Skocz do zawartości

Styczniowe dzieciaczki 2012 :) | Forum dla mam

skoreczka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• skoreczka_m

1635

• Nikusia102_m

1886

• elka144_m

1127

• Kruszyna123_m

1183

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Witam
Ale jestem zła bo coś nacisnełam i skasował mi się post 😠 😠 😠
Tak ja mam już męża przy sobie teraz pojechał myć auto bo po podróży strasznie wygląda 😲

Adzia miej jeszcze nadzieję,że to nic poważnego
Ja też zakładam jeszcze pieluchę na gondolę ,ale mam w planach kupić jednak parasolkę 🙂

Skoreczka siostra super zrobiła wam prezenty 🙂

Nikusia to gdzie jedziecie ??
W tesco sa drogie ciuszki,ale u was jest większy wybór to może jednak skorzystasz

Kasiulka wiem co czujesz bo ja w nocy nie umiałam spać cała podenerwowana chodziłam,ale jak zobaczyłam przez okno mojego to nerwy już puściły

Beata jestem jestem chyba się uzależniłam już od forum 😁

• Mamusie
Dzień dobry 🙂

Poszłam spać poźno ale wstałam o 7 z małym, posiedzieliśmy na balkonie, jest upalnie ale siedze w domu bo sama nie dam rady na podwórku podołać moim chłopcom 😁 Marudzą bardzo na dworze, to chyba przez upał 🙃

Nikusia tez przyznaję ze wsrod nas jestes najbardziej gościnną osobą 😉
Kruszyna mi tez nie raz skasował sie post więc teraz jak pisze to co jakiś czas kopiuję i potem mam gotowe w razie skasowania 🙂
Beata dziękuję za miłe słowa co do mojego avatorka 🙂
Ale fajnie ze macie wypad, udanego odpoczynku 🙂
Wielka ale noc Ci sie przytrafiła 😮

Łoooooooooooo jak juz tu nas mało 🤢 Nie ma co czytac, moze weekend ale moze nas ubyło 🤢

• Mamusie
Skoreczka upał tragedia 🤨

Powiem wam,że mój jak jechał to Zosia był jeszcze mało ruchliwa a wczoraj to nie umieliśmy się nadziwić tym co ona zaczęła wyprawiać 🥴 Wczoraj próbowała klęknąć w łóżeczku i płakała bo jej to nie wychodziło 🤨a jak układałam ją to ona zaś i tak w koło się męczyła. I próbuje zabrać się za tzw. raczkowanie,ale ślizga sie na tym gipsie i łapie sie za cokolwiek aby się tylko raczkami podciągnąć 😮

• Mamusie
zabrałam się za porządki. Mój mi na nerwy działa, jak ma sprzątać a ja mam po nim za chwilę poprawiać to po co takie sprzątanie. Lepiej niech się zajmie Emilką.
Kruszyna ja rano pisałam posta i okazało się, że bateria mi w laptopie padła. Na szczęście włączyła się hibernacja i mi nie skasowało. Zosia jest biedna z tym gipsem, do tego jeszcze takie upały.
Ja chyba też już jestem uzależniona od forum, ale też zwróciłam uwagę że nas coraz mniej. Jak się skończą Wam macierzyńskie to się okaże, że garść nas zostanie.
Skoreczka u mnie w domu nie ma czym oddychać a cóż dopiero na dworze. Teraz mam w domu prawie 27stopni. Popołudniu idziemy do znajomych, oni mają mały basenik na ogrodzie, chyba sama wskoczę do tego baseniku 😁 😁 😁
Idę dalej sprzątać, jak będę mała chwilkę to znowu zajrzę. Zapomniałam Wam napisać, że jestem zła, bo rozdarłam sukienkę. Nastawiałam pranie i jak wstawałam to zaczepiłam o kaloryfer i się rozdarła. 😠 😠 😠 😠

• Mamusie
No to Nikusia igła z nitka w dłoń 😉
Kruszyna wszystkie dziewczynki takie szybkie, a mój spokojny nadal, z tym ze ja pamietam jak Mikolaj był spokojny to tak sie martwilam a pozniej jak ruszył to do tej pory żywioł 😮 Teraz korzystam z tego ze błazejek jest spokojny 😉
Ale Zosia biedna z tym gipsem 😞

