Skocz do zawartości

Marcóweczki 2012 | Forum dla mam

izunia1986op_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ewcia_m

1877

• izunia1986op_m

2844

• kasia_sztuk_m

1738

• sztunia_m

1650

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
kasia_sztuk napisał(a):
Hej.
Kochane co myślicie o opalaniu się w solarium?
Astra u mnie pięknie słoneczko świeci 🙂 u nas po 5-ciu dniach bez kupska zawitała w końcu kupka i to dwa razy już 🤪

hejo, nie odzywałam sie bo cały dzien goscie, goscie , goscie, niedawno pojechali, dziewczyny spią, a ja siadam chwilke i tez lece lulu.

co do kupek to Ty mówisz ze po 5-ciu dniach kupa i nawet dwie, a moja Iga robiła juz 3x dziennie, a teraz jej sie nawet 5-6 zdarza 🙂 i zobaczcie, obie na cycu, a jak róznie to wygląda.

izunia1986op napisał(a):
mulant napisał(a):
izunia1986op napisał(a):
Ide,bo mnie obrzydzenie bierze............

DOBRANOC

czemu??

na mysl o dziadku,lizaniu smoka,miksowaniu jedzenia w buzi................bleee 😲

i ślinieniu pieluchy przez babcię i mycie nią buzi ohyda

• Mamusie
Moja bierze matę do buzi, więc na to samo wychodzi co z przytulanką 😜 Wyprać musiałam ją raz po tym jak sporo ulała.
Ze ślinieniem smoczka masakra, można przekazać dziecku więcej bakterii niż złapał na ziemi. 😜
Emilia trzymała dzisiaj dłużej sama w buzi gryzak wodny, uwielbia go 😉 Przytulanki są blee, najlepsze zwykłe plastikowe kółka i kwadraty od maty edu. Chyba kolejny inżynier nam rośnie ehhh

Co wy tak spać z kurami idziecie? 🙃 Hehehe ja mam melodię do siedzenia coś. Kurna cały dzień mogę zdychać i byc śpiąca, a wieczorami oczy się szerzej otwierają. Ech... Z rozsądku też już zaraz idę.

mój do spania potrzebuje dwuch pieluch i to nie tskie wyprasowane tylko zmiętolone i pachnące mamusią o to mu gra dlatego mam 10 takich samych i piorę codzienie i codziennie wieszam sobie je na szyję i po godzinie pachną mną i jest ok nie wiem czemu ale jak mój niuniek coś chce t ma to dostać bo jak nie to jest darcie na mnie 🤪 🤪 🤪

woda mi się wlewa, mam chwilę. Lady ja w Łodzi w Goldwellu robiłam dekolor, zapłaciłam 320zł razem z farbowaniem i nie mogłam dłuuuuuuugo dojśc do porządku z włosami. Masakra to była, nigdy więcej. Za to jak sama sobie rozjaśniałam, nie spaliłam nawet końcowe. Ale boję się sama. Zobaczę jeszcze co mi tam na myśl przyjdzie. Na razie mi się nie chce za bardzo. Ale poszukam innego fryzjera jak co.

ggulek napisał(a):
Lady pomogły Ci te tabletki na włosy? Bo mi włosy garściami lecą, są już wszędzie. Mała już niejednego zjadła 😜

gulek ja tyle już na te włosy biorę, że nie wiem co pomogło. Wypadają mniej pewno dzięki hormonom, a odrastają chyba dzięki żelowi Biovax Med. Inneov brałam miesiąc, a trzeba minimum 3 miesiące i to drogie jest. Teraz sobie znów kupiłam i łykam, nie potrzebnie robiłam przerwę. Wypadaja mniej, widać szczególnie przy myciu, ale jeszcze wypadają.

• Mamusie
ewcia napisał(a):
ggulek napisał(a):
A i poznałam ogromne zalety seksu na zgodę ☺️ 🙃

hehe dobre 🙂 tylko ze to nie rozwiazanie 🙂
a jak się męzu teraz spisuje gulciu??

Oczywiście, że nie rozwiązanie, ale miły dodatek 😉
Ewciu jak na razie super, ale nie zapeszam zadaj mi to pytanie za miesiąc 😁

• Mamusie
lady_m4ryjane napisał(a):
ggulek napisał(a):
Lady pomogły Ci te tabletki na włosy? Bo mi włosy garściami lecą, są już wszędzie. Mała już niejednego zjadła 😜

gulek ja tyle już na te włosy biorę, że nie wiem co pomogło. Wypadają mniej pewno dzięki hormonom, a odrastają chyba dzięki żelowi Biovax Med. Inneov brałam miesiąc, a trzeba minimum 3 miesiące i to drogie jest. Teraz sobie znów kupiłam i łykam, nie potrzebnie robiłam przerwę. Wypadaja mniej, widać szczególnie przy myciu, ale jeszcze wypadają.

dzięki, to spróbuję tego żelu może, ja łykam podwójną dawkę silicy, a anty już 3 miesiąc łykam więc to chyba nie hormony.

