Skocz do zawartości

Marcóweczki 2012 | Forum dla mam

izunia1986op_m

Rekomendowane odpowiedzi

No widziałam Lady fotki, Wera wyjaśnia 😁
Idę zaraz bo jutro na 10 mam fryzjera, a potem na wieczór mamy ten wypad z Dorotą i jej facetem. Nie chce mi się jak zwykle. Bardziej mnie rajcują takie spotkania jak dzisiaj

Macierzyństwo wiele zmienia 😁
A co do fryzjera, to ja sie nadal czaję jak Czajkowski na fortepian 🙃
Na razie dam se na wstrzymanie.
Głodna się robię, ale nie jem, czerwoną herbatę sobie strzelę 😉

Widziałyście tą fotę Rihanny jak była malutka? Padłam, jaki słodziak.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151029110674421&set=a.399306959420.173556.207254559420&type=1&theater

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ewcia_m

1877

• izunia1986op_m

2844

• kasia_sztuk_m

1738

• sztunia_m

1650

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ej tylko Astra ten fryzjer to jest w takim pawilonie co wchodzisz po schodach na górę. Bo jeszcze drugi jest tam blisko na dole od strony Puszkina. Keune po prostu musi być napisane 🙃

• Mamusie
Haha Lady Mamuśka :P Zdjęcia słodkie.
Ruchana też słodka w przeciwieństwie do tego jak teraz wygląda :P

Mnie z kolei macierzyństwo nie zmieniło zbyt, jedynie stałam się bardziej wrażliwa na krzywdę dzieci. Poza tym mam wrażenie że zawisłam gdzieś w obcym świecie, w którym troche się gubię. Kocham syna najbardziej na świecie i jednocześnie buntuje się przeciwko reszcie świata mając wrażenie, że są przeciwko mnie.
Boże, mam nadzieję że nie jestem chora? ;]

Muszę jeszcze umyć łazienkę i porowerkowac.

• Mamusie
izunia1986op napisał(a):
Ale sie nameczylam.Wykapalam Alanka,przed 20 byl juz nakarmiony i sobie spi.
Niko mnie dorwal,zeby Lego przerobic.Dostal Technic dzisiaj od chrzestnego....matka siedziala prawie 45 min i sie bawila.
Ale kopara dziala jak ma 😁Zdolna jeste z instrukcja zlozenia 🤪 🤪

U nas ide dolne jedynki.
Smialam sie dzisiaj z ALana,bo mial bluze z Pluto i tak sie slinil,ze biedak na bank sie utopil 🤪
U nas tez co popadnie,ale owieczka i gwiazdeczka sa biedne.Ciagle w buzi laduja.
A o moich cycach nie pisze,bo te jego naciaganie brodawek i strzelanie mnie juz dobija.Reka sobie cwaniak piers odpycha i naciaga brodawke.To mu chyba przynosi ulge,ale hallloooo....to boli.

No to sie pozalilam na synusia 😉

hej, u mnie Iga tak samo robi z cycem, raz trzyma obiema rekami jakbym miała jej zabrac a innym razem tak sie gimnastykuje ze własnie odpycha, albo zasysa tą brodawke i ciagnie głowe w druga strone. ja sie wtedy zawsze smieje: "no tak, najlepiej to na balkon z tