Skocz do zawartości

Marcóweczki 2012 | Forum dla mam

izunia1986op_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
ja szczerze konsultaji z lekarzemna temat jedzenianiemiałam,bojakpola teraz szczepiona byłatonie byłonaszej doktóki
robietosamocoprzyMai
jest nawet lepiej niżprzy Majce
a teraz jakjejwprowadzamnowość to niesramsiepolyzeczcetylko daje słoiczek
i na zmiene raz owoce razobiadek

siostra jak wpadłanakaweo12 to zostaładoteraz sciagneła rodzinkei była impreza 🙂

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ewcia_m

1877

• izunia1986op_m

2844

• kasia_sztuk_m

1738

• sztunia_m

1650

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

U nas z rana piękna kupa się pojawiła po całym wczorajszym dniu nieobecności 😉 Nie zdążyłam nawet jabca podać. Piękny dzień się dziś zapowiada. Ja nie wyspana coś. Nie zaglądałam do książki 2 tygodnie i wczoraj jak usiadłam to mnie wessało na pół nocy 😉
Kurde Alanek biedny z tymi uczuleniami 😞

ciepełko 🙂
sprzątam, zjem śniadanie i cały dzień bedziemy spacerować 😜 tatko ma wolną niedzielę, pierwszą od niepamiętnych czasów 😁

Na obiad...karczek z grilla.

• Mamusie
Witam!

Spac mi sie chce 😠
Obiad juz na piecu..buraki sie gotuja,brojler sie piecze,kotlety zrobione.

Kurde ,smaruje te zmiany sudokremem pod broda i rano jest jasno czerwona.Po calym dniu zmienia sie w mocno czerwona 😠
Jak myslicie pokazac sie do lekarza.
Albo poczekam na wujka kardiologa moze bedzie w stanie nam powiedziec co to moze byc.
Tylko jak on rozwinie temat to juz mam dosc 😠

Wczoraj bylam z dzieci na rowerach.Fajnie bylo.Maz Alanka pilnowal 🙂

Wazylam sie i znowu spadek wagi jest 82.9 🤪 🤪Matko jak ja sie ciesze 🙃

Opryszczka mi sie zrobila 😠Musze na malego uwazac.

Siemano 🙂
Wczoraj znajomi na grillu byli, uśmiałam się aż mnie brzuch i policzki bolały 😁 Fajna impreza, goście mi się zajęli dzieckiem, miałam chwile na odsapnięcie 🙂 Tylko niewyspana jestem, bo troszkę posiedzieliśmy 🙂 Mąż dziś zgłosił niedyspozycję 😉

Młoda pije wreszcie tą butlę od D., mogę wracać do pracy ze spokojnym sumieniem 🙂

Wszystko się układa 🙂 Dobrze jest 😁

Astra a co Twój mąż robi, że w nd musi pracować jeśli można spytać?
Leliva to dobre wieści. Podziwiam, że wam się chce ze znajomymi po nocach siedzieć. Ja to nie pamiętam kiedy u nas znajomi na dłużej wieczorem byli. Jeszcze przed moją ciążą na pewno. Przyjaciółka ma mi już to za złe jak jej powiedziałam, że gości do max 22 przyjmuję 🙃
U nas druga kupa była trochę rzadka. Nika nadrabia zaległości 😉
Robię dziś pizzę. Łukasz pracuje w domu. Rodzice na urlopie. Także niedziela z dupy. Potem wybędziemy na trochę do lasku.

