Skocz do zawartości

Marcóweczki 2012 | Forum dla mam

izunia1986op_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ewcia_m

1877

• izunia1986op_m

2844

• kasia_sztuk_m

1738

• sztunia_m

1650

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Jaszminka napisał(a):
Kasia dawałam mu ale to pomaga na chwilę 😞
Kasia zazdroszczę Ci że wam się układa 😞

to zawiń w pieluche palec i mu daj dogryzienia hubertowi pomogło wyżył się za wszystkie czasy i teraz ani nie marudzi ani nie polacze tylko się cieszy jak nie wiem co 🙂

lady_m4ryjane napisał(a):

Acha Astra jak robisz pieczone ziemniaki, bo mi to zawsze jakieś takie nie teges wychodzą. Gotujesz najpierw, czy pieczesz surowe, ze skórką czy bez?

obieram z łupiny, gotuję tak,zeby można było je dźgnąć widelcem, na wyczucie 😉
Potem obficie kropię oliwą z oliwek, posypuję ziołami prowansalskimi i wkładam do zimnego piekarnika, ustawiam na 220 i tak koło pół godziny siedzą, mają taką pyszną skórkę 🙂

Wywaliłam moich facetów z domu. Od godziny Wiki usypia i nie może usnąć, jest po kąpieli, najedzona, a pakuje wszystko do buzi i się złości. A tamci mi jeszcze hałasuje, Bartek jakieś śpiewy urządzał. Dostali misję - biedronka i pojechali 😉

Ja też po kolacji: wypiłam szklankę wody i zjadłam dwa suchary 😁

Jaszminka napisał(a):
https://www.facebook.com/sylwester.mielnik.7/posts/303493419749343 he he

Głupie to jest. Wszyscy idioci sobie powklejali na fb i myślą,że są zabawni 🙃 zresztą o nich świadczy, jeśli mają takie podejście do swoich kobiet to współczuję, ale nie wiem komu bardziej 😁

Nie dla każdego faceta 😜

Astra dzięki za instrukcję. Zrobię po twojemu następnym razem. Ja piekłam z rozmarynem surowe, czasem ze skórką czasem bez i były bardzo wysuszone :/

Sukienucha na chrzest wyprana się suszy 🙂 Jutro przyjeżdża wujek z Poznania, czyli mój brat cioteczny. Gocha grzecznie się wyspowiadała i karteczkę ma, Marcin też 😉 Jutro jeszcze jakieś wino jedzie Łukasz kupić i więcej przygotowań nie mamy. Alkohol możemy mieć swój i torta, którego robi specjalnie moja mama.

Fotograf ze swoją narzeczoną też się podobnież szykują aż się tamta dziś z pracy zwalniała, bo z mamą pracuje. Leciała kupić takie cuś do robienia baniek mydlanych 🙃 Co oni nawymyślali jestem ciekawa 😉

Idę szukać książek dla teściowej kolejnych do rozprawy, a potem lukniemy Krew z krwi 🙂

• Mamusie
izunia1986op napisał(a):
A wiec dzien dzisiejd=szy zaliczam do marudnych 😠

Niko beczał,bo si ena niego wku..........

Zrobili burdel z Lego.Kazalam posprzatac i mogli isc na dwor.Wchodze do pokoju ,a tam sajgon 😮
Polecialam na dwor powiedzialam,ze mieli posprzatac.Zaraz przyelcial i z bekiem,ze oni posprzataja.Juz nie musial,bo wsystko(nawet to co mial zbudowane)poszlo do pudel i do piwnicy.
Koniec.
Zebym ja na palcach chodzila..........oo nie!!

umnie teżlegodziśzostało schowane
pierwszy raz

• Mamusie
Właśnie testowaliśmy grilla elektrycznego którego nabyliśmy, kiełbasa mniami 😜
Patent na szybkie ziemniaki : owinąć folią spożywczą i do mikrofalówki! jeden ziemniak 5 minut kilka ok 8, ale rozłożyć płasko.
Astra widzę, że robisz ziemniaki jak u mnie, ja tylko kroję w plastry przed. 😉

• Mamusie
Kurwa stęskniłam się. Oh wy moje kochane:*** ale ze mnie fałszywe stworzonko.. Wzięłam się i was zostawíłam. A to prźez brak cźasu i laptopa,teraz neta w telefonie. Nie cztam załegłosci bo nie dam rady,ale od jutra postaram się być na świeźo/świerzo? Jakie ż? Chyba samo. Idę AA,do jutra 🙂)

• Mamusie
No nareszcie, kurwa!!! Hehe 😜
Opowiadaj co tam, wszystko!

Lady normalnie mam ochote Cie wysciskac, wszystko co napisalas jest tak cholernie prawdziwe ze nie wiem co powiedziec. W ogole jestes zajebista bo umiesz to wszystko ubrac w slowa. I wcale nie wchodze bez wazeliny, tak po prostu mi ulzylo jakos dziwnie..

Iza Ty to jestes dla mnie taka porzadna matka polka. Wszystko dla dzieci, pelne poswiecenie ale jak cos przeskrobia to nie ma litosci! I tak ma byc 🙂 brawo!

Ja jestem u przyszlych tesciow i ide spac.
Kupilismy auto 🙂
Buziole :*

• Mamusie
Obdarzona bój się Boga! Nareszcie jesteś.
Ej zauważyłam, że wczoraj w jednym z postów napisałam "husteczki" 🙂 sorrrrrry wielkie za tego jakże wielkiego byka 🙂
My od 6 nie śpimy, mała tak nadaje, że szok 🤪 jeszcze do tego zrobiła wielkie zielone kupsko 😮 nie wiem po czym kurde. Może być po jabłuszku? Jak myślicie?
Bo ja niczego co mogłoby Jej zaszkodzić nie jadłam. Ostatnio jem tylko kurczaka, ziemniaki z koperkiem, bułki z ziarnami i jeszcze jakieś lekkie rzeczy. Nabiał odstawiłam całkowicie bo młodą wysypuje po nim.
A może przyczyną zaparć u mnie i u niej jest zarąbiście twarda woda. Bo rzeczy w zmywarce po umyciu są aż białe 🤢
Od wczoraj nie piję wody z kranu, tylko z butelki przelewam do czajnika i gotuję.

• Mamusie
fikumiku napisał(a):

Iza Ty to jestes dla mnie taka porzadna matka polka. Wszystko dla dzieci, pelne poswiecenie ale jak cos przeskrobia to nie ma litosci! I tak ma byc 🙂 brawo!

Hahah...........do takiej to mi daleko.
Ale lubie jak ktos jest docenia co inny mowi i zna zasady.
Mysle,ze keidys dziecko nauczy sie dobrych manier 🤪jezeli rodzice bede wymagac ciagle tego same.

Ale to prawda,ze najwazniejsze sa dla mnie dzieci(jak dla kazdego)
Jestem w stanie isc z dziecmi na spacer niz posprzatac w domu i miec burdel.
To sa najlepsze lata.To minie i to bardzo szybko 😞