Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
dzień dobry
u nas nocka spoko-dzieki za całusy dla Majci-spąła ładnie całą noc ale katarek dalej ma
zasypało nas buuu zaraz Adam idzie bałwana lepić

a ja jak zwykle jak mam w niedziele chłopaków w domu to za porzadki sie wziełam i na glanc domek czyszcze-nawet fugi w łazience wyszorowałam 😎

Meliska zajefajny avatarek 🙂

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
Rita i do Was zima wróciła? 🥴
U mnie teraz już pochmurno, ale jak byłyśmy na spacerze to w słońcu z 18 stopni i na placu zabaw czapki z głów, chustki z szyj i chustki na głowy 😉

no u nas tak było jeszcze 2 dni temu,wczoraj deszcz a rano dzisiaj biało i chyba cos na minusie jest bo śnieg się trzyma 🤨
kurde najadłam się i już mi chęci do sprzatania przeszły a jeszcze salon mi został no i terrarium 🥴

• Mamusie
Dzien dobry,
U nas pogoda jesienna 😞 Jestesmy z M chorzy na maksa. W nocy mialam prawie 40st goraczki. Sarze podaje Rutinacea w syropie co sie nie zarazi od nas. Jakas epidemia jest, bo siostra mi mowila, ze w szkole na 50 osob ponad 20 chorych 🤢
Nadrobie jak sielepiej poczuje, bo nie mam sily ani checi na siedzenie na kompie a z tel. tylko moge czytac Wasze posty a pisac swoich nie bardzo 😞
BUziaki dla Was i dzieciaczkow

• Mamusie
Dzień dobry,
rodzice pojechali a ja piszę do Was od siebie 🤨 Zdecydowałam że nie jadę bo w kujawsko-pom też atak zimy i jest jakieś 10 stopni mniej niż tutaj 😲 Do tego silny wiatr i snieg i tak ma byc cały tydzień. A moi rodzice mieszkają zupełnie na uboczu miasta wśród pól więc przy takiej wywiejówie to ciężko z domu wyjść z dzieckiem. Tu u siebie mam dwa stopnie na plusie i bezwietrznie. Trochę mi smutno że zostałam (zwłaszcza że M umówił się na spotkanie popołudniu skoro miało mnie nie być) ale to ma byc mój ostatni wyjazd przed porodem więc poczekam na lepszą pogodę.
Zdjęć w końcu nie zrobiliśmy bo sesja miała byc u rodziców więc musicie cierpliwie poczekać. Z dobrych wiadomości (dla mnie dobrych 😉 ) , kupiłam sobie wczoraj balerinki a to w moim przypadku nie lada wyczyn bo noszę rozmiar 41/42 i kupowanie butów to dla mnie dramat 🥴 Do przymierzania zmusiła mnie mama bo byłyśmy w CCC a tam niektóre modele z Lasockiego r41 są na mnie dobre. No i kupiłam sobie może nie najpiękniejsze ale za to megawygodne buty na wiosnę 🙂
Meliska avatarek piękny 🙂
Coq 18 stopni? 😮 Szok....A prezent z okazji Dnia Kobiet super - taki typowo kobiecy 😁
Na koniec tradycyjnie życzenia zdrowia dla chorusków 😘

• Mamusie
Hejka wszystkim. Zdrowka tym co sa chorzy. Ja zla jestem na siebie bo nie poszlam na ten dzien kobiet
Kolezanki dziecko sie rozchorowalo a ja sama nie chcialam isc wiec 70 zl przepadlo.
Wanilia dobrze ze nie pojechalas do rodzicow jak tam tak zimno jescze chore moglyscie byc. Pojedziesz jeszcze.
A ja dzis bylam u tesciow na obiadku. A teraz jade do kolezanki na kawe

• Mamusie
oj, jak mi ciężko... po obiedzie, po kawie, po ciasteczku. nie mogę się ruszać ☺️

Maciek właśnie usnął, a ja w sypialni leżę pod kocykiem i myślę, że zaraz komputer zamknę i też się zdrzemnę 😉

Wanilia no bez sensu w taką pogodę jechać. Będzie cieplej to pojedziesz 🙂 a pochwal się butkami 🙂

Holi Ty wiecznie gdzieś gonisz 🙂

Rita no to Cię wzięło na sprzątanie 😉

Coq 18 stopni??? to mogę sobie pomarzyć, bo u nas pada śnieg, wieje, jest 2 stopnie na minusie, a jak szłam do kościoła to tak strasznie zmarzłam mimo, że czapkę miałam... beznadziejna pogoda 🤢

• Mamusie
Mała w końcu śpi. Ale godzinę próbowałam ją ululać.

