bardzo dobrze Marika, Jasmina wcina bez zajakniecia w ilosci jedno jablko, jedna marchew 🙂

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
marika321 napisał(a):
Idę spać.....

Bardzo dobrze Marika, Jasmina wcina bez zajakniecia w ilosci jedno jablko, jedna marchew 🙂

To wzorowo 😉

• Mamusie
No wszystkie trzy foto dodałam... Ja na forum się nie wypinam zeby nie było tylko same rozumiecie mąż od 5 do 19 w prqcy a ja praca dom gotowanie pranie sprzatanie i szpital i jeszcze trochę chociaż dla kuby właśnie ba spacer lub jakiś czas we dwójke i zleci;((((

• Mamusie
no ja już czuje się duuuużo lepiej 🙂 podobno teraz epidemia tutaj gardło+uszy ,szef adamowi mówił -więc na sobotni wypad do centrum na zakupy się z Majcią nie wybieramy,za duzo tam ludzisk
Agami jaki Kubuś zadowolony 🙂 a jak dziadek sie czuje??
Majcia tez lubi jabłko z marchewka,my jeszcze do tego jej banana dajemy

zrobilismy segregacje ciuszków Majci i znowu 2 siaty do garażu i lista zakupów dla Adama hehe jutro jedzie po pracy bo okazało się że niezły prześwit w Majci szafie się zrobił

ja jeszcze potem zaglądnę,więc się nie zegnam jeszcze-ide pokazać się trochę rodzince a jak zasną to uciekne do kompa 🤪

• Mamusie
Ulka z tetrami bys moze i zginela ale wspolczesne wielorazowe pieluszki bardzo sie od nich roznia nic nie prasujesz nic nie gotujesz. My uzywamy juz 9 miesiecy i mam nadzieje ze i nastepne bobo tez bedzie ich uzywac 🙂

W ogole dzis przezylam szok, mojemu dziecku rosna u gory trzonowe zeby juz!! Jakie niesamowite tempo nabraly, ledwo trojki sie przebily i juz trzonowfe!! I to w sumie bezbolesnie jakos 🙂

• Mamusie
Dzień dobry!!!!

My po śniadaniu 🙂 i już nawet pościel zmieniona 😜 Misio mi bardzo pomagał 🙂 ale ku mojemu zdziwieniu nauczył się zasuwać zamki a pościel mam zasuwaną i mi wszystko zasuwał poduszki,kołdrę 😮 ciekawe jak długo dzieciaki będą nam chciały pomagać 🙂 haaaa 😉

• Mamusie
Hej,
Dzien zaczol sie dzis fajnie choc nocka nie zapowiadala sie ciekawie.
Floro poszedl spac o 17:20 🤨 bylismy pewni ze sie obudzi po jakies godzinie a tu niespodzianka. Spal do 23 😮 dostal mleko, moj M poszedl z nim na gore do jego pokoju. Flor przysypial po czym sie budzil i znowu przysypial. W koncu wzielismy go do lozka i spal z nami do 6:30. Jak sie obudzil wyszedl z lozka i zaczol mlaskac ze jest glodny. Poszedl po moje kapcie, przyniosl je i krzyczal ze maam wstac i dac mi jesc.
Z dobrych wiadomosci koledze z pracy urodzila sie wczoraj coreczka(przed wczesnie). Mieli dosc duze problemy w ciazy, ale szczesliwie wczoraj zrobili cesarke. Malenstwo wazy 1900g dostala 10 w skali i ma bardzo mocny uscisk. Bardzo sie ciesze ze udalo sie dotrwac tak dlugo. Teraz mala lezy w inkubatorze.

• Mamusie
Dzień dobry 🙂
Zacznę od usprawiedliwienia nieobecności mojej i Meliski 😉 Odwiedziny doszły do skutku i spędziłysmy razem miły dzień 🙃 Normalnie podziwiam dziewczyny że im się chciało do mnie pociągiem tłuc 🙂
Ale dziś nie ma tak dobrze, zaraz ruszam walczyc z nieuznaną reklamacją butów M 🥴 była to reklamacja powtórna bo po pierwszej naprawie buty znów pękły 😠 Tym razem zaznaczylismy że nie chcemy naprawy tylko zwrot kasy albo wymianę na nowe i dzwoniła babka że przyszła odpowiedź odmowna....Dodam że buty kosztowały 350zł 🤢 Będę jeszcze dzwoniła do federacji praw konsumenta zapytać co dalej z tym mogę zrobić
Basienka gratulacje dla kolegi 🙂

• Mamusie
Zobaczcie jaki fajny patent podpowiedziała mi laska na brzuszku: http://www.amazon.co.uk/supercover-2222-Litaf-Pick-Up/dp/B000FA1A0E/ref=cm_cr_pr_pb_i
Niestety na rozpisce wózków nie ma ani jane muum ani mutsy urban ridera więc nie wiem czy dostawka jest kompatybilna z moimi furami 🤔

• Mamusie
wanilia napisał(a):
Zobaczcie jaki fajny patent podpowiedziała mi laska na brzuszku: http://www.amazon.co.uk/supercover-2222-Litaf-Pick-Up/dp/B000FA1A0E/ref=cm_cr_pr_pb_i
Niestety na rozpisce wózków nie ma ani jane muum ani mutsy urban ridera więc nie wiem czy dostawka jest kompatybilna z moimi furami 🤔

oo fajne! 🙂, tylko drogie 🥴
a gdzie jest ta lista?