Skocz do zawartości

Marcóweczki 2012 | Forum dla mam

izunia1986op_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
sztunia napisał(a):
zrobiła kupsko na trawe bobki
amy mamy takiego grilla z boku ogrodu takiego na łańcuchach
grill nie był odpalony oczywiscie alepatyczki nazbierała
i kupsko na grillu połozyła hahah

hehe ale cudak z niej 🙂 szok
ale masz pomysłową tą Maję, ja bym chyba padła!!!!!!!!!!!!!!
ale przynajmniej se w zyciu poradzi, jak nie bedzie miec co jesc to kupe na grilla i juz jest 🙂 super 😉

dziewczyny a co wy za filmy polecałyscie bo chcemyz mezem dzis cos obejrzec ale nie wiem co sciagnac. ciagne nietykalnych, bo słyszałam ze super, rzućcie jeszcze jakies tytuły, bo nie chce mi sie szukac.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ewcia_m

1877

• izunia1986op_m

2844

• kasia_sztuk_m

1738

• sztunia_m

1650

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Astra napisał(a):
Sztunia, a co Ci się dzieje?
Ja pitole, ale burza idzie...brrr...

No żesz fuck, czemu nie przeczytałam tego zanim rozwiesiłam pranie na balkonie? 😜 Właśnie się zaczęła zadyma na dworze.

gulek chyba z suszonych śliwek, jeszcze podpytam koleżanki.

Sztunia dziewczynki się martwią o swoje mamusie już od najmłodszych lat 🙂

Mój Wernisaż dzisiaj jest beton. Tylko śpi. Teraz wreszcie wstała to idziemy ciacho upiec, bo jutro jak nie na działkę to Madzia z Jagódką przyjadą do nas. Jestem ciekawa jak Werka zareaguje na drugiego dzidziusia, bo jak siebie widzi w lustrze to się tak brechta, że nie wiem 🙃 Z nudów wysprzątałam na błysk, prańsko zrobiłam, obiad zjadłam i się cieszę, że księżniczka się nareszcie obudziła 😁

Ewcia mi się ostatnio podobał jeszcze Krwawy diament, ale to już stare jest.

JO NIE WIEM ZAWSZE JAK CHCE ZROBIĆ FOTKĘ MOIM CHŁOPAKOM TO NIE WYCHODZI PROSZĘ EFEKT DZISIEJSZY
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/690/dsc00666r.jpg/][IMG]http://img690.imageshack.us/img690/5553/dsc00666r.jpg[/IMG][/URL]

[/URL]

kurwa dziewczyny mam w domu bunt 4-latka pełną gębą, nie dałam rady i dostał wjeb... idę po piwsko, łyka. Normalnie masakra, co on odstawia, nawet mi się pisac nie chce 😞 jestem załamana.
Dla mnie klaps to poracha, dostal dwa porządne.

Astra napisał(a):
kurwa dziewczyny mam w domu bunt 4-latka pełną gębą, nie dałam rady i dostał wjeb... idę po piwsko.

ogladasz rodzinke pl tam kiedys bylo o bundzie dzieci nie daj sie w to wciagnac 🙂 🙂

mulant zobaczysz jak hubcio podrośnie, chyba że będzie miał inny charakter niż mój bartek. ten to jest przywódca i słabo sobie radzi z tym,ze jest wiki. trochę mu za dużo ostatnio pozwolilismy zeby mu bylo lepiej w nowej sytuacji i mamy teraz za swoje. staram się być konsekwentną oazą spokoju ale są sytuacje,że po prostu się nie da, a dziś mogło się to tragicznie skończyć...
Przegiął pałę na całego.

izunia1986op napisał(a):
Astra napisał(a):
kurwa dziewczyny mam w domu bunt 4-latka pełną gębą, nie dałam rady i dostał wjeb... idę po piwsko.

lepiej napij sie meliski 🙂

No nie mam wyjścia, piwska brakło, a miałam shandy w lodówce, ciekawe kto mi podprowadził 😉

Astra napisał(a):
mulant zobaczysz jak hubcio podrośnie, chyba że będzie miał inny charakter niż mój bartek. ten to jest przywódca i słabo sobie radzi z tym,ze jest wiki. trochę mu za dużo ostatnio pozwolilismy zeby mu bylo lepiej w nowej sytuacji i mamy teraz za swoje. staram się być konsekwentną oazą spokoju ale są sytuacje,że po prostu się nie da, a dziś mogło się to tragicznie skończyć...
Przegiął pałę na całego.

a co zrobił??

