Skocz do zawartości

Styczniowe dzieciaczki 2012 :) | Forum dla mam

skoreczka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Witam
Dziś sobota to dopiero będa pustki na forum 😞
Skoreczka zdjęcie jest kapitalne 🙃 dobrze,że u nas takie wycieczki są zabronione bo pewnie ludzie tak by jeździli 🥴
Nikusia jak tam Emilka czuje się po szczepieniu?? Moja była w dzień bardzo marudna,ale za to w nocy normalnie tak jak zawsze i bez gorączki. a dziś chyba będzie normalnie zobaczymy.
Dobrze,że jadę tam do alergologa choć w sumie nie mam kogo podpytać o tą babkę 🤢 lekarka mi poleciła więc tam pojedziemy bo kto inny przyjmie nas tak szybko

• Odpowiedzi 11,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• skoreczka_m

1635

• Nikusia102_m

1886

• elka144_m

1127

• Kruszyna123_m

1183

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Hejka z rana 🙂
Kruszyna Emilka wczoraj wieczorem krzyczała, ale bez szczepienie też krzyczy więc ciężko powiedzieć czy to był jej rytuał czy reakcja poszczepienna. Jeszcze przyjechała do mnie koleżanka z synem. A ja zawsze jak usypiam Emilkę to ją kładę do naszego łóżko i leżę koło niej. Z tym, że jak mam gości to nie zacznę łóżek ścielić. A mąż koleżankę zaprosił na pizze którą właśnie robił i tak dziwnie wyszło.
Z alergologiem to ja też się nie wypowiem bo nie znam żadnego, tyle co z opowieści koleżanki.

A noc już spoko, jak Emilka poszła spać po 22 to obudziła się ok 4 do karmienie a potem ok 8 z tym że mąż karmił. 😉

• Mamusie
Nikusia dobrze że Emilka zaczeła przybierać na wadze

Kruszyna ja bede chciał czesto zagladać jak mi się uda bo jak narazie to amm taki syf w domu ze masakra

Wiecie co mojemu małemu się poprzewracało w garach od 3 dni wstaje o 4 i siedzę z nim rozmawiam bawię się on usypia ja idę się położyć a M siedzi z nim ale jak tylko otworzy oczy to zaraz krzyczy w nie bo głosy jak mnie nie ma jak siedzę to spojrzy ze jestem idzie spać dalej mój nawet go na ręce bierze nosi próbuje zabawić a on nie przenosi go do mnie biorę go na ręce to tak się w tu;la we mnie jak by mu się krzywda działa i zaraz śpi typowy mami synek i co jeszcze to mój zaczyna być o to zazdrosny jak wychodzi z pokoju to tylko mamusia i mamusia

• Mamusie
hej dziewczyny, nie jestem wstanie nadrobić Was od środy 😉, poczytam w wolniejszej chwili, póki co
Anabel wyrazy współczucia z powodu śmierci dziadka, no i przede wszystkim niech Kingusi w dzisiejszy Jej wielki dzień Pan Bób błogosławi na całe życie, zdrówka dla niej i rodziców i wszystkiego najlepszego!!!!
Nikusia to dobrze że juz po szczepieniu i wszystko dobrze
Skoreczka no to może św.Błażej faktycznie wpływa na Małego śpiew
Dziewczyny byłam w środę u gina i wszystko wporządku, wszystko dobrze się zagoiło, a gin sie śmiał że z 3 czy 4 dzieckiem będę musiała uważać bo moge nie zdążyc do szpitala bo mogę jeszcze szybciej urodzić 😉
Chciałabym wszystkim odpisać ale najpierw muszę mieć czas żeby nadrobić czytanie także wybaczcie!!!
U nas Nikoś wporządku choć wczoraj wieczorem tak marudził nie wiem czy męczyło go ulanie czy brzuszek po godzinie płaczu wkońcu zasnął i od 21 spał do 4 rana!!!!!Wyspałam się wkońcu trochę 🙂Miłego dnia uciekam bo mały marudzi pa

• Mamusie
Wielka to znaczy, że mąż musi więcej czasu z małym spędzać. Sorrki, ale jak z nim będzie spędzał dużo czasu to mały będzie chciał do niego iść a jak tylko z Tobą t będzie synek mamusi. 😜
Kinga fajnie że się odezwała, nie będziesz miała dużo do czytania bo odstatnio były pustki na forum.
Muszę się zabrać za sprzątanie.