Astra napisał(a):
woda mi się wlewa, mam chwilę. Lady ja w Łodzi w Goldwellu robiłam dekolor, zapłaciłam 320zł razem z farbowaniem i nie mogłam dłuuuuuuugo dojśc do porządku z włosami. Masakra to była, nigdy więcej. Za to jak sama sobie rozjaśniałam, nie spaliłam nawet końcowe. Ale boję się sama. Zobaczę jeszcze co mi tam na myśl przyjdzie. Na razie mi się nie chce za bardzo. Ale poszukam innego fryzjera jak co.

To pójdź do mojej. Ona droga nie jest, tylko ten właściciel, ich nauczyciel tak. Ja zapłaciłam 220zł za dekoloryzację, farbowanie na rudo i strzyżenie. Salon Keune na Widzewie na ul. Gorkiego. A właściciel przyjmuje w salonie Keune na Kilińskiego.
Idę, mężu mi masaż zrobi.

• Mamusie
ggulek napisał(a):
lady_m4ryjane napisał(a):
ggulek napisał(a):

dzięki, to spróbuję tego żelu może, ja łykam podwójną dawkę silicy, a anty już 3 miesiąc łykam więc to chyba nie hormony.

Gulciu, fajnie ze choc narazie jest ok, oby jak najdłuzej.
a czemu Ty łykasz te tabsy jak byłas u rodziców z dala od meza?? to ztreba ciagłosc zachowac koniecznie??

i lece, dobranoc, do juterka, mzoe sie pokaze 🙂

• Mamusie
Dzizasku, mnie też masakruje to jak ktoś bezmyślnie używa śliny do "czyszczenia" 😮 Ale już się nie wczuwam bo w sumie wszyscy się wystarczająco poobrzydzali 😜

Co do prezentu to mam pustą pałe, zawsze sama mam z tym nie lada problem. Hmm, może jakiś lepszy krawat? Albo karnet do spa hehe :P

Kacha pytanie do Ciebie - jaką Michał Ci tą lustrzankę sprawił? 🙂

Wszystkie śpią to ja też idę :P

• Mamusie
fikumiku napisał(a):
Dzizasku, mnie też masakruje to jak ktoś bezmyślnie używa śliny do "czyszczenia" 😮 Ale już się nie wczuwam bo w sumie wszyscy się wystarczająco poobrzydzali 😜

Co do prezentu to mam pustą pałe, zawsze sama mam z tym nie lada problem. Hmm, może jakiś lepszy krawat? Albo karnet do spa hehe :P

Kacha pytanie do Ciebie - jaką Michał Ci tą lustrzankę sprawił? 🙂

Wszystkie śpią to ja też idę :P

NIKON D5100. A co też sobie kupujesz? 🙂

• Mamusie
heloł...............

Noc straszna i to nie przez dzieci...........tylko przez lisa 😠
Skur.....el zrobił sobie u nas na poworku plac zabaw.Codziennie kolo 2 przychodzi.A,ze Nero biega cala noc na podworku to sobie przez siatke gadaja 😮
Dzisiaj tescia sciagne niech on sie z nim zabawi.Boje sie ,bo tyle sie slyszy o wsciekliznie.Jednak Nero bawi sie z dziecmi.

Przez te szczeknie Alan sie obudzil o 2.MAm okna otwarte i bardzo slychac.
Pozniej mi bylo ciazko zasnac i tak to jest 😠

O 12.20 mamy do lekarza na szczepienie.
Ciekawe czy cos o tym glutenie bedzie mowic.Musze sie zapytac.

Gadalam z kolezanka na ten temat.Maly im bardzo chorowal jak byl malutki i sie okazalo,ze on wlasnie mial z ty problem.Mowila,zebym wprowadzala jak jest mozliwosc.

Szaro, ponuro i śpiąco :/ Zasiedziałam się wczoraj z Kotkiem i mimo że dzić obudził się na papu o 6, a potem o 9 to i tak jestem niemrawa. Jeszcze ta pogoda ech.
Właśnie zdjęłam 3 plaster i teraz będzie tydzień bez, w którym ma się pojawić ciota. Oczywiście mam biały nieopalony ślad i chyba tego na razie nie wyrównam zważywszy na pogodę. Oby tylko jutro nie padało i nie było bardzo zimno, bo wtedy nici z działeczki z Madzią 😞
Spadam robić zakupy w almie, bo dziś mi się nie chce wychodzić, póki co.

Bry
Lady, u mnie już pada, zaraz u Ciebie też będzie 😜
ciemno jak w dupie u Murzyna 🤪

Akurat wiem, gdzie na widzewie jest ten fryzjer, więc w przypływie chęci zmian się tam wybiorę, skoro mówisz,ze warto 😉

Byłam w biedronce po dady i zapas mleka.
Bartek bawi się z Wikusią, mąż pojechał do mechanika z autem coś tam jeszcze poprawić, a ja mam czas na kawę 🙂

C o na obiad...?

A u mnie w końcu wczoraj nie padało 😜 Ładna pogoda była, tylko na chwilę tak postraszyło, że jakaś burza będzie, ale przeszło bokiem 🙂 Dziś tam niech się dzieje wola Nieba, jutro ma być słońce! O!

Astra u mnie na obiad w weekend będzie to, bo dziś jeszcze fasolka:
http://kuchniaprezydentowej.blogspot.com/2011/08/piers-w-patkach-migdaowych.html

Mega, hiper wypas. Dorota ostatnio robiła 🙂

A do fryzjera idź do Pani Kasi, bo za innych nie ręczę 😉