Skocz do zawartości

Styczniowe dzieciaczki 2012 :) | Forum dla mam

skoreczka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• skoreczka_m

1635

• Nikusia102_m

1886

• elka144_m

1127

• Kruszyna123_m

1183

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Kasiulka tak to jest z facetami chociaż mój się ostatnio kontroluje bo widzi ze zemna nie ma przelewek  a to mnie cieszy

Anabel nie dziwie się ze jesteś zła co za lekarz ze nie zaważył ze nie masz migdałków

Kacha ja z chrzesną mam moja młodsza siostre tylko chrzestny pewnie Marcina brat hmmm….

Nikusia bardzo mi przykro

dziekuje za życzenia dla Fabianka

My dzisiaj byliśmy na giełdzie i kupiłiśmy 3 auta na sterowanie jestem mega szcześliwa bo zamiast oko 400zl wydac zapłaciłam 90zl autka SA pieknie zapakowane i wszystkie chodza no i nowe mój się już nimi bawił
Była umnie moja koleżanka z pracy Facio dostał dzisy i koszule ale będzie przystojniacha
Sto lat dla Emilki i Jasia

• Mamusie
Dzień dobry
Dziś jest troche więcej stopni niż wczoraj,ale rewelacji to nie ma co sie spodziewać
Beata buziaki dla Aleksa 🙂
Anabel tak mi przykro co za dureń ci się trafił 😠,ale przecież jesteś ubezpieczona 🤔 to dlaczego musisz 100%zapłacić 😮
Nikusia tak mi przykro 😞 trzymaj się
Adzia na pudełku jest napisane np.90ml wody a jak dodasz proszek to wiadomo skala wzrośnie i wtedy masz 100ml gotowego roztworu z proszkiem,ale jak pisze 90ml wody to tyle daje 🙂
Miłego dnia 🙂

• Mamusie
hejo a ja juz o bylam w kosciele i do spowiedzi 🙃
potem poszlam ze szwagrem do ksiedza przypomniec mu o chrzcinach kapeli i kamerzyscie 🤪
i przedstawic mu szwagra bo to chrzestny i pracuje za granica a on kazal mu zaswiadczenie przywiesc ze chodzi do kosciola ale bylismy powiedzielismy ze tu chodzi a tam tylko pracuje czyli w Holandi i jest oki 🤪

za tydzien o tej porze bedziemy sie przygotowywac 🤪 🤪 🤪

Nikusia moje kondolencje 😞 trzymaj sie 😘 😘 😘

DZIEWCZYNKI MAM NADZIEJE ZE NIE OBRAZIŁYŚCIE SIE NA MNIE?????

• Mamusie
U nas noc fatalnie. Ania budzi sie glodna i jak tylko zaje pierwszy glod to potem wypycha butelke i juz nie chce. Tym oto sposobem zjada po 50 lub 30 ml. Juz sama nie wiem co mam z nia zrobic. A jak daje jej cyca by zajadla to sie na niego rzuca ale mam zbyt malo w cycach by ja nimi wykarmic 😞 no wiec walcze o odzyskanie pelnej laktacji

• Mamusie
Czesc
Adzia wykupiłam ten antybiotyk bo mam ten sam co brałam jak mi sie macica nieobkurczała a tamten był skonsultowany z ginekologiem rodzinnym i pania z poradni laktacyjnej wiec jestem spokojna a nie miałam na co czekac z tym antybiotykiem bo jaki9es szmeryu na oskszelach juz sa,...

Kinga no ja bym wolała naturalne sposoby ale to jest paskudny wirus maz walczył 2 tygodnie i dopieroo po antybiotyku przeszło a dzis rano Jakub miał temperature wiec po południu do lekaza a juz 5 dni miał kaszel i katar a syropki nie pomagaja no a u mnie juz na oskrzelach coś jest wiec chyba antybiotyk niezbedny...

Nikusia moje kondolencje usciski dla ciebie i przytulaski od nas 😞 😞 😞

Adzia dawaj cyca jak naj czasciej nawet co godzine u nas jak mała miała temperature tak robiłam zeby sie nie odwodnila i tym sposobem teraz mam nadmiar pokarmu 😉

Elka Kinia tez zazwyczaj sie budzi na jedzenie i zaraz idzie spac dzis wyjatkowo po karmieniu zaczeła wylizywac paluszki i cmokac piąstki i tak po godzinie dopiero zasneła no ale za to wyjatlkowo pospała do 9 ;0 szkoda ze Jakub wstało 7 bo bym miała szanse pospac 😉

No własnie Elka co zrobiłas???

• Mamusie
kacha tak to prawda że Pepti podrożało, z resztą jak chyba wszystko ;/

KaCHA u nas smoczek jest potrzebny jak mała jest zmęczona, zauważyłam ze pozwala jej się wyciszyć, a jak zasnie to też wypluwa 🙂

anabel tabletki do ssania tantum verde czy cos takiego na katar raczej nic, przynajmniej ja nic nie dawalam 😜 samo przeszlo ^^

Kruszyna śliczny awatarek 🙂

Kruszyna moja ciągle się przez sen śmieje, ale czasem ma minkę do płakania i zaraz uśmiech hehe 🙂 pośmiać się idzie 😉 a wczoraj w Kościele o mało nie padłam bo jak śpiewali to mała ustami ruszała i wyglądało jakby i ona śpiewała 😜

Skoreczka myślę że zapobiagać ciemieniuszce można przemywając przegotowaną wodą po umyciu główki

Nikusia, Wielka, Elka- gratuluję z okazji 3 miiesiąca waszym dzieciaczkom 🙂

Kruszyna ze spaniem i karmieniem dzidzi to tak jak u mnie 😉

Beata u nas też parę nocy bylo ze sie nie budzila w nocy a pozniej znow sie budzic zaczela i tak jest do teraz...

Anabel co za konowal z lekarza ;/... masakra ja juz nie mam słow co do neiktorych ;/

Adzia ja tak jak Kacha mowie 🙂

Kinga ja wiem ze do pokarmu wchodzi po paru godzinach czyli np jak zjesz na obiad to bedzie w nocy... a ile wychodzi? to zalezy co sie zjadlo 😉

Nikusia bardzo mi przykro 😞 trzymaj się

• Mamusie
Dziewczyny czy ktoras z was probowala zageszczac mleko? bo gdzies na stronkach wyczytalam o tym e dzieci w 3 iesiacu wlasnie maja takie bunty z jedzeniem i niby zageszczanie mleka np nutriton'em pomaga ale jestem ciekawa czy ktoras z was to juz stosowala? Jutro mamy alergologa wiec i tak poczekam do jutra. Moze mojej malutkiej nie smakuje bebilon HA, przedtem miala nutramigen i bm ohydny, ten bebilon jest lepszy ale tez nie smakuje dobrze bo jest gorzki,a jak malej daj cyca ktory jest slodki a potem ten bebilon to czuje roznice przecież 🤨 juz nie wiem co mam robic, na chama nie chce jej dawac jesc bo tylko sie razi

• Mamusie
Skorecka u mnie jest inny probem, moja Ania malo je. Ale gdzies wyczytalam ze mozliwe ze zbyt szybko mleko jej leci z butelki i dlatego niby jest dobrze ageścic pokarm. Ale sama nie wiem bo d tej pory bylo ok. Martwie sie bo od 2 dni na dobe zjada 300 ml 😮 przeciez to tak malutko 😞