• Mamusie
Dzień dobry 🙂

Byłam ze starszym synkiem w sklepie, na reszcie wyszłam z domu. I babki w sklepie od razu komentarze: ale schudła, a bo te młode tak mają ( nie wiedziały ile mam lat), ale figurantka 😁 I takie teksty padały. One troche z zawiści ale przynajmniej wiem ze schudłam wizualnie 🙂

Nikusia
wyobraziłam sobie jak ścielisz łózka przy gościach 😁 Dobry numer jak ktoś chce sie pozbyć niemile widzianych gości 😉
KingaS tez tak słyszałam, ze synkowie to zawsze mamusine dzieci 🙂
Kruszyna mi tez sie podoba ta fotka 🙃
Co do alergii to wiem tylko ze u małych dzieci ciężko wykryć alergie tzn. jej źródło.

Też zaczynam sprzątać bo sodomka 😎

My dzis obchodzimy Błażejkowe 2 miesiace 🤪

• Mamusie
Skoreczka super avatarek, ale Błażejek boski w koszuli wygląda 🤪
A co do ścielenie łóżka przy gościach to nie jestem aż taka nietaktowna 😜 😜 😜,(chociaż pomysł jest dobry 😜 ) już nie mówiąc że to była taka moja bardzo dobra koleżanka, z którą się kumpluję od liceum.
Nie wiem czy synowie są mamusi, ale moja córcia na pewno jest tatusiowa 😁 😁

• Mamusie
Skoreczka to jeszcze fotka z chrzcin 😉
ja rano jedną kawkę wypiłam i teraz mąż robi drugą.
Co do sprzątanie to już łazienka gotowa, pokój i kuchnia też. Został mi drugi pokój i takie "resztki" czyli powiesić pranie itd.
Dobrze, że maż mi pomaga i obiad ugotował 🙂

uwielbiam tulipany 🤪

• Mamusie
Tulipany to najpiękniejsze wiosenne kwiaty 🙂

No nie mogę uwierzyć ze tak tu cicho 😎

Muszę iść do kartonów po nastepne ubranka dla Błażejka 🙂

Pytanko: w jakiej postaci macie wit D? W kapsułkach czy w kropelkach? Wiem ze te w kropelkach sa na receptę. Jak któras je ma to napiszcie proszę ile kosztują 🙂

Nikusia
byłam na tyle bezczelna ☺️ ze zajrzałam na twoją stronkę na allegro ☺️ I jak to zrobiłas ze masz taką ładną, z tłem?

• Mamusie
A ja mam chwilę na forum mała leży obok i się rozgląda. Wszystko już posprzątane i nawet ciacho upiekłam. Dziewczyny ja mam większe zachcianki teraz niż w ciąży masakra pewnie okres się zbliża 🙂
Anabel wszystkiego dobrego dla Kingi z okazji jej chrzcin 🙂
Skoreczka 🙂 moja Zosia to też córunia tatusia 🙂
Kasiulka napisz coś więcej o wizytach u lekarza?? A jakie Fabian miał objawy??

• Mamusie
Skoreczka po to daję linka na forum, żebyście zaglądali na allegro 😁 😁 😁
Jeśli chodzi o tło to tak z 1,5 roku temu kupiła na allegro. To jest szablon, mam zapisany w swoich szablonach na allegro i jak wystawiam coś to wstawiam w ten szablon. Jest napisany w HTML ale dość łatwy w obsłudze. 😜
Ostatnio robiłam porządki w szafie a tam jeszcze kurtki po Kubie więc wystawiałam, mam jeszcze kilka ubrań do wystawienia ale nie mam czasu. Może dziś lub jutro się zabiorę. No i wystawiałam moje witaminy K+D, bo nie zdążyłam ich zużyć a nie wiem co mam z nimi zrobić, nawet nie mam komu dać. Jak mi się połowa co zapłaciłam zwróci to też będzie dobrze 🙂
Kruszyna a ja teraz żyję kawą i powietrzem. Wcale nie mam ochoty jeść, już czuję co to będzie jak do swojej lekarki pójdę 🙃, zrąbie mnie na 100% i będzie miała rację 😜

Próbuję wyciągnąć moich na spacerek. 🙂

• Mamusie
Witam... troszkę mnie nie było i sporo mam do nadrobienia :P więc zaczynam ^^

Najpierw napisze co u mnie 🙂 więc tak wczoraj miałam gości, przyszli o 19:30 a wyszli o 1 w nocy... jakby to był ktoś inny to bym się wkurzyła... ale na szczęście to byli starzy znajomi, z ktorymi żeśmy się długo nie widzieli i było sporo do nadrobienia :P...
Mała jak zasnęła o 22:30 to spała do rańca 🙂... dziś po raz pierwszy widział ją pradziadek 🙂... i był zachwycony 🙂... no i jakoś to leci :p... ogólem ^^ aaa i na bioderkach wszystko ok, kolejna wizyta za 6 tygodni 🙂...