• Mamusie
JEzu dopiero 11 ja już padam wypiłam w biegu kawe i dalej lece sprzątać wyprałąm dwa dywany rece chca mi odpać ale sie nie podam dzisiaj posprzatam wszytko robie rewolucje od Forum to ja też jestem uzależniona

Kruszyna tak mi szkoda mojej synowej miejmy nadzieje ze to ostatni raz ma ten gips

Nikusia ja sie nie wybieram do pracy miałam isc ale wynikła inna sytułacja i siedze w domu chyba że coś złape

Skóreczka mi tez sie wydaje że weekend ale jutro Nikusia wyjedzie w nastepny weekend Beata KAcha to chyba o nas zapomniała Pemii ani widu ani słychu zato Kruszyna nas nie opuszcza 😁 😁 😁 😁

• Mamusie
skoreczka napisał(a):
Wielka chyba się pokłócimy 😠 😁 😁 😁 Zosia to na pewno moja synowa, ja mam dwóch kawalerów 😁 😁 😁 Kurcze takie loki w rodzinie 🙃 🙂
Kruszyna nas udusi 😁

Skóreczka ale wejdzi sobie na fb i zobacz ze Zosia sie zakochała w Fabianie 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

Ej wiecie co z robiłam już nie kontaktuje zebrałam chodniczki i zamiast iść wsadzić je do pralki to je wziełam wyszłam na podwórko wsiadłam do auta z nimi az sie sama zaczełam śmiać

• Mamusie
Czesc 😉
Skoreczko Kinia gruszke z jabłuszkiem tez uwielbia;0

Nikusia z toba to w ciemno jade 😉
Ja to nawet nie licze ze bede pózniej wstawała bo Kuba moze pospi ale Kinia to przed 7 wstaje 😉

Nikusia gratulacje dla Kuby 😉

A ja pisałam ze Kinia sie włózeczku nie przewraca na bbrzuch 😉 😉 😉 no to juz sie przewraca 😉 wczoraj jak ja połozyłam spac to juz prawie zasuypiała i mykl na brzuch i taki dzoker na twazy ze szkok i tak w kówko do puki nie padła 😉
Traz tez goni kaczke po podlodze 😉 juz z maty uciekła 😉

IKasiulka no to Ciebie pewnie przez weekand nioe zobaczymy 😉

Adzia Kinia nie ma duzych cycuszków tylko w jednym ma takie zgrubienie
Adzie przykro ze mama chora usciski dla was i duzo sił

Nikusia Daniela wuja ma stope cukryzcowa...

cdn

• Mamusie
Wielka kurcze ja i moj maz szybko oduczylismy wchodyenia do sypialni nasza tesciowa Ja nie uwazam takiego czegos jak sie miesczka z kims to chociaz ta sypialnia powinna byc tylko wasza

Nikusie nie wiem cyz jesycye beda ale jak nie to miego wzpocyznku yzcya ł= to kiedz wracasy___

Kinia yostaa 2 rayz y moja mam tak na 1 godyine tak to y meyem jak ja w pracz bzam ł=

Skorecyko Kinia tez nie lubi tek duchoty w domu spała ostatnio po 2 godziny a na dworze pół...

no to na tyle bo mysze sie pakowac i autobusem na działke zasuwac grila na boiad faceta zrobic...

• Mamusie
Posprzątane ale pot ze mnie spływa. Kurcze niech się pogoda zacznie do poniedziałku 😜 😜 a dziś da jeszcze trochę pożyć.
Wielka dobrze, że ja nie mam dywanów ani wykładzin. Pamiętam jak kiedyś musiałam prać a Kuba jak jadł to więcej na wykładzinie niż w buzi. Potem miałam taką wielką folię i rozkładałam pod fotelik.
Ty tak jak ja, że pójdę do pracy jak coś dostanę, ale się nie zapowiada.
I masz rację ja wyjeżdżam, Kachę zabieram i też jej nie będzie. A potem Beata wyjeżdża.
Kruszyna musisz sobie drugą córcię sprawić, bo kawalerowie się o Zosię biją. 😁 😁 😁
Skoreczka Anabel Emilka też lubi jabłka z gruszkami. Nie lubi owoców leśnych i jagód.
Anabel Emilka dziś jadła przed 6, potem o 7 się obudziła, ale mąż dał jej smoczka i poszła dalej spać.
Emilka jak ją położę do łóżeczka i nie chce spać, to za chwilkę się na brzuch obróci, potem tak długo manewruje, że nogi ma na poduszce a głowę wystawi tak, że widzi nas zza ochraniacza i zaczyna zaczepiać. I tyle ze spania. 🙃 😁 😁 😁
Anabel Wielka ja też zwróciłam na to uwagę, że teściowa nie powinna Wam do sypialni wchodzić. Zgadzam się z Anabel, że zaraz bym to ukróciła.
Wracam w przyszłą sobotę.

