Skocz do zawartości

Styczniowe dzieciaczki 2012 :) | Forum dla mam

skoreczka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Kacha napisał(a):
Kruszyna??? Ile jeszcze razy Zosia będzie mieć gips? Czy to już ostatni raz? No i wiesz czy jest poprawa? Czy dopiero Ci powiedzą po tych wszystkich zabiegach gipsowych?

Widzisz jak czytałam posta Kruszyny to nasunęło mi się to samo pytanie, a potem zapomniałam je zadać 😮 🙃

Kruszyna to teraz ostatni raz gips?
Anabel Emilka dziś rano wstała wcześniej niż ja Kubę budziłam i już sobie gadała, potem jeszcze trochę jak robiłam śniadanie a potem już jej się znudziło. A teraz jak chcę ją nakarmić i wyjść to śpi.
Beata fajnie, że Aleks też nie chce smoczka. Z tym, że bez smoczka Emilka jeszcze bardziej krzyczała, więc smoczek to nasze wybawienie.

• Odpowiedzi 11,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• skoreczka_m

1635

• Nikusia102_m

1886

• elka144_m

1127

• Kruszyna123_m

1183

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
hejka
miałam taką dziwną przygodę dziś. Poszłam do koleżanki i jak potem wracałam to ona szła ze mną. Ona z wózkiem jak dla bliźniaków a ja też z wózkiem z Emilką. Szłyśmy główną drogą i mijał nas kilka razy czarny, luksusowy mercedes na ruskich blachach. Zwróciłyśmy na niego uwagę właśnie bo te tablice. Potem koleżanka weszła do sklepu a ja spotkałam drugą koleżankę, jeszcze się śmiałam, że fajnie bo nie będę musiała sama do domu wracać. Okazało, się, że ona obok miała auta na parkingu. To weszłam z nią na ten parking i stałyśmy rozmawiając. I nagle ona mówi "patrz jakie dziwne blachy, a to ruskie" ja się obracam a to auto co jeździło stoi za mną tak z 4m na przeciwnym miejscu parkingowym. I jak zobaczyli, że patrze to zaczęli wyjeżdżać. Siedziało tam dwóch facetów i jeden spojrzał centralnie na mnie i się ukłonił. Jeszcze się koleżanka zapytała czy go znam, bo mi się kłania. Dziewczyny ja się wystraszyłam. Nie wiem czy chodziło o mnie czy o Emilkę. Poszłam do sklepu taką drogą gdzie auto nie może wjechać a potem szybko do domu. Jak opowiedziałam mężowi to mi znalazł w necie http://chelm.naszemiasto.pl/artykul/1166195,chelm-porwania-dla-organow-to-tylko-plotki,id,t.html

• Mamusie
Hej my już w domu dziś nie było tak spokojnie bo Zosia bardzo głośno się żaliła niż płakał 🥴 Teraz po umyciu usneła trochę 🥴 Lekarka stwierdziła,że 3 razy to minimum i powiedział,że następnym razem będa debatować czy już wystarczy czy jeszcze zakładają 🤢Następna wizytę wyznaczyła nam na 27 kwietnia,ale mamy już w tym dniu szczepienie i usg bioderek więc poprosiłam ją o przesuniecie wizyty bo za dużo byłoby wrażeń dla niej jak na jeden dzień. Wczoraj po ściągnięciu tego gipsu Zosia bardzo się rozbrykała a dziś już jej te ruchy utrudnili 🤨 Wczoraj tak fajnie obracała się na boczki a dziś już jej ciężko 🤨

• Mamusie
Dopiero teraz mam chwilkę aby do was zajrzeć.
Ponura jestem i przygnebiona, jutro mam jechać na pogrzeb 😞
Już Wam nie marudze.

Kruszyna oby jak najszybciej Zosia zdjeła te wszystkie gipsy!
Nikusia też słyszałam o tych porwaniach dla organów 😞 Skoro coś takiego zauważyłaś to musisz uwazac!

• Mamusie
Kacha te inhalatory ponoc genialne.. ja sama musze mojej kupic...
a u dzieciaczkow to trzeba reagowac bo moze cos sie szybko przerodzic w cos gorszego

Kacha właśnie doczytałam ze o 16:40, jest 16:40 więc trzymam kciuki!! 🙂

Skoreczko wracajcie do zdrowka!!

Elka ty rowniez wracaj do zdrowia 🙂

Kruszyna to cię córcia ochrzciła 🙂

ELka za 100zł to bym się nie zastanawiała 🙂

Nikusia... to uważaj teraz na was!! Niedaj Boże żeby się coś stało ;/... masakra co to się już dziać zaczyna....

Kruszyna... buciki gipsowe musza faktycznie Zosi utrudniac zycie...;/ mam nadzieje ze to ostatnie butki...

• Mamusie
Źle sobie je ułożyła w brzuszku i tak rosła i dociskała je sobie 😞 masaże nie pomogły i ma gipsy aby je naprostować a oto fotka stópek przed założeniem gipsów
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/821/dsc00665c.jpg/][IMG]http://img821.imageshack.us/img821/7686/dsc00665c.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusie
Doberek 🙂
W końcu udało mi się wejść 🤪
Troszkę Was poczytałam 🙂
Kruszyna Oby to był ostatni raz dla biednej Zosi 😞 3mam kciuki 😘 buziaczki dla niej 🙂
Nikusia To straszne!!! Ja też słyszałam,że kradną dzieci na organy albo przemycają do adopcji do Ameryki i do innych krajów 🤢 🤢
Skoreczka Przykro mi z powodu dziadka 😞

A mój Fabiś jest z moją mamą w Kościele,bo jest 12 rocznica śmierci mojego dziadka 😞
A nie miała go z kim zostawić,bo Andrzej zajęty,a teściowej powiedziała,że go nie zostawi 🙂 i dobrze zrobiła,bo bym była zła na nią,że mojego synusia z nią zostawiła...

Jutro jadę do domku 🙃 🙃 a w piątek na 18.00 mamy do Kożuchowa na kontrolę do pediatry-alergologa,zobaczymy co dalej z tą skazą i chcę poprosić o przepisanie coś dobrego na suchą skórę,bo Fabiś ma bardzo suche rączki. No i Bebilon Pepti nam znów na cały miesiąc przepisze 🙂

• Mamusie
Ufff dotarłam do domu 🙃 Tak leciałam do lekarza na 16:40... takiego motorka w dupci dostałam, że już o 16:20 byłam na miejscu 🙃 😁 Cała zlana i zasapana, ledwo żywa 🤢 Ale myślałam, że nie zdążę! A tu jeszcze przyszło mi czekać 🙃 bo opóźnienie 15minutowe było 🙃
Z Natalką wszystko dobrze tzn. nic złego się nie rozwija. Mam cały czas robić inhalacje i czyścić nosek i dawać lekarstewka no i do kontroli w poniedziałek 😆 a żeby było ciekawiej to dziś nie mogłam się zapisać na poniedziałek 😠 nie bo nie 😠 bo zapisy na przyszły tydzień są od piątku 😮 😮
We wtorek zaś Natalką miała mieć szczepienie no więc chciałam tą wizytę od razu odwołać to usłyszałam, że nie mogę tego zrobić bo "nie ma Pani Jadzi..." 🤔 🤔 🤔 więc muszę dzwonić od rana 🙃
Jednym słowem:............................. m a s a k r a 😁