Skocz do zawartości

Styczniowe dzieciaczki 2012 :) | Forum dla mam

skoreczka_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Kciuki pomogły, już wróciłam. Próbuję uspać Emilkę 😠
Wielka to lata temu ja byłam na Mazurach na obozie harcerskim. Były wojskowe namioty, stołówka w lesie. Itd super to wspominam.
Adzia ja mam kaszkę bananową. Pierwszy raz kupiłam meczno-ryżowo-kukurydzianą. Wcześniej miałam albo ryżową albo mleczno-ryżową. Widziałam tamte w sklepie ale dopiero ostatnio doczytałam, że są od 4 m-ca.
Beata jak byłam na obozie Harcerskim to byłam na jeziorem Gołdo Piwo 🙃 a teraz dwa razy w Wilkasach. Pierwszy raz było to nasze docelowe miejsce a drugi raz jechaliśmy gdzie indziej. Z tym, że na miejscu się okazało, że jakaś porażka. Plaży nie było tylko molo dla wędkarzy, wszędzie pełno butelek po piwie itd to pojechaliśmy jeszcze raz w to samo miejsce.
Anabel wczasy na jachcie, super 🤪 tam się chyba nie ma choroby morskiej nie? 🙃 😜
Skoreczka ale my planujemy zlot u Ciebie w domu 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😜 😜 😜 😜 🙃 🙃 🙃 🙃
Beata ja też jakoś nie mam chęci na castingi. Może jakby się jakiś trafił, ale żebym sama szukała to raczej nie. 😜
Kruszyna pamiętam o bioderkach. Już szykuję moje biedne nogi 😁 😁 😁 😁 😜 😜
Skoreczka mamy znowu ten sam termin z Kruszyną na bioderka. Więc się spotkamy 🤪 😜
Beata u mnie nie ma czym oddychać 🙃

Emilka zasnęła 😉

• Odpowiedzi 11,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• skoreczka_m

1635

• Nikusia102_m

1886

• elka144_m

1127

• Kruszyna123_m

1183

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Nikusia a która kaszka jest najlepsza? Ja nie ogarniam jeszcze tematu kaszek, planuję kupić, ale nie wiem jaką i nie wiem jak podać 🙃 Ile daje się do butli?
Raz wykorzystałam z próbki Bobovity kaszkę mleczno-ryżową o smaku bananowym i chciałam dać Aleksowi łyżeczką i jak była gęsta, to jadł, a ja zrobiła się rzadka, to nie chciał.

• Mamusie
Beata ja kaszkę daje tylko łyżeczką bo moja z butli nie chce. Jak jest ryżowa to dodajesz do mleka, jak jest mleczno-ryżowa lub mleczno-ryżowo-kukurydziana to dajesz do wody. Jaka najlepsze to chyba Aleks będzie musiał zdecydować. Emilce wczoraj bardzo ta "na dobranoc" mleczno-ryżowo-kukurydziana smakowała, ale jadła ją pierwszy raz. A kaszkę robię "na oko", staram się luźniejszą, bo zawsze można dosypać. 🙃 Bo na początku to mi taka gęsta wyszła, że bym łyżkę postawiła 😁 😁 😁

• Mamusie
Pytanie do mam które maja w nocy goraco w domu. Jak śpią wasze pociechy? Bo mój śpi w pieluszce i nakryty tetrówką 😎 I nie wiem czy dobrze, ale my wszyscy śpimy poodkrywani 🙃

Nikusia nie doczytałam dziś czemu mam trzymac kciuki ☺️ W wolnej chwili cofne sie i poczytam, ech gapa ze mnie ☺️

• Mamusie
No, my juz po spacerze. Obiad sie gotuje dla nas i dla Ani tez. Przed chwila sie przewrocila na macie i ma cały czerwony policzek 🥴 no ale tak to jest jak sie juz nie chce leżeć tylko łazić.
A wiecie co, moja Aniulka siada juz sobie ale tak na jedną nogę na razie, a jak wasze?
w wózku t juz jest masakra i zastanawiam sie nad spacecerówką 🤨 ale jak dla mnie to jest jeszcze za drobna do niej i bym sie bała ze mi sie dołem wyślizgnie hehe 😉

A wczoraj pierwszy raz zostala sam na sam z tesciami bo jechalismy do mojej mamy do szpitala.
Dzisiaj miała tomograf i jak przyjda wyniki to sie dowiemy co to jej jest.
A sie jeszcze dowiedzialam ze jakby to byla gruźlica ( bo po przeszczepie to jest bardzo czeste) to bym musiala z Ania jechac do Rabki 😮 bo tam jest jakieś sanatorium bo takich małch dzieci nie mozna przeswietlac.
U nas padało rano a teraz znowu 30 na termometrze i skwar nieziemski.
Ania spi w bodziaku bez rękawków i a tak jej gorąco bo dzisiaj cała noc sie wiercila i nie mogła zasnac dopiero jak ją wiełam do nas na kołdre chłodną to padła.

Lece obiad dokonczyc. Do potem 😘

• Mamusie
Adzia82 napisał(a):

A sie jeszcze dowiedzialam ze jakby to byla gruźlica ( bo po przeszczepie to jest bardzo czeste) to bym musiala z Ania jechac do Rabki 😮 bo tam jest jakieś sanatorium bo takich małch dzieci nie mozna przeswietlac.

czegoś nie rozumiem, myślałam że Twoja mama jest w szpitalu a piszesz o sanatorium dla Ani ???

• Mamusie
Dziewzyny jest 🤪 jest zabek 🙂 stukałam jej lyzeczka po dziaslach bo mama powiedziala ze czasami nie widac ale slychac ze stuka no i jest 😜 na dole,chyba jedynka albo kiel, trudno teraz okreslic 🙂 ale jestem happy 😜teraz tylko czekac az calkiem wyjdzie 🙂

• Mamusie
Adzia82 napisał(a):
Dziewzyny jest 🤪 jest zabek 🙂 stukałam jej lyzeczka po dziaslach bo mama powiedziala ze czasami nie widac ale slychac ze stuka no i jest 😜 na dole,chyba jedynka albo kiel, trudno teraz okreslic 🙂 ale jestem happy 😜teraz tylko czekac az calkiem wyjdzie 🙂

Moje gratulacje 🤪

Oby nie było zadnej gruźlicy. Trzymam kciuki.

• Mamusie
Ja już też po spacerku 😉

Adzia no rewelacja 🤪 jest ząbek, jest impreza 🙃 😁 Musisz zmienić suwaczek 😜
No i kiedy będą wyniki Twojej mamy? Miejmy nadzieję, że to nie gruźlica 🤢
Nikusia a moja ani stać, ani siadać 🤨 na razie tylko pełza 😆
Ela body z krótkim czy długim rękawem?
Skoreczka, Nikusia moja ostatnio śpi w takiej piżamce z długim rękawem i nogawkami ale bez skarpetek. Przykrywam ją. U mnie też duchota dlatego kołderką przykrywam jej stópki.
Jak będzie letni skwar to pewnie przykrywać będę pieluszką.

• Mamusie
Kacha widzę Cię 😉 Super dziewczyny!

A moi śpia a ja jak się tylko ruszę to zaraz oczy maja pootwierane takie zajace 😁
Jakas dziwna ta dzisiejsza pogoda 🥴 I nic mi sie nie chce, ale leń ze mnie 😜 Przydałoby się trochę energii Wielkiej zabrac 😁 😜 😉

Tak gadacie o tych wyjazdach, a ja tez z chcecia pojechałabym gdzies, ale nie pojade 😎