Ja nie pospałam, bo od 5 męczyła mnie znów alergia i kręciło w nosie i piekły oczy, a do północy oglądaliśmy film. Więc z jednej strony cieszę się na deszcz, bo mi od razu przechodzi. Próbowałam brać Claritine Active i nawet to nie pomaga.
U mnie dziś zapiekanka makaronowa z Gorgonzolą 🙂
nie mam czarnych włosów, mam jasny brąz, ale tak powychodziły na tych co dałam, mam kilka na dworze to mi wyszły jak blond jakiś słomkowy 😁
ewcia ja to chyba nigdy nie posprzatam na błysk 🙃
nio takie ciemne wygladaja na tych fociach. jakbys miała kruczoczarne, jak kiedys. daj jakies z jasnymi, nawet nie na fb tylko tu u nas i wyrzucisz potem
moja mała spi 🙂 ciekawe ile z tym noskiem biednym sie uda.
a ja teraz z nia walcze, daje słoiki, staram sie cyca nie dawac, odczekuje, jakby do anstepnego karmienia, narazie tak na swobodnie ale z atydzien juz rezygnuje i wprowadzam o stałej porze konkretne posiłki. tylko kurcze mi tej kaszki brakuje, bo mam owoce ok 10-11, od 13 obiadek czy zupke, a rano ok 9 u zuzi była kaszka. chyba ze spróbuje dac teraz, jzu troche odczekałam, mzoe teraz bedzie ok.
astra a Ty wikusi próbowałas dawac jeszcze czy wstrzymujesz sie??
Jakiś pomysł na obiad macie? 🙂 Moje cycki produkujtaką ilość mleka, że w szoku jestem. Jak mała ciągnie jednego cycusia to czuję jak ten drugi zaczyna napełniać się mlesiem i przecieka 🙂 ostatnio piję 2 butelki wody dziennie i to chyba dzięki temu 🙂 Od jutra zaczynam pracę u Michała w firmie 🙂 I za dwa miesiące pójdę na urlop wychowawczy. A pensję mąż będzie i tak mi wypłacał i tak, bo z zusu już nie mam żadnych świadczeń.
jak to prace zaczynasz?? na niby?? na papierze, czy idziesz naprawde??
Kurwa znów mam mole. No ja pierde.
Wyrzuciłam wszystko co możliwe, ale wyrzuce tym razem wszystko jak leci. Nawet do szafy z ciuchami wlazły. Mam brzyda jak cholera, szafą zajmie się Michał a ja skrzynią.
Masakra. Ja tam nigdy na błysk nie sprzątam bo to nie ma najmniejszego sensu. Owszem odkurzanie, mycie podłogi raz/dwa razy w tygodniu i wycieranie kurzu to starczy. Firanek nie mam więc problem z głowy 🙂 zjem śniadanie, pościel wyniosłam bo słonko pięknie świeci. I zabieram się za te skurwysyny mole. Bleeee obrzydliwe są, kupiłam dwie pary rękawic gumowych i obie pary nałożę, bo inaczej nie dotknę tego gówna. Moja teściowa ma zatrzęsienie moli w domu i podejrzewam, że oba je przyniosła :/ bo nigdy nie mieliśmy z tym dziadostwem problemu.
Jakiś pomysł na obiad macie? 🙂 Moje cycki produkujtaką ilość mleka, że w szoku jestem. Jak mała ciągnie jednego cycusia to czuję jak ten drugi zaczyna napełniać się mlesiem i przecieka 🙂 ostatnio piję 2 butelki wody dziennie i to chyba dzięki temu 🙂 Od jutra zaczynam pracę u Michała w firmie 🙂 I za dwa miesiące pójdę na urlop wychowawczy. A pensję mąż będzie i tak mi wypłacał i tak, bo z zusu już nie mam żadnych świadczeń.
