Skocz do zawartości

Styczniowe dzieciaczki 2012 :) | Forum dla mam

skoreczka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Kinga śliczne te kolczyki filcowe takie kolorowe i kto by pomyślał,że takie cudeńka można z tego zrobić. Ja noszę tylko złote kolczyki z tego powodu,że zaraz mnie dziurki bolą i ropieją,ale raz na ruski rok właśnie ubieram inne ,ale po imprezie zaraz ściągam i zakładam złote ,ale zawsze u kogoś to podziwiam 🙂 🙂 🙂

Skoreczka super w fioletowych będzie ci ładnie 🙂 🙂 🙂

• Odpowiedzi 11,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• skoreczka_m

1635

• Nikusia102_m

1886

• elka144_m

1127

• Kruszyna123_m

1183

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
hejka
Wróciłam z poczty. Nadałam moje przesyłki 😜 Byłam w sklepie a tam tłumy jakby cały tydzień była sklepy zamknięte a nie jeden dzień 😮 🙃
Spotkałam koleżanki i Emilka zrobiła furorę. 😜

Skoreczka nie jesteś moją najbardziej "upierdliwą" klientką, wiesz mi, że miałam kiedyś taką co naprawdę dawała mi popalić 😁 😁, ale mnie to motywowało. A co do Ciebie to chyba logiczne, że chcesz coś co Ci się będzie podobać. Mi samej się podoba to co wybrałaś. 😜 te spiralne, ale nie napiszę co, jak zrobię to dodam fotki to Dziewczyny zobaczą. 😜 😜 😜
Co do wygranej z Belli to jak nie dla siebie to na prezent. Osoby o jasnej karnacji używają korektora pod oczy. 😉 a lakier w jakim kolorze?
Kruszyna pewnie, że moja wygrana to zawsze coś, mnie cieszy sam fakt. W końcu to pierwszy raz 🤪 Ja o moich oknach nie wspomnę ☺️ ☺️ Mamy takie wredne muchy, że okna znowu brudne. 😠
Kinga napiszę co przyszło z Nestle. Sama jestem ciekawa.
Co do filcu to przeglądałam Twoje linki, u mojego dostawcy są tylko kule. Różne kolory i rozmiary 1,2,3,4 cm.
Kruszyna ja też tak robię, że ładne komplety wkładam na trochę bo mi zaraz uszy puchną. Robiłam też tak, że bigiel (ta część do ucha) srebrny a reszta posrebrzana. Moje są antyalergiczne, ale mnie i tak uczulają. No, ale ja mało noszę 🙃
Kuba nie był zainteresowany Tv jak była mały, chyba dopiero jak chodził do przedszkola to się zainteresował. Teraz woli grać, a jak nie pozwalam to wtedy marudzi o bajkach.

• Mamusie
Dziewczyny była u mnie kobieta z Instytutu karmienia dzieci - podobno mnie wylosowali zebym wypełniała ankietę na temat produktów dla dzieci. Wypełniłam a wzamian dostałam wagę kuchenną taką nowoczesną która pokazuje na liczniku gramy 😎 Teraz przez tydzień mam wypełniać tabelke co daje małemu i ile zjada. Babka wróci za tydzień po tabelkę a waga moja 🙃 🙃 🙃
Nie wiem co to było, bo pierwszy raz słyszę o takim sposobie przeprowadzaniu ankiet 😎

KingaS nawet nie wiewsz jak westchnęłam jak weszłam na stronke z tymi broszkami " I like it" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cudeńka 🙂

• Mamusie
Widzę, że szaleństw biżuteryjne trwa 🤪 a ja też już mam pomysł na coś extra (mnie się podoba bardzo 😜 ) i muszę Nikusię poprosić ładnie, czy mi zrobi ☺️ czy nie wydziwiam alb coś ☺️
Skoreczko
jestem ciekawa co wymyśliłaś 😆 😆 😆
Kinga filcowe są boskie 🤪 nie wiedziałam, że takie rzeczy można zrobić 🤪 naszyjnik nie w moim stylu ja raczej pod szyją minimalistką jestem 😉 ale kolczyki boskie! Beata jeszcze trochę i będziesz śmigać w filcach i udawać, że Ty wcale nie masz tego czegoś pod meblami 🙃 😁 zobaczysz 😜 jeszcze będziesz chciała hihihihihi 😁
Nikusia sugerujesz może, że ja jestem upierdliwa 🙃 😁 😁 😁 😁 żartuję 😘 no i kurde gratuluje wygranej 🤪 nie ważne jaka, ważne że jest 😆

• Mamusie
Skoreczka to super z tą wagą :-) jak zawsze super zdjęcia na fb widzę że uwielbiasz zamki :-)

Kacha no właśnie te zamawiam ale z bransoletką :-) super kolorystyka

Kruszyna pewnie że jak masz wrażliwe uszy to musisz nosić to co możesz

a odnośnie filców 🙂 to jeszcze wszystkie będziemy cyt. w nich śmigać 😉 😉 🙂 🙂 🙂

• Mamusie
KingaS jak jesteśmy na wycieczce to aż tak bardzo nie kombinuję ze zdjęciami, bo wiesz jak to jest przy dzieciach 😉 Raz mąż zrobi, raz ja, ale ważne że mamy pamiatkę 🙂

A wiecie co mam ochotę zaraz doprowadzić moją bizuterię do ładu i składu, przejrzeć, poukładać 😁 No to mamy zajęcie 🙂

• Mamusie
Kinga ten komplet z kolorowych perełek jest rewelacyjny i na pewno będziesz zadowolona. Ja też zamierzam go zamówić 😜 no ale już nie w tym miesiącu bo limit zakupowy wyczerpałam 😆 i też będę chciała kolczyki i bransoletę.
Skoreczko a wiesz, że ja też od razu zaczęłam dziś zaglądać do moich kuferków z biżuterią 🙃 a trochę tego jest 🙃 😁 trzeba będzie odświeżyć, masz rację 😁

• Mamusie
A ja właśnie wymyśliłam coś extra 🤪 Nikusia mnie zatłucze ale mam nadzieję, że tylko troszkę a i tak spróbuje zrobić to co wymyśliłam 🙃 i ja jestem pewna, że jej się uda 🙃 Ja uwielbiam udziwnienia 🙃 Mam nadzieję, że Nikusia podzieli moje zdanie bo inaczej klapa 🙃 😁 😁 😁

• Mamusie
Hej 🙂
Ja też zrobiłam zamówienie u Nikusi 😎 Jeden komplet będzie jeszcze nie wiem jaki, a drugi zamówiłam identyczny jak ma Kruszyna , bo mojemu mężowi się bardzo spodobał 🤪
Nocki u nas ostatnio marne 🤨 Chyba dlatego, że drugi ząbek się przebija, bo innego wytłumaczenia nie widzę 🤢
Wielka gratuluję pierwszego ząbka 🙂 Ja tak jak Skoreczka myślałam, że Fabi już ma ząbka 😁
Nikusia gratuluję wygranej z Nestle! 🤪
Skoreczka a ja wczoraj wysprzątałam całe mieszkanie 😎
Ale sam fakt, że się wygrało jest miły 🙂 Niby nic, a cieszy 🙂
To super, że Cię wylosowali do tej ankiety! 🤪 Ja też tak chcę, bo chcę taką wagę dostać 😁 haha 🙃
Kacha rozwaliłaś mnie tym tekstem, że niedługo w filcu będę śmigać 😁 😁 😁 Z całym szacunkiem, ale to stanowczo nie dla mnie 😜