br mówimy wam więc coś z ukrytej kamerki tylko nie cytować bo chłop zabije 😁
troszkę ciemne jest bo to w nocy było robione noc spałam z mężem i dzieciem he he :P
dziś obiad z 3 dań rosołek kurczak w sosie orzeszkowym i deser arbuz w bitej śmietanie 🙂
Astra zrobiłam tą zupkę co dałaś przepis na 3 słoiczki zrobiłam z czego 2 już zjadł Hubi :P
kupsko było i to jakie a smrodek że ho ho już w ościółku byliśmy mały z księdzem śpiewał aaaauuuuuaaaauu 🙂
teraz foto
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/821/dsc00730gd.jpg/][IMG]http://img821.imageshack.us/img821/5479/dsc00730gd.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

mały z księdzem śpiewał aaaauuuuuaaaauu

To ładnie u Was ksiądz śpiewa 😁 musiał mieć ciężką sobotnia noc 😁

Zdjęcie wypasiaste 🤪

Lady, niedziela u nich w firmie jest dniem faktur i rachunków, więc cały dzień siedzi w robocie i liczy, szukają brakow z całego tygodnia, bo łatwo się pomylić i wpisać coś nie tam gdzie trzeba 🙃

Poszedł z synusiem na spacer do lasu, ja z tą ciota nie moge łazić, tak mnie brzuch nawala,że nogi drętwieją leee...Dzidziuś dzisiaj cąły dzień śpiuchna. Chmurzy się, a miało być tak pięknie.

aż ksiądz przerwał mszę żeby zobaczyć kto tak nadaje a to tylko moje dziecie cały wózek chodził jak się bawił misiem w domu mi zrobil dogrywkę al teraz śpi smacznie

mulant napisał(a):
aż ksiądz przerwał mszę żeby zobaczyć kto tak nadaje a to tylko moje dziecie cały wózek chodził jak się bawił misiem w domu mi zrobil dogrywkę al teraz śpi smacznie

super 😁
moja też jest coraz glośniejsza 😁

Astra napisał(a):
mulant napisał(a):

super 😁
moja też jest coraz glośniejsza 😁

ooo budzi się 🙂

• Mamusie
Ledwo zyje............migrena mnie dopadla 10 minut przed wyjsciem do Kosciola.
Spalam z Alanem jakies 2h i jest torche lepiej.Nawet obiad zjadlam.
ALe ile razy wymiotowalam masakra.Do teraz mnie brzuch boli 😠

Byl pierwszy sloiczek............bardzo kwasny jak na marchewke 🤪
Dodam pozniej foto 🙂

Hubcio wymiata 😉

Moje dziecko dziś zasnęło przy jedzeniu słoiczka 😁 no nie mam pytań. Musiała dokończyć po godzinnej drzemce w foteliku. Jeszcze trzecią kupę walnęła aż zaczęłam się martwić, ale teraz już długo nie wali kolejnej więc to nie rozwolnienie.
Kurde dziś otwieram szafkę z mąkami, cukrami, makaronami itd. i patrzę jakiś fruwajek wyleciał. Wpisałam w google mole spożywcze i to cholera było to. Wprawdzie dopiero jednego przyuważyłam i zabiłam ale się boję czy nie ma więcej. Któraś z was kiedyś pisała, że z nimi walczy. Jak się tego pozbyć? Gdzieś czytałam, że to nie takie proste. Mam nadzieję, ze ten jeden nie zapowiedział całej plagi :/
Alankowi chyba marchewka nie zasmakowała 😉 A Hubcio jaki duży na tych fotkach w łóżeczku na fb :-)
Przeinstalowałam sobie softa w tablecie i wreszie działa jak powinien. Nawet łatwiej się pisze.

• Mamusie
Siemka.
U nas ok. Byliśmy na grzybach ale jest ich mało co. Tylko kurki zbieraliśmy.
A moja mała się rozesrała jak szalona 🙂 a ja z kolei mam takie zaparcie, że mój brzuch wygląda jakby był w 3-m miesiącu ciąży 😮 wkładałam sobie mydło w dupę, bo tylko to było najbardziej srakopędne, ale dupa blada, nic nie wyszło.
Jak przyjechaliśmy dwie godziny temu to włożyłam sobie czopa glicerynowego, ale kilka kozich bobków mi z tyłka się posypało i więcej nie chce 🥴 a czuję jak mi się kichy przewracają 😞 jak nie urok to sraka 🙂 której ani widu ani słychu 🙂