Skocz do zawartości

Lutóweczki 2012 | Forum dla mam

timecontrol15_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• monisiaj22_m

1131

• konefka_m

1074

• olcia157_m

1118

• aniag070_m

886

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
a ja zjadlam polowe tabliczki czekolady i zyje :PP
napewno w rossmannie sa z hippa 🙂 ja tez mma zamiar kupic ;p.
Tynka ja czerwona sukienka jest REWELACYJNA!!!!! 😁DDD
ja nie wiem gdzie Ty masz te dodatkowe kg 😮 😮 chyba tylko z glowie 🙂 ja przy Tobie to wygladam jak słonica w 8 miesiacu ciazy 😁
ta czarno-biala osobiscie mi sie nie podoba i strasznie Cie poszerza. ja ogolnie wole takie proste sukienki niz jakies wydzibango 🙂 strasznie Cie Tomek rozpieszcza 😉) kosmetyczka, fryzjerka- ja moge tylko pomazyc :P, na razie brak kasy, i my strasznie oszczedni jestesmy :P

Olcia o boze swiety 😞 mam nadzieje, ze to nie takie powazne na jakie wyglada :/ swoja drugą sliczna dziewczynka 🙂 ja chcialam na poczarku Ade nazwac Jagoda 🙂 ale Adrian na mnie krzyczal ze od razu borowka ją nazwijmy :/

• Mamusie
hehe Kamila u mnie mąż na imię Jagoda też treaguje borówką 😁
Widziałam słoiczki Hipp'a dziś w Rossmanie, ale mają mają okrojony asortyment, no chyba ze tylko tyl Hipp produkuje, ja też raczej w większosci będe kupywać Hipp, jakoś ta marka najbardziej do mnie przemawia. Herbatki, mleczko z tej firmy mamy i jestem zadowolona.

• Mamusie
Hej 🙂
w kauflandzie jest promocja słoiczków Hipp, trzy słoiczki plus trzy łyżeczki za 7,99 zł
my kupujemy z hippa i bobovity (bo ta druga to firma mojego męża 🙂)właśnie dziś dostał w pracy paczkę: kilka kaszek, herbatkę brzoskwiniową i 4 słoiczki wszysto po 4 miesiącu 🙂 dbają o dzieci pracowników 🙂
nasza mała też je ziemniaczki z dynią 🙂 gdyby nie to że Emilka należy raczej do tych drobniejszych dzieci (5870 g) to tez poczekałabym z podawaniem stałych posiłków, ale widocznie to moje mleko nie takie tuczące 😉
dziś odebraliśmy wyniki krwi małej i są ok 🙂
Tynka wyglądasz naprawdę bardzo dobrze 🙂
ja coraz bardziej dojrzewam do decyzji o odchudzaniu, czuję się źle ze swoją obecną wagą 😞

• Mamusie
Agnes1978 fajnie macie, faktycznie firma meza dba o firmowe dzieci :P
ja tez sie zbieram do robienia czegos ze soba. Fizjoterapeutka pokazala mi cwiczenia na wzmonienie miesni brzucha i krzyza, powinnam robic min 1x dziennie po 20 min, ale kurna po pierwszej preobie u niej czulam caly dzien rane po cc 🤨

monisiaj22 napisał(a):
aniag070 napisał(a):
Tusiek podobno jak para jest do siebie podobna to beda potrafiły sie dogadac.

🙃 to juz wiem czemu z mezem sie ciagle kloce 🙃 🙃

BUAHAHAHA padłam ! Dzięki za komplementy,Tusiek też najbardziej podoba mi się fotka z liścmi.
Słuchajcie moja Teściowa ma juz trzeci tydzien okres,mówilam jej żeby poszła do gina,nie nie trzeba...kurwa jak z osłem ! Uspałam Alka i pojechałam zawieźć lapka do naprawy i do moich rodziców,bo musiałam wydrukować ściągi na jutro. Dzwoni Tomek,że Mama nie oddycha.
To szybko do domu,przyjeżdżam karetka stoi,ona blada jak ściana no kurwa pieknie !

• Mamusie
Jezu ale masakra z tesciowka. Dobrze ze zyje! miejmy nadzieje ze bedzie dobrze. Daj znac co dalej z tesciowa.

Dziewczyny moj Synus mial dzisiaj ubaw z tekstu "nie za daleko". Padlo takie pytanie bo wepchnal sobie konkretny kawal gryzaka do buzi i ja juz na jego miejscu puscilabym pawia jak nic. A on zacieszal:
http://www.youtube.com/watch?v=14380Mqm4NE&feature=youtu.be

No Tomek dzwoni płacze,że mama nie oddycha,jak na złość jeszcze Młody nie spał już i też płacz. Ona go wzięła na ręce i zemdlała,tomek szybko alka jej wyrwał i ją reanimowali. Karetka ją zabrała. Wiecie to jest normalnie osioł,bo inaczej się nie powie.Tłumaczy się jak upośledzonemu,ze trzeba iść do lekarza,to nic że ma okres,niech zobaczy na usg (ma mięśniaki małe,niby nieoperacyjne) 😠
Jeszcze jak pisałysmy dzisiaj o sukienkach to do sąsiada,dom obok przyjechałą karetka,też chory na astmę,bardzo zaawansowaną i go nie odratowali. :/ Teściowa też się tym podłamała,bo go znali juz 20 lat i facet w jej wieku bo 50tka na karku była.... 🤢
i jeszcze z Teściową numer.