Skocz do zawartości

Styczniowe dzieciaczki 2012 :) | Forum dla mam

skoreczka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• skoreczka_m

1635

• Nikusia102_m

1886

• elka144_m

1127

• Kruszyna123_m

1183

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Halo halo 😉
Ja też już 1 część wyprałam a zaraz wstawię kolejne pranie, tylko mi to nie brakuje klamerek tylko suszarki 😉 jak wstawię 1 pranie to muszę czekać aż wyschnie zeby powiesić następne bo w łazience nie wieszam prania bo mi długo schnie a na rozkładanej suszarce nie starcza miejsca 😮 teraz zrobiłąm mniejsze pranie wiec mogę wyprac pozostale rzeczy Nikiego to mi miejsca starczy.
A wczoraj poprasowałam i mecz ogladałam 😉 Tez się cieszę na wyjazd weekendowy ze znajomymi na pewno będzie wesoło, ale przeraża mnie to pakowanie, dla 3 było zawsze masa a co dopiero dla 4 jeszcze łóżeczko, butelki, mleko, obiadki itp żebym czegos nie zapomniala, muszę zrobić listę najlepiej 🙃

To smacznej kawki Wam zyczę też dopijam właśnie i uciekam potem jedziemy na działce tam zjemy obiad i wrócimy wieczorem i będę się wstępnie pakować pa pa

• Mamusie
Elka 😘 co za smutaski?

Wielka mogę wypić jeszcze jedną, teraz Niki zasnąl a aj robię listę 🙂

Nikusia naprawdę z listą łatwiej choć i tak żeby czegoś nie zapomnieć na listę wpisać 😉

A dziewczyny sprzedam Wam dobry pomysł na wanienkę dla dziecka na wyjeździe.Dla Miłoszka jak był mały kupiłam taki malutki basenik dmuchany i w tym go kąpaliśmy jak jechaliśmy gdzieś na wakacje super sprawa, potem tylko wysuszyć zwinąć i wanienka mało miejsca zajmuje.teraz też tak zrobimy z wanienką dla Nikusia 🙂

• Mamusie
Kinga super pomysł, a ja mam taki, że idę pod prysznic. Maż mi podaje Kubę (jak był malutki), myję go a potem mąż go zabiera. Twój pewnie lepszy, ale mój to była "potrzeba matką wynalazku"
Wielka za 2 kawkę za 2 godziny jak mąż z pracy wróci i zjemy obiad. Chyba że sobie teraz rozpuszczalną zrobię dla towarzystwa.

• Mamusie
Ja po spacerku, Mały nakarmiony, przewinięty i leży sobie, mam nadzieję, że uśnie 😉
Mąż do mnie dzwonił, że kupił parasolkę do wózka (bo nam się połamała) i basenik dla Aleksa na wyjazd 😆
Muszę zaraz iść pranie pościągać z suszarki i nowe powiesić, bo skończyło mi się prać, a tak mi się nie chce 🤨

• Mamusie
Nikusia 😉
Z dzisiejszych aukcji klops ale jutro koncza sie jeszcze trzy i z tamtych juz jedne spodnie ciązowe poszłu 😉

Kinia juz pierwsza 5 minutowa kompiel w basenie zaliczyła w sunmie to miało byc tylko zamoczenie nózek jak sie Kubuś kompał ale tak zaczeła chlapac ze była cała mokra 😉

Lece schaboszczaki na patelnie wrzucic dzis wszystcy opruc Kini mamy to samo ziemniaczki schabowy i pieczareczki no i moge sie załozyc ze Jakub zakonczy swój obiad na ziemniaczkach...

• Mamusie
ja tak samo jestem głodna ide zaraz moze coś zrobie na obiad noi moj Fabian sam siedzi bo to było tak wróciliśmy ze spaceru weszłam znim do domu posadziłam go na podłodze z mysla ze zaraz sie obali zato te poduszka lezy z styłu poszłam po wózek wracam młody dalej sam siedzi zrobiłam sobie kawe młody siedzi i w koncu zaczoł płakac bo musię spać chciało i teraz zjad i śpi

• Mamusie
Wielka ja Emilkę w gondoli sadzam. Też się boję, że się przewróci. Ona siedzie ale jak się zaczynię cieszyć i skakać to leci 😁 😁 😁
Anabel a ja już po obiedzie teraz kawkę piję.
Beata oj będę chodziły nasze dzieciaczki a my za nimi 😁 😁 😁 Teraz już prawe pół roku a 9 miesięczne już czasem chodzą.

• Mamusie
Dziewczyny Zosia wykruszyła sobie gips 😲 strasznie prawą nogą uderza we wszystko co jest możliwe i dziś za uwarzyłam,że pod stopą tam już tylko taka siateczka dobrze ,że chociaż góra trzyma sztywno to wszystko bo inaczej pewnie musielibyśmy z nią jechać. Musi w nim wytrzymać 6 dniu a jak nie to chyba nogę jej taśmą okleję 😁
A teraz doradźcie mi dziewczyny jak gotujecie obiadki na kilka dni to czy dajecie od razu do słoiczka gluten czy później przed samym podanie po podgrzaniu 🙃