Astra napisał(a):
izunia1986op napisał(a):
Astra napisał(a):

lepiej napij sie meliski 🙂

No nie mam wyjścia, piwska brakło, a miałam shandy w lodówce, ciekawe kto mi podprowadził 😉

ja jak nigdy mam tyskie i żywca i bolsa a po co to huj wi :P

jak się uspokoję to może napiszę, bo normalnie ryczeć mi się z tego wszystkiego chce. A zresztą...nie slucha nas, zawsze musi być na przekór, chce rządzić we wszystkim, nie chce jeść, nic kompletnie, ani pić, schudł 2 kilo już, a na takim smerfie to od razu widać. jest nerwowy, histeryczny, a dzisiaj z nerwów zlapał czajnik z dopiero zagotowaną wodą i powiedział ze utopi Wiki. i poleciał, Dobrze,ze się w porę skapnęłam co on robi, bo akurat prasowałam. Sam sie poparzyl bo mu kapnęło na spodnie, ale biegł z tum dalej... Trzęsie się we mnie wszystko.
I to nie jest tak,ze my mu dajemy pwoody zeby tak się zachowywał, tulimy go bardziej niz zawsze, rozmawiamy, oglądamy razem bajki, gramy razem, wczoraj do tego Lichenia też tylko dla niego wycieczkę zrobiliśmy, zawsze on jest na pierwszym miejscu jak są dziadkowie czy znajomi...mąż go zabiera ze sobą wszędzie, do kina, na lody, dzisiaj na grzyby, ja z nim spaceruję albo zostawiam Wiki z mężem a idę z Bartkiem na podwórko... Ma tłumaczone wszystko, ignorujemy jego histerie, staramy się jak mozemy, nie wiem gdzie jest ten cholerny błąd i jak do niego trafić.

no cóż astra współczuje tobie ale musisz to rozwiązać jakoś bo jeśli ciebie nie będzie a mu coś strzeli i zrobi viki ???
idziemy się kompać bo marudy jesteśmy

• Mamusie
O matko Astra, całe szczęście, że to zobaczyłaś... Teraz strach go zostawić z malutką samego...
Ja nie wiem jakbym się zachowała, ale chyba też bym z nerwów zdzieliła przez dupę, tylko nie wiem czy to by coś dało...
Kurde ale młody zazdrosny no. Tylko dlaczego skoro mu nie dajecie powodów? 🥴
Musicie z nim koniecznie porozmawiać i zapytać dlaczego tak postąpił.
Wyobrażam sobie jak musiało się w Tobie zagotować...

Kasia ja wiem,że to NIC nie da. Klaps to nie metoda, ale w takich sytuacjach człowiek jest bezsilny, emocje robią swoje. Po przemyśleniu wiem,że teraz postąpiłabym inaczej, ale trudno, już po wszystkim. Dzieciaki pokąpane śpią. Bartek miał z nami rozmowę, oczywiście był płacz i przepraszanie, że nie chciał. Cały czas ostatnio mówił,że ją kocha, nawet dzisiaj się z nią bawił, a tu taki odpał... ja od razu wizję pt "co by bylo gdyby" i ciary mam do tej pory 😞 jeszcze się nie uspokoiłam.
W kazdym razie kara musi być i nie przejdziemy nad tym do porządku dziennego, bo nie można takich sytuacji ignorować.

mulant napisał(a):
JO NIE WIEM ZAWSZE JAK CHCE ZROBIĆ FOTKĘ MOIM CHŁOPAKOM TO NIE WYCHODZI PROSZĘ EFEKT DZISIEJSZY
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/690/dsc00666r.jpg/][IMG]http://img690.imageshack.us/img690/5553/dsc00666r.jpg[/IMG][/URL]

[/URL]

Ale klony masz zajebiste mulant, nie mogę się zawsze na nich napatrzeć 🤪

Ja Wam też coś pokażę, ale nie cytować mi tego, bo zamierzam usunąć zanim ktoś mi głowę urwie 😉 moje dotychczasowe ulubione zdjęcie Wikusi z tatusiem, po tym jak wczoraj ją kąpał:
....
Uwielbiam ich ☺️ 😁