Na papierze 🙂 żeby mieć świadczenia wszystkie 🙂
a ja mam doła jak nie wiem co 😞 znów sie pierdzieli jak to we wrzesniu. wczoraj tesciowa była na badaniach;( i ponoc znów ruszyło, chyba ma przerzuty na wątrobę ;( boże załamie sie chyba na maksa, nawet nei wiem czy dadza kolejna chemie, bo juz jest słaby organizm. i ona mówiła ze jak ma umierac to ze swoimi włosami, miała za niecały miesiac zwalac peruke... kur... z tym wrześniem zawsze sie wtedy zaczyna. i juz nam chyba babcia na pilnowanie odpada 😞 Boze, ma przyjechac ok 11-12 do Igi a ja do sklepu pojade. jak tu rozmawiac jak ja sie cała trzęsę 😞 ;( ;( ;(
a ja mam doła jak nie wiem co 😞 znów sie pierdzieli jak to we wrzesniu. wczoraj tesciowa była na badaniach;( i ponoc znów ruszyło, chyba ma przerzuty na wątrobę ;( boże załamie sie chyba na maksa, nawet nei wiem czy dadza kolejna chemie, bo juz jest słaby organizm. i ona mówiła ze jak ma umierac to ze swoimi włosami, miała za niecały miesiac zwalac peruke... kur... z tym wrześniem zawsze sie wtedy zaczyna. i juz nam chyba babcia na pilnowanie odpada 😞 Boze, ma przyjechac ok 11-12 do Igi a ja do sklepu pojade. jak tu rozmawiac jak ja sie cała trzęsę 😞 ;( ;( ;(
kurde................................musicie byc dobrej mysli,a ona silna
ja nie wiem jak z nia rozmawiac, mówiła ze chemii nie chce, nie wiem jak ją podniesc na duchu juz. sama jestem zdruzgotana, tyle co ta kobieta sie nacierpi 😞 za co?? za to ze tyle lat była sama na gospodarce, z 4 dzieci została sama, młoda i non stop cos, i kur... juz te przerzuty do płuc i teraz kurwa mać to jeszcze, na dokładke zeby za lekko nie było 😞
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
Gość
izunia1986op_m
Tak szybko ciemno,zimno......jednym slowem do dupy i tyle!
Teraz juz sobie ide
W sumie licytuje buciki dla Alana
wiec moze poczekam do konca aukcji 🤪 😁
Gość
U mnie dziś zapiekanka makaronowa z Gorgonzolą 🙂
ewcia_m
nio takie ciemne wygladaja na tych fociach. jakbys miała kruczoczarne, jak kiedys. daj jakies z jasnymi, nawet nie na fb tylko tu u nas i wyrzucisz potem
moja mała spi 🙂 ciekawe ile z tym noskiem biednym sie uda.
a ja teraz z nia walcze, daje słoiki, staram sie cyca nie dawac, odczekuje, jakby do anstepnego karmienia, narazie tak na swobodnie ale z atydzien juz rezygnuje i wprowadzam o stałej porze konkretne posiłki. tylko kurcze mi tej kaszki brakuje, bo mam owoce ok 10-11, od 13 obiadek czy zupke, a rano ok 9 u zuzi była kaszka. chyba ze spróbuje dac teraz, jzu troche odczekałam, mzoe teraz bedzie ok.
astra a Ty wikusi próbowałas dawac jeszcze czy wstrzymujesz sie??
ewcia_m
kasia_sztuk_m
Wyrzuciłam wszystko co możliwe, ale wyrzuce tym razem wszystko jak leci. Nawet do szafy z ciuchami wlazły. Mam brzyda jak cholera, szafą zajmie się Michał a ja skrzynią.
Masakra. Ja tam nigdy na błysk nie sprzątam bo to nie ma najmniejszego sensu. Owszem odkurzanie, mycie podłogi raz/dwa razy w tygodniu i wycieranie kurzu to starczy. Firanek nie mam więc problem z głowy 🙂 zjem śniadanie, pościel wyniosłam bo słonko pięknie świeci. I zabieram się za te skurwysyny mole. Bleeee obrzydliwe są, kupiłam dwie pary rękawic gumowych i obie pary nałożę, bo inaczej nie dotknę tego gówna. Moja teściowa ma zatrzęsienie moli w domu i podejrzewam, że oba je przyniosła :/ bo nigdy nie mieliśmy z tym dziadostwem problemu.
izunia1986op_m
ALanek sie przebudzil
dostal smoka i spi dalej 🙂
kasia_sztuk_m
ewcia_m
znów sie pierdzieli jak to we wrzesniu. wczoraj tesciowa była na badaniach;( i ponoc znów ruszyło, chyba ma przerzuty na wątrobę ;( boże załamie sie chyba na maksa, nawet nei wiem czy dadza kolejna chemie, bo juz jest słaby organizm. i ona mówiła ze jak ma umierac to ze swoimi włosami, miała za niecały miesiac zwalac peruke... kur... z tym wrześniem zawsze sie wtedy zaczyna. i juz nam chyba babcia na pilnowanie odpada 😞 Boze, ma przyjechac ok 11-12 do Igi a ja do sklepu pojade. jak tu rozmawiac jak ja sie cała trzęsę 😞
;( ;( ;(
izunia1986op_m
izunia1986op_m
kurde................................musicie byc dobrej mysli,a ona silna
ewcia_m
fikumiku_m
Ja też mam ostatnio ciężkie dni ;] Do tego jeszcze brzuch napitala i jest duuuży bo chyba płodna jestem 🤢
Przeczytałam wszystko ale nie ma sensu żebym coś dopisywała ;]
Poza tym dzidz marud się obudził.. Też mnie wkurza momentami :P
Najsłodszego dla Werki :*
ewcia_m