Skocz do zawartości

Styczniowe dzieciaczki 2012 :) | Forum dla mam

skoreczka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Hejka
Mąż mówi, że Emilka wstawała dużo razy w nocy.
Adzią moja też walczy jak ją karmie. Kręci głową w obie strony a ja biegam z butelką, żeby tylko trochę zjadła. Z tym, że w nocy się ją dobrze karmi, bo zjada i idzie spać, ale ona często je.
Kruszyna dzięki za życzenia
Pamii18 mam nadzieję, że u Ciebie w domu już dobrze.
My idziemy jajka świecić na 13 lub 14 jeszcze zobaczę. Muszę się zabrać za ogarnięcie domu i naszykowanie wszystkiego.
Co do domu, to jeśli się nie dogadamy to sprzedajemy. Nie chcemy psuć sobie stosunków lub ciągać się latami po sądach. Dwie siostry się zrzekną i nie chcą żeby je spłacać. Zostaję ja i jeszcze jedna siostra i musimy dojść do jakiegoś porozumienia bo obie chcemy. Z tym, że siostra mieszka w Niemczech teraz. A na drugie nie miałaby gdzie wracać i została bez niczego. Nie wiem jak to zrobić muszę przemyśleć.

a od nas:
Na Święto Zmartwychwstania życzę Wam,
by zmartwychwstały w Wam zapomniane marzenia,
młodzieńczy optymizm w podchodzeniu do przeciwności losu, sztubacka fantazja.
Niech w Waszym sercu zapanuje wiosna - odrodzenie nowego życia...

a oprócz tego:
Tęczowych Pisanek
Na stole pyszności
Mokrego Dyngusa
I wspaniałych gości
Niech to będzie czas uroczy
Życzę miłej Wielkiej Nocy!

• Odpowiedzi 11,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• skoreczka_m

1635

• Nikusia102_m

1886

• elka144_m

1127

• Kruszyna123_m

1183

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
WiTAM dziewczyny 🙂 ja tylko na chwilę ... 🙂

Zaraz jak maż od fryzjera wróci idziemy poświęcić jajka 🙂... Noc w miarę, ale mala znów ma katar... ja juz nie mam sił do tego... nie wiem co jest nie tak że tak go łapie... lekarze mówią że to taka pogoda, i że może ma kontakt z kimś kto ma katar i się nie przyznaje... być może tak jest... sama już nie wiem... mam nadzieję że szybko przejdzie 😉... no a teraz śpi w leżaczku 🙂...

Dziękuję za zyczenia i wam również życzę wszystkiego najlepszego i wesołych świąt :*

• Mamusie
Czesc;0
Juz swietujecie czy jeszcze sprzatacie bo takie pustki 😉
Ja jesazce troche prasowania i jakas sałatki galarcik do rzrobienia i moge swietowac 😉

Pami u nas juz lepiej jeszcze synek nie nie do konca zdrowy przez to ze mu sie wszystko wrociłoi musielismy zwiekszyc dawke antybiotyklu a ja do wtorku na antybiotyku ale czuej sie dobrze wiec ok mała tez ma mniejszy katar wiec wracamy wszytcy do siebie ;0

Adzia a ,oze załei zabki ida dzieci czasto przy tym nie chca jesc bo je dziasełka bola???

Pami u dzieci katarek pojawia sie szybkko i wystarczy ze za suche powietrze w domu jest wiem bo walcze z tym samym...

Adzie chyba Kasiulka pisała ze stosowała ja juz tez mam kupione i raz uzyłam tylko nie widziałam róznicy wiec na razie wiecej nie uzywałam...

Dziekuje ze zyczenie i:
Ja wam tez zycze spokojnych swiąt zdrowych dzieciaczków dobrych stosunków z męzami i partnerami poza tym mokrego dyngusa i samych radosnych mysli 😉

• Mamusie
Hej dziewczyny! Ja na chwilkę w przerwie robienia sałatek ;-)
Chciałam Wam życzyć zdrowych, pogodnych i radosnych Świąt Wielkiej Nocy aby Zmartwychwstały Chrystus obdarzył Nasze domy, dzieci, najbliższych zdrowiem, miłością i nadzieją na każdy dzień!!!Wesołego Alleluja!!!I mokrego Dyngusa Wam życzę!!![/color]
Może uda mi się Was później poczytać i jeszcze coś napisać, pa pa

• Mamusie
To ja nabazgram pościka bo wszyscy u mnie śpią a ja się obijam. Bardzo głowa mnie bolała ale wzięłam apap i kawe wypiłam i jakos przeszło.

