Skocz do zawartości

Lutóweczki 2012 | Forum dla mam

timecontrol15_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
moja mala nosi juz 4, chociaz nie wazy nawet 7 kg xd. Ale 3 byly juz na nia za male bo ona jest szczupla, ale strasznie dluga i na dlugosc je miala za male bo byly sporo przed pekiem, i jak sie zsikala, pampers pecznial i stad maiala te odparzenie bo to jej szorowalo :/ i non stop kupsko wylatywalo ;/ i 4 sa na nia akurat 🙂

Karolka- bardzo fajne rzeczy 🙂 tez sie chyba w takie kolko zaopatrze 😁 bo mloda juz sama sie podciaga do siadania, lapie za rece i siada, albo za spodeki swoje i probje 🙂 tak samo za lusterko na macie i sie podicaga ;p
tez sie zastanawiam nad kaszke na noc. Powiedz mi Agnes czy robisz wedlug przepisu? bo jak robie wedle przepisu to ona strasznie jest gesta :/ i mldoa sie nią zatyka :/

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• monisiaj22_m

1131

• konefka_m

1074

• olcia157_m

1118

• aniag070_m

886

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Karolka u mnie maz ocipial na punkcie takich motorkow, i postrzymuje go zawsze w sklepie ze to jeszcze nie czas, hihi widac ze sam by talkim posmigal.
U mnie tzw chwila dla debila 🤪 🤪 🤪 chata wysprzatana, Aziz spi, mezul po pracy odsypia tydzein wstawania o 4 😮 a ja pozarlam kanapki, popijam wygazowanego 7up'a i nie wiem co ja bede robic 😜 normalnie nuuudy
chyba poogladam jakies seriale

• Mamusie
Boże jaki upał.... bedac w kościele i potem zyczenia przed kościołem po prostu sie spaliłam 😞
My jestesmy na 3 ale jak zauważyłam to firma firmie nierówna bo huggiesy juz sa za małe z 3 dada jest dobra a z lidla sa jeszcze duże.... ja czesto zmianiam Szymkowi firmy pampersów by skóra czegos nowego doznała :d

• Mamusie
Ja mam taka mate http://r.twenga.pl/g3.php?pg=VDs0NDQ0NzMyMjY4OTI4NTQ0NDcxOzY2OTg3O2h0dHA6Ly93d3cucGF0aWltYWtzLnBsL1Byb2R1Y3QuYXNweD9jYXRfbmFtZT16YWJhd2tpLW11enljem5lJlByb2R1Y3RJRD0yMTcwMSZwcm9kdWNlcj1maXNoZXItcHJpY2U7MmFmOWNiZmFkOTI5ODk4OTAyM2Y1YmQwZDMyZDYxNGQ%3D&dac=1
to jest mata na brzuszek. Jest tam lusterko i z lewej strony grzechotka, ktora dziecko moze obracac. Moj sie nudzi na niej po 10 minutach tak samo jak na bujaczku. Ma jeszcze 2 maty i tez zero zainteresowania najlepiej lubi ogladac filmy i wszystkie moje rzeczy tz. pilota, komorke. Wszystkim co nie dla niego.
Kaszke robie z przepisu i wychodzi rzadka. Czyli na 150 ml wody 5 miarek kaszki. W smoczku ma tylko wiekszy otwor. Dzis deserek podalam mu w butelce bo u nas straszny upal. Do sloiczka dolalam jeszcze 100 ml wody, wyszedl taki soczek. Mlody wypil 3 takie butle. Dzis pil jablka z jagodami.

• Mamusie
Kamila mam nadzieję, że lepiej się czujesz.
My w piątek pojechaliśmy nad Śniardwy i wczoraj wieczorem wróciliśmy. Hania wczoraj miała chrzest w jeziorku zamoczyłam jej nóżki ale nie podobało jej się za bardzo za zimna woda. Cieszyła się natomiast bardzo jak mama miała ja na rączkach i chodziła w wodzie. W piaskownicy też bawiła się świetnie 😉
Dziś słoneczko za chmurkami ale ciepło więc pogoda wymarzona na piknik więc po kościele ruszymy 😉

• Mamusie
witam 🙂
a my po wczorajszych imieninach u teściowej całkiem było miło bo cała rodzina Kuby w komplecie a rzadko się tak spotykamy bo są za granicą i pełno dzieciaków było 🙂
a dzisiaj po kościele i odpoczywamy w domku bo jest piękna pogoda i amisiak leży na kocyku na trawce 🙂
My używamy 3 pampków i są jeszcze dobre nawet za dobre 🙂 więc chwilkę ich jeszcze poużywamy i dobrze bo mam ich ponad 100 z promocji z Carrefoura 🙂
Karolka całkiem podobna mata do naszej tylko inne rysuneczki 🙂

Hej.Dziękujemy za życzenia 🙂 My dzisiaj poprawialiśmy po weselu,Młody mi dopiero usnął 🤢
Kurde przyjechała Tomka siora w piątek i ja mam doła. Jak jestem sama w domu to tak mi się nie rzuca w oczy jaka to ja gruba jestem teraz,ale jak na nią popatrzę- 175cm talia 60 i miseczka E to mi się ryczeć chce. Do tego śliczna z buzi i teraz siedzi w jakimś worku i dobrze wygląda, ja w pełnym makijażu,sukience mogę się schować 🤢 ☺️ dobra,koniec użalania publicznego

• Mamusie
grrr. Ada mi sie non stop budzi 😞 co 1-2h :/, teraz znow zachodze a ona placze, bo sie przez sen na brzuch przewrocila i raczka jej utknela. Ma problemy zeby ta raczke zawsze spad siebie wyjac :/

Oj tam dziewczyny, wszystkie jestesmy piękne, cudowne 🙂 nie ma co sie przejomwac! gorsze potwory chodza na swiecie i sie tym nie przejmuja, to my mamy sie stresowac przez kilka rozstepow, kg wiecej i ze troche skora sflaszała?! glowy do gory :*

• Mamusie
Witajcie dziwczyny. 🙂 🙂
Malwina nie moge otworzyc twojego zdjecia.
Moj mlody od 3 dni chwyta nogi i pcha je do buzi. Smiesznie to wyglada. U nas upaly straszne. Wczoraj mlody wypil 3 razy po 200 ml soku bananowego. Wstal o 5.30 wyszlam z nim na taras i tam swiat podziwial. Obudzil sie o 8. Juz siedzimy w domu bo za goraco. Wczoraj jeszcze o 21 bylo 34 C. Dzis wieczorem ma padac. My mamy ponad 200 pampkow 3. I widze, ze chyba nie zuzyje, wiec zmieniam malemu pampki co 2 h. Midzy nozkami ma ciasno. Dobra zmykam bo smieci zabrali, a kazdy ma swoj kubel i trzeba go zabrac.
Nie przejmuj sie innicone, ja 2 noce spie na podlodze, bo maly co 0,5 h w nocy budzi sie na picie. na szczescie popije na lezaco i spi dalej. 🙂 🙂

• Mamusie
Agnese ależ macie upały, pociesze Cie ze u mnie wczoraj w słońcu 45st 🥴 my w najwiekszy upał do rodziny pojechaliśmy, dziecko do takiej temp musi sie tez przyzwyczajać. (jak to mówi mój mąż, bo ja to pewnie nie wybrałabym sie w taką pogode z mieszkania)
Kamila moje dziecie tez budzi sie co 2h w nocy, choć teraz były tylko 2 🙃 pobudki, co mnie ogromnie cieszy. Mąż obiecał też wstawać do niego, ale mam go budzić, bo jego marudzenie dziecka nie obudzi, to odpuściłąm bo jak mam słuchać płączu dziecka i jeszcze budzić męża to sama szybciej Michała napoje :/
Tynka z tego co wiem to faceci lubią kobiety zadbane, a nie wieszaki. Wiec ładny makijaz, ładne ubranko i też jesteś sexbomba 😉

mój tato wczoraj nabił małemu guza na nodze, tak płakał ze myslałąm ze z nim sie popłącze 😞 niechcący to zrobił jak podnosił zeby go zabrac na rece, tak mu głupio było, jak go uspokajałąm to cały czas za nami chodził. Ale dzielnie Michał to zniósł i zaraz dał sie uspokoić, smaruje mu to Alantanem zeby nie bolało. Wieczorem M. rozmawiał z Michałkiem i śmieli się jak zapytał: -co to sie stało na wsi, guza nabiłeś?, Michał w taki śmiech wpadł że szok 😁
śmieje się też jak szczekają jamniki mojego taty w domku rodzinnym 😆

• Mamusie
CZesc

Agnese ja bym sie roztopila przy takich upalach
nienawidze goraca
moja ulubiona pora roku jest zima! kocham x 10000 !!!!!!!!!!!! a lata i upalow nienawidze
My dzisiaj tez wstawalismy: 2, 4 i 6. O 8 juz szalenstwa, N sie wyniosl do drugiego pokoju bo to niedzwiedz i on caly dzien by przesoal gdyby nie praca 😠
wczoraj niedziela ogolnie do dupy, bo sie z N klocilam, on mial okres a mi sie wlasnie zaczynal wiec burza hormonow musiala byc. wlasnie kurwa mac, kilka dni spokoju i ZNOWU okres. Ilez mozna?!?!?!?! w srode ide do doktorka i niech cos robi bo ja juz mam dosc tamponow, sledzi i okresowych humorkow!
Ania070 dobrze napisalas, moj woli jak mam wiecej cielska to i jest za co zlapac :P
ale mnie wczoraj denerwowal 😠 😠 😠
zjadla 2 male kanapusie i wielki kawal torta do kawy i teraz mnie mdli, bo za slodko. nic nie dal wczorajszy szok w przymierzalni, daej wpycham w siebie puste kalorie, wstyd
ide sie pluskac bo Aziz spi, wiec skorzystam
milego dnia

• Mamusie
Monisia ja tez nie lubie upalow. Ale co mam zrobic?
Aleksandra moja mama mieszka w centrum Zielonej Gory wiec wiem jakie upaly byly u ciebie. Jak przyjade do Zielonej musimy sie spotkac.
Riccardo polubil jak sie go lula w wozku, strasznie krzyczy z zadowolenia. Jak chlodze mieszkanie, mlodecho zawoze do jego pokoju i otwieram drzwi. Boje sie by sie nie przeziebil. Zaczal mi kaszlec od tej klimy.
Malwina podam mi adres bloku snakerki.

hej dziewczęta

u mnie też upały 🤢 ale smaruję małą kremem i śmigam na trochę na dwór, bo albo są u mnie upały albo leje i są burze, więc kiedyś wyjść trzeba
ja od rana wysyłam cv w poszukiwaniu pracy, ciekawe jak mi pójdzie 🤔