U mnie ciepło, ale patrzyłam na długoterminową pogodę i też ma się zmienić, ma się utrzymywać około 10 stopni, a w nocy przymrozki. Dziś nawet gdzieś bokiem burza przeszła, bo się błyskało.

Wanilia szkoda, ze się tak pogoda popsuła. Życzę, żebyś w innym terminie nadrobiła odwiedziny u rodziców. Ważne, że się mogłaś z nimi zobaczyć.
A buty ładne. Ja bardzo lubię Lasockiego, bo za bardzo przystępną cenę można kupić coś ładnego i jak dla mnie wygodnego. Latem kupiłam półbuty sznurowane z Lasockiego właśnie i jestem z nich niesamowicie zadowolona!

Rita no tak dziś Dzień mężczyzny niby...ale ja nie obchodzę -- o wiele łatwiej mają w życiu faceci i tak na dobrą sprawę to oni każdego dnia świętują...obiad na stole, posprzątane... 😜

• Mamusie
marika321 napisał(a):

A ja byłam rzucić okiem za butami na wiosnę.....i kiszka jedne może przymierzyłam.....może coś jeszcze będzie lepszego przed wiosną.......

Marika z tego co zdązyłam wczoraj zauważyć to w tym roku mamy butami dawać po oczach 😉 zupełnie nie moja kolorystyka będzie rządzić, lubie kolory ale nie w takim rażącym wydaniu 🥴 No ale ja i najnowsze trendy zazwyczaj chodzimy innymi ścieżkami 😁 Wypatrzyłam tez wczoraj na wystawie śliczny zielony płaszczyk i pewnie by mnie mama zaciągnęła do tego sklepu ale juz zamknięte było. Teraz mnie korci żeby jutro przynajmniej na cenę spojrzeć - teraz to bez szans ze się zmieszczę ale na jesień byłby jak znalazł. Jak szukam to wszędzie wszytsko czarne a już mam dość czarnych płaszczy i kurtek. Chyba mnie wiosna (jaka wiosna haha) ruszyła i mam ochotę trochę w siebie zainwestować ☺️
Wyszłysmy z Weroniką na spacer po osiedlu i akurat zadzwoniła moja siostra...Chwila nieuwagi i Werka siedziała w kałuży 🤔 Tak więc pranie juz wstawione a dziecko wcześniej zaliczyło kąpiel 😉

• Mamusie
my po kolacji uff pękam
ja też nie mam zamiaru kupować żarowiastych butów no chyba że w prezencie dostane tak jak 2 bluzki mam żarówy ale to od siostry bo sama bym nie kupiła z tego względu że za rok pewnie już nikt nie bedzie nosił a ja nie lubie kupowac ciuchów na jeden sezon

Weronika to pewnie w 7 niebie była chlapiąc się w kałuży hehehe

Aga mówisz 2 wesela się szykują? nam 2 komunie ale na szczescie jedna w mojej a jedna w Adama rodzinie tak że kreacja jedna mi starczy na szczęście 😉

• Mamusie
Heja Konczity 😘

Nova pochmurna jak pogoda za oknem...zimno, ponuro i mega śnieżnie 😠 😠 😠

Prezes dał dziś niezły wycisk ale już sobie z nim poradziłam i od pół godz. śpi 🙂

Jutro na delikatną poprawę humoru do fryzjera się umówiłam 🤪 ...oby to coś dało 😉

Miłego niedzielnego wieczorku 😘

• Mamusie
Rita napisał(a):

Aga mówisz 2 wesela się szykują? nam 2 komunie ale na szczescie jedna w mojej a jedna w Adama rodzinie tak że kreacja jedna mi starczy na szczęście 😉

2 wesela w kwietniu, 2 komunie w maju...
i podobno jeszcze wesele w lipcu, albo nawet dwa... ale to na razie zaproszeń nie było...

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
Rita napisał(a):

i podobno jeszcze wesele w lipcu, albo nawet dwa... ale to na razie zaproszeń nie było...

No to masakra teksańska dla portfela...... 😜

• Mamusie
aaagaaa napisał(a):
Rita napisał(a):

łooo matko ile imprezowania 🙃 🙃 🙃

• Mamusie
marika321 napisał(a):
aaagaaa napisał(a):
Rita napisał(a):

No to masakra teksańska dla portfela...... 😜

noooo, portfel zostanie dość mocno obciążony...
i jak sobie pomyślę, że wakacje za te wszystkie imprezy byśmy mieli, bo trzeba doliczyć koperty, kwiaty, ciuchy dla nas, tam gdzie dojazd to jeszcze dojazd... to odechciewa mi się 🤢

no ale imprezy zapowiadają się z fajnym towarzystwem, chociaż tyle 😜