Skocz do zawartości

Lutóweczki 2012 | Forum dla mam

timecontrol15_m

Rekomendowane odpowiedzi

No noszenie coś koło tego ;-)
Bardziej pokazywała jak go nosić na ręku,ale on nie chce już leżeć.
Kurde,pogoda jest do dupy a ja w sobotę mam weselę- buty sandałki odkryte-pięknie 🤢

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• monisiaj22_m

1131

• konefka_m

1074

• olcia157_m

1118

• aniag070_m

886

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Tynka jak będzie lało weź pełne a te na przebranie, ja miałam szpilki,ale oczywiście potem balerinki 🙂

Nina wcina stopy
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/594/dsc03000r.jpg/][IMG]http://img594.imageshack.us/img594/6047/dsc03000r.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusie
Byłam w aptece...Moja ukochana pani powiedziała mi,że to może być kolka od herbatki dzika róża i malina,którą podawałam 3 dni temu....Podobno przy kolce wcale brzuszek nie musi być twardy i nawet może pierdziochy puszczać...A no i u nas ryk zazwyczaj trwa od 9:30 do 15:30 w porywach do 17....Kazała odstawić herbatkę i obserwować....A i kupiłam żel na dziąsełka i zapłaciłam za niego prawie 24 zł...

• Mamusie
ja czytam książke Język niemowlat - mogłam ja przeczytac jeszcze w ciazy, wiele rzeczy robiłabym inaczej.
Olica mój łonbuz też budzi sie 3x co trzy godziny, też skłądam na skok rozwojowy, wczoraj już tak sie zdenerwowałam że przeklinałam pod nosem 🥴 albo poprzestawiał sie od upałow, czesto wtedy wstawał do picia, i tez tak mamy ze pierwszy raz je długo, a później po kilka minut.

• Mamusie
słodka jest 😁DDD moja zaciesza ze tak pwoiem dluzej 🙂 przeciaga strasznie OO

Adrian pojechal do biodronki i nie kupil mi pierniczkow!!!!!!!!! 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 a tak chcialam piercznika sobie zjesc 😞 w biedronce najlepsze 🤪 🤪 jestem zla! obedre go ze skory :P, stwierdzil, ze chyba znow jestem w ciazy [ 😁 😁 😁 😁 😁 ] i jak zrobie test i wtedy nawet o 3 w nocy mi poleci po pierniczki xD ha haha, zebym znow byla w ciazy nie daj boze to oberwaloby mu sie, oj dostalby wpierdol 😁

jutro musze wczesnie wstac i isc do ginekologa bo mam we czwartek zastrzyk wziasc :Pi jutro 18nastka 🤪 🤪 🤪

Fajna Ninka 😆 Widzę,że to body też u Was jak rękawek 3/4 🙃
Dzisiaj mój brat przyjechał z wawy na wakacje i rozśmieszał Alka. Robił głośne "hau hau" a Alek normalnie piski radości 😁 Oczywiście w trakcie śmiechow czkawka,nie moze byc inaczej heheh

• Mamusie
Słodkości kochane z tej Ninki jejku ale te nasze dzieciaczki sa wspaniałe 😉 🙂 🙂
Ja dzisiaj uśpiłam Amelke koło 21 i pojechałam na szybkie spożywcze zakupy bo nic na kolacje nie było a Kuba późno wrócił z pracy i w dzień nie było kiedy i wracam a tu Amelka z tatusiem na dole spacerują i mała płacze co chwilka w niebo głosy przestraszyłam sie jak nie wiem że coś ją boli ale co sie okazało maluszek po prostu sie przebudził i mamy nie było przy nim jak tylko ją wzięłam na ręce to zaraz zasnęła moja kochana córeczka aż się ucieszyłam że tka za mną tęskni 🙂
Kurcze Ania mówisz że u Was to samo ja tez pierwsze myślałam że to przez upały ale już po upałach no i przez dwie nocki spała normalnie a teraz znów to samo hmm... :/ zobaczymy jak będzie dzisiaj.
Zmykam spać dobranoc i spokojnej nocy!!

• Mamusie
A my dzis byliśmy u chrzestnej Szymka 🙂 dostalismy troszke ciuszków i zabawek 🙂 no i obpoczeła troszke bo ciocia sie Szymkiem zajeła 🙂
Nie wiem co się stało dzis mojemu ale dostał głupawki... przez bite 40 minut śmials sie z wszsytkiego nawe spojrzeć na niego nie mogłam - ani tesciu - bo jeszcze wiekszy smiech - oczywiśnie miał tak zaraźliwy smiech ze my tez sie śmialismy...

• Mamusie
Nasza mała nadal kaszle, i to coraz mocniej, niby czysta osłuchowo... 😞
Dziś mamy wizytę u laryngologa, wczoraj robiliśmy dodatkowe badanie słuchu, nie wyszło prawidłowo pani stwierdziła że uszy w środku czerwone jakby jakiś stan zapalny stąd ta wizyta u laryngologa 😞
w ogóle ostatnio jakoś wszystko pod górkę...nawet nie chcę mi się pisać, my również "łapiemy" mocz dziś coś tam nasikała ale wydaje mi się że za mało, reszta poleciała bokiem 😜
pozdrawiam 🙂 🙂 🙂

• Mamusie
dziewczyny ja nie wiem jak przeżyje dzisiejszy dzień masakra jakaś w nocy była!!! jak zasnęła po tym przebudzeniu jak wróciłam ze sklepu tak spala do 00:30 pobudka cycuś 10 minut odłożyłam ja do łóżeczka o 01:15 znów pobudka dałam pierś ale niestety nic nie pomogło pierś wypluwała oczy wielkie i ani w nosie spać dałam ją do łóżeczka godzinę leżała i gadała później zaczęła płakać no to znów cycuś i dalej nic jak tylko zasypiała ja z nią nad łóżeczkiem ona w ryk i w końcu wzięłam ją do siebie do łóżka i spała przy piersi godzinę wydawało mi się że twardo śpi odniosłam ja do łóżeczka pospała niecałą godzinkę i znów ryk i znów cycek ale jak zasnęła to było cos koło 5 to spała do przed 8 ale ja juz miałam naprawdę dość nie wiem co jej sie porobiło kurcze może to przez to że ją karmię na leżąco i sie przyzwyczaiła??? jak myślicie??? dzisiaj od rana czytam jak oduczać dziecko zasypiania przy cycku bo już nie wyrabiam!!!
Monia ty też karmisz na leżąco prawda??? napisz mi ty go karmisz i zasypia czy jak?????

• Mamusie
jesli mogę napisać coś od siebie 🙂ja również karmię tylko na leżąco, chyba że gdzieś jesteśmy, Emilka w dzień nie usypia przy cycu, za to w nocy jak się budzi to biorę ją do siebie i wtedy uśnie a ja jej nie odkładam i do rana śpi z nami, róznie to bywa niekiedy budzi się o 2, a innym razem o 4 rano. Nie wiem co by było gdybym chciała ją odłożyć 🤔