• Mamusie
Nikusia juz tesknimu Kinia jagody lubi i porzeczki teraz jeszce narwałam amlinojezyny u taty na 3 słoiczki jak dodam jabłuszka wystarczy zobaczymy czy Kinia bedzie zadowolona 😉
Kinia jak sie obudzi to wystarczy ze obruci gowe to juz nas widzi i tez zaczepie a jak na nia spojrze to usmiech na całego Dobra teraz juz lece bo chce zeby Jakub rosoł zjad przed wyjazdem a jak nie zdzaymy na autobus to nastepny dopiero po 15

• Mamusie
Anabel u nas w tym roku w ogródku nc nie ma:/ Pożeczek ani nic...wszystko zmarniało. A szkoda 🤢
Ostatnio pisałaś ze Twoj mąz wybrzydza w jedzeniu - rozumiem Cię, mój to samo 😎
Udanego grilla 🙂

A moj Błazejek lubi te leśne owoce 😉 Ide bo marudzi, pluje gadając na całego 😁

• Mamusie
dziewczyny ja to szybko ukruce z poniedziałku na wtorek bede spała nago bo juz sie kobieta znów zagalopowała pamietam jak bylismy po ślubie noi leżymy sobie na łóżku miałam kusą koszulkę jedwabna noi stringi i moj spi od sciany wiec byłam przytulano do niego tyłem do dzwi czyli moj tyłek widniał na wieszchu jak tylko ktoś wchodził to go widiał noi nie zamklismy dzwi na klucz noi tak sobie lerzymy na łóżku rozmawiamy nagle trach wchodzi tesciowa zobaczyła moj goły tyłek jak szybko zamykała te dzwi hehhehehehepotem jak cos chciała to stała za dzwiami i nie otwierała tylko mówiła do nas 😁 😁 😁 😁 😁 😁 ale miałam spokój przez 2 lata teraz znowu się zaczeło wiec trzeba powtóżyć puki jeszcze Fabian nie rozumie

Nikusia to Kacha jedzie z tobą

jeden pokoj już mam ogarniety tylko Firanka została i biore sie za drugi

• Mamusie
skoreczka napisał(a):
wielka napisał(a):
ja dalej sprzątam

daj juz spokoj, upał taki - wspolczuje, ale mnie to tez czeka 😜

a daj spokój nie mogę dojść ładu jeszcze został mi duży pokój czyli umyć podłogi
odkurzyć
umyć panaele na suficie
umyć lustra
powieść firankę

i wszytko ale usiadłam zrobić sobie przerwe na kawke mamam ma mi przywieź Fabiana o 20

• Mamusie
Wielka to plan na teściową dobry, na 100% poskutkuje 😁 😁 😁, ja bym wolała coś seksi założyć niż nago, ale ja z tych wstydliwych jestem ☺️ ☺️ Chociaż ja nie mieszkam z teściową. 😉
Skoreczka to dzieci pewnie szczęśliwe a Wasz portfel szczuplejszy 😁 😁 😁, chociaż Błażejek jeszcze malutki, ale jak my z Kubą pójdziemy to masakra. 🙃
Mam nadzieję, że ząbek szybko się przebije. I nie będzie bolało.
U Emilki jeszcze się nie zapowiadają. 😉
A my byliśmy u znajomych a Kuba nie chciał z nami iść bo wolał do kolegi. U znajomych grill i chlapanie się w baseniku dla dzieci. A Kuba tez pływał w basenie a teraz jeszcze ognisko robią. 🙂