Anabel Kinga śliczna, i jaką ma fryzurkę, jeszcze trochę i będzie można kucyki robić :P...widzę że u was nieciekawie się porobiło... przykro mi 😞

Nikusia 45 ml? uu to maleńko 😞 a babkami się nie przejmuj... pewnie nie wiedzą o co chodzi...Ja codziennie ćwiczę 🙂 brzuszki, uda, pupę, piersi i skakanka 🙂 ale zakwasy mam 😁 a co do zaspania to ja nie nawidzę takich akcji.. bo nigdy się nie wyrabiam ;/

Natia ja używałam Nasivin, fridę i odciągałam katarek...co do kłótni i dyżurów to nie martw sie 🙂 nie jesteś sama... wiem to żadne pocieszenie :/

31072010 widocznie lubi sobie pociumać cyca 🙂

Beata spóźnione życzenia z okazji imienin 🙂 szarlotka mmm pychota 🙂

Na dzień kobiet i ja dostałam prezencik ( wino + różę) 🙂 + kłótnia z mężem zaliczona.. cóż...

Kacha przykro mi że u Ciebie też neiciekawie z mężem, oby szybko wszystko wróciło do normy 🙂

Kasiulka twój śmieszek cudny 🙂

Kruszyna kurczę nie dobrze że się to rozniosło... ;/ oby jednak nic nie było Zosi...

Skoreczka to teraz chyba kolej na mnie 🙂 (okres) zazdroszczę tych 2 kg.. mi waga stanęła :/ zdjęcie świetne 🙂 a awatarek jak zwykle... śliczny 🙂 gratuluję przebytych już 2 miesięcy 🙂
a tulipanek piękny 🙂

Wielka dzieci wlaśnie w 2-3 miesiącu ponoć mają takie coś że bezpiecznie to tylko z mamą :P...

• Mamusie
Mam chwilke bo Błażej przysnął w bujaku ale juz się wierci. To zaraz kąpiel.
Z tego co czytam to tylko mój synek wstaje w nocy na jedzenie 😮
Pamii dziękujemy za życzenia 😘
Najważniejsze ze u Was wszystko dobrze się układa 🙂
Kruszyna a ja to na nic nie mam ochoty 😎 Mało jem, słodyczy w ogóle 🙃
Aż dziwne bo zawsze lubiłam łakocie 😮
Nikusia ja wystawiłam witaminki i chce suknie slubna ale też muszę się do tego zabrać 😉
Fajny ten szablon, taki profesjonalny widok 🤪

• Mamusie
Pamii wow o 1 w nocy, ale powiem Ci, że to jest prawda dobrym przyjaciołom, znajomym nawet tak późno porę się wybaczy a jak za kimś nie przepadamy to i wyjście o 18 jest za późno 😁 😁
Wow oklaski, że się tak ostro za gimnastykę wzięłaś. Ja ostatnio jakoś odpuściłam. I zmotywowałaś mnie.
A jak reszta z gimnastyką? Przyznawać się!!! 😜 😁 😁 😁
Skoreczka moja Emilka też nie przesypia nocy, czasem się budzi o 2,5,8 a czasem śpi do 4, 7
za to teraz ma znowu swoje dwie godziny krzyczenia 😞
Szablon kupiłam jak wystawiam biżuterię 😜 a Twoja suknie piękna 😉

• Mamusie
hejo ale miałam dzis dzien 🙂

SAKORECZKA super avatarek. Wszystkiego Najlepszego dla Błażejka 😘 😘 😘
ja mam witamine k+d w kapsułkach.

wiec tak rano pojechalismy do miasta na zakupy maz mnie wziął i kupilismy na chrzciny mi ubranko. 🤨 jestem happy 🤪 🤪 🤪 🤪

kupilismy sukienke , plaszczyk i szalik o takie 😁 🤪 🤪 🤪

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/705/11266160.jpg/][IMG]http://img705.imageshack.us/img705/2796/11266160.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/840/33489908.jpg/][IMG]http://img840.imageshack.us/img840/8316/33489908.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/843/444u.jpg/][IMG]http://img843.imageshack.us/img843/2050/444u.jpg[/IMG][/URL]

i teściom kupiliscmy serwis obiadowy bo jutro idziemy na imieniny 🤪 🤪

• Mamusie
O napisałam dobranoc a tu Elka zaczyna pisać 🤪
Ale laseczka z Ciebie, śliczne ubranka 🙂 🙂 🙂
Dziękuję również za zycznia dla synka i za pochwałę avatorka, a ja dziś zmieniam avatorki, bo nie moge sie zdecydować który chcę 🙃 🙃 🙃 Tak to jest jak robi się za duzo zdjęć 😉