Kasiulka wszystkiego najlepszego dla Fabianka z okazji chrzcin 😘
Elka i dla Jasia wszystkiego najlepszego z okazji chrzcin 😘
Wielka ciesze się ze zakupy udane 😉
Pamii ja tez powiem ze sw. Mikołaj zostawia prezenty 🙂 Jest najbardziej wiarygodny 😁
Dobrze ze u was w domu juz ok 🙂
Dziękuję za miłe słowa o moim synku 😘
Kruszyna Zosia śpi tak jak mój Błażej, 10 godzin w nocy 🤪 🤪 🤪
Podobno jak dzieci śpią to rosną 🙂
Adzia to rzeczywiście noc fatalna 😞 Może dziś bedzie lepiej!
Nie stosowałam Camilia. Nic nie wiem na ten temat.
Nikusia to dobrze ze doszłyscie do porozumienia w sprawie domu 🙂

No i jeszcze raz dziękujemy za świąteczne życzenia 🙂

• Mamusie
Czesc kochane 🙂 udanych swiat wszystkim zycze i samych pysznosci na stole 😜

Wczoraj u nas byl przelomowy dzien, ja sie zalamalam psychicznie ale dobrze ze mam meza na ktorym moge polegac 🙂
Ania nie jadla nic. Dosłownie nic. Dopiero wieczorem, juz po calym dniu placzu przypomnialam sobie ze nie robila kupki juz 3 dni i jej termometrem pomoglam, i co? Pomoglo!!!!! Ania szczesliwa, najedzona i bawic se ciagle chce. A ja jej wcisnelam paracetamol do pupy bo myslalam ze to zabki ( chociaz zabki tez ida) 😞 ale ze mnie matka skoro nie wiem co dolega memu dziecku ehhh 😞

A dzisiaj jedziemy do szwagierki i mam nadzieje ze Ania nie bedzie tam zmierzla i da odpoczac chwile rodzicom 😉

Milego dnia dziewczyki. Tesko mi za wami a nie ma czasu by tu wejsc. Ide sie w koncu ubrac i pomalowac. Pa 🙂 😘

• Mamusie
Czesc i jak dziewczynki wyciagamy sanki 😉

Ja dopiero teraz na szybko bo sieta sedzamy z rodzina a wy to jak rodszina 😉

My juz jedna wizyte zaliczylismy i zaraz jedziemy do moich rodziców 😉 pózniej luzzz jutro chyba pojedziemy do znajomych bo mieszkaja w nowym domu jeszcze ich nie odwiedzilismy teraz mam nadzieje sie uda 😉

Ale wam powiem ze od rana moz mnie zdenerwował ale mi sie swieta zaczeły heh ale jak sonie złozylismy zyczenia to było ju z dobrze 😉
Paaaa kochane 😉

• Mamusie
My też byliśmy u babci, a potem wrócilismy do domku. Śnieg tak sypał że czułam się jakby były Święta Bożego Narodzena 😮
Jutro chcemy jechać na Jasną Górę ale zalezy to od pogody.

Błażejek juz zasypia, Miki jeszcze nie ale moze uda się w spokoju obejrzec jakiś film.

Dobranoc 🙂

• Mamusie
Dzień dobry 🙂
Wczorajszy dzień bardzo udany a dziś wyruszamy odwiedzić teściów i też będzie nas dużo bo całe rodzeństwo mojego z rodzinama 🙂
Dziewczyny a jak u was wygląda tradycja oblewania w Lany Poniedziałek 🙂 bo ja mam wrażenie,że już to zanika 🥴
Miłego świątecznego dnia 🙂

• Mamusie
Dobry 🙂
U nas cala rodzina, tzn cala czesc meska przychodza i polewaja nas perfumami, jakos zyczaj lania woda zanikl praktycznie calkowicie, jedynie ak któryś przyjdzie z synkiem malym to maluszek ma pistolecik z woda i nas leje 😉 ja osobiscie nie lubie tego dnia. Pod koniec dnia cżłowiek pachnie jak perfumeria. No ale w tym roku maja zakaz lania mnie perfumami, ze wzgledu na dziecko 🙂
Wiec pewnie dostanie mi sie z wody hehe
Juz słysze jak ojciec krzata sie po domu i zapewne zaraz mnie dopadnie 😉 ide udawac ze karmie piersia heheh 😜

A po obiedzie jedziemy do tesciow, Kurcze jak mi sie nie chce 😉
A wasze dzieciaczki dostaly juz prezenty od zajaczka? Bo Ania tak 😜 i jednego misia juz ukochala i nawet zapasy z nim wczoraj uprawiala hehe 😁

U nas na minusie temp ale za to piekne sloneczko i nieb bezchmurne 🙂

• Mamusie
hejka
Emilka codziennie taka marudna, że ja już nie wiem. Tylko ją nosimy, wozimy itd. Rano trochę grzeczna, cieszy się a potem się zaczyna.
Co do zajączka to u nas przynosi słodycze, Emilka jeszcze nie dostała bo za mała jest, ale Kuba dostał. Co do polewania to naprzeciwko mnie mieszka sąsiadka 84-lata (taka fajna, bo wredna mieszka na pietrze) i co roku szykuje paczkę ze słodyczami dla Kuby i czeka aż ją przyjdzie oblać (oczywiście perfum). W sumie odkąd Kuba miał z 2-3 latka. I dziś też dostał pakę ze słodyczami i 20zł, jest bardzo zadowolony. Jak jeszcze powiedziała, że teraz paczka musi być większa bo Kuba już jest większy to Kuba rogal na buzi od ucha do ucha. Teraz chodzi i się słodyczami chwali.
Potem poszedł z psikawką na osiedle, ale albo koleżanek nie było, albo nie otwierali.

• Mamusie
Czesc my dziś dzień rozpoczęlsmy. od gonitwy po domu z woda Jakub w siodmym niebie. .dziś mielidm jechać do znajomych ale wczoraj nam się auto zepsulo jak do rodziców jechalismy. Więc jie wiem czy pojedziemy:. Ale u nas słoneczko jakiś spacerek zaliczymy