Skocz do zawartości

Lutóweczki 2012 | Forum dla mam

timecontrol15_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• monisiaj22_m

1131

• konefka_m

1074

• olcia157_m

1118

• aniag070_m

886

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Świetne wieści Ewa 🙂 Widzisz wyprorokowałam Ci syna 🙂
Ja już po maturach pisemnych.Jeszcze 13 i 21 mam ustne a tak już z głowy.Matma straszna nie była za to angielski trochę mnie zaskoczył....
Teraz odpoczywam bo jestem padnięta....
Miłego wieczorka dziewczynki 🙂

• Mamusie
Hej.
U nas nocki oki,tylko to moje dziecko śpi w takich pozycjach,że masakra.
Gabrysiowi wyszły z tyłu ząbki,ma na dole dwie 4,na górze dwie 4,a tak to dwójki i jedynki,śmiesznie wygląda.
Teraz moje dziecię sporo urosło i przytyło,bo kupki robi co 2 dni a czasami nawet codziennie.Ale po 21 pojadę z nim do chirurga,wolę go zbadać i mieć święty spokój.

• Mamusie
my wybraliśmy sie na plac zabaw, zabrałam dziecku zabawki do piasku, jak rozłożyłam było wokoło więcej dzieci niż zabawe, w rezultacie Michał nie dostał żadnej zabawki 😮 i jak tu grzecznie odebrać dzieciom co nasze?
musieliśmy się zadowolić oglądaniem jak się inni bawią 😲
Agnes a to napewno 5, czasem 4 wyglądają jakby były daleko od poprzednich.

• Mamusie
Wlasnie sama nie wiem ktore? bo mlody nie da se zajrzec. Moj mial 4 zeby u gory i 3 na dole, teraz idzie druga dwojka na dole i 2 zeby po bokach na dole albo 4 albo 5tki. Trzy na raz. Dobrze, ze szczepienie mam dopiero za tydzien. U nas w niedziele dzien matki.
Ciekawe co u Moni i Olci.

• Mamusie
Ewunia gratulacje, przynajmniej będzie równowaga 🙂 Tak tez mnie te ubrania przerażały, ale te kupowanie jest przyjemne.

Agnese, u mnie też jest dzień matki w niedzielę. Dostałam zatem dzisiaj prezent od Natalii, laurkę - kaczkę, wierszyk na innej ozdobionej kartce jeszcze z odbitą dłonią posypaną brokatem, magnes na lodówkę - ramkę ze zdjęciem i kwiatkami przyklejonymi i płytę CD, na której są zdjęcia dzieci, pierw każde pojedyńczo trzyma jakiś napis. N. akurat ma "moja piękna mama" 😁, a później grupowe i wszystkie dzieci trzymają literki układające się w życzenia. Wszystko w power poincie i z podkładem muzycznym. Aż się poryczałam ze wzruszenia.

• Mamusie
nie wyszło na moje 😉, ale najważniejsze że maluszek zdrowy 🙂 🙂 🙂
ja nie ukrywam że zawsze chciałam aby Ola miała siostrę stąd u mnie było parcie na drugą dziewczynkę, sama mam dwie siostry 🙂 🙂 a mąż nigdy nie określał się co do płci.
u nas było podobnie z zębami, piątki okazały się czwórkami 🙂

• Mamusie
witam!!!
Amelka padła, Kuba na meczu to mam chwilkę dla siebie bo u nas też pogoda się pogorszyła jest zimno i wieje mocno wiatr, a wczoraj Amelka kąpała się w basenie 🙂
u nas po staremu wszytko w porządku tylko czasu wolnego praktycznie zero w pracy sezon więc nie ma kiedy zaglądnąć na forum a jak wrócę do domu to Amelka mnie nie odstępuje na krok, jak wreszcie pójdzie spać to mam tyle roboty że nie myślę nawet o kompie ale ogólnie jest dobrze 🙂 🙂 🙂

Ewka gratuluję SYNECZKA ALE SUPER!!!!! : 🙂 🙂

• Mamusie
Witajcie kobietki.
U ans się troszkę ochłodziło ale mimo wszystko pojechaliśmy wczoraj nad Śniardwy. Powiem Wam, że mojemu dziecku deszcz nie straszny lało jak cholera a ta biegała po działce. Babcia pokazała jej jak można świetnie się bawić w kałuży 😆 z 10 minut córcia zastanawiała sie czy dotknąć tej brudnej wody i błota 😁 ale jak już sie przemogła to nawet buzię umyła 😁 Dziadek z wujkiem zbudowali piaskownicę super ponad 2 metrową ze świetnym piaseczkiem jak znad morza. Cała rodzina się bawiła 😆 Po wczorajszym spacerze brzegiem jeziora wiem, że muszę kupić sobie strój kąpielowy bo moje dziecko mimo tego ze woda była zimna jak cholera pchała się coraz głębiej 😁 Wyjazd uważam za mega udany bo na koniec nawet słoneczko nam poświeciło jakieś 2 godzinki 😆
Dziewczyny napiszcie czy dajecie swoim szkrabom miód? Ja wczoraj dałam Hani ale szału na niej słodkości nie robią.

• Mamusie
Hej. Ja dzisiaj na 15 jade na mature ustna z angielskiego. Ewa ja Gabrysiowi slodzilam kaompot miodem ale srednio mu smakowal. Chcialam wam sie pochwalic ze Gabrys robi codziennie kupe bez krwi i placzu. Podejrzewam ze to dzieki nabialowi bo pije 1,5 litra mleka na dobre i do tego je serek i jajka 🙂

• Mamusie
Malwina moje gratulacje 🙂
Ewka śliczny awatarek!
Moj mąż jakiś osłabiony, pracy dużo. Ja mu głowy nie chce zawracać swoimi problemami, jakaś podłamana jestem bo nie mam się komu wygadać 😞 z kim posiedzieć, cały czas z M. się mijamy. Co za życie 🥴

• Mamusie
Malwina, gratuluję. Przynajmniej pokazałas wszystkim dookoła, że można, jak jest dziecko i sto innych rzeczy do zrobienia. I tak trzymaj. Powodzenia na reszcie egzaminów.

Aniu, trzymaj się kochana, głowa do góry. Trzeba sie cieszyć z każdej chwili w życiu.

U nas wszystko ok, Natalia co prawda ma lekkie zapalenie gardła, okropnie kaszle. No i myślę, że to kwestia 1-2 dni i Daniel też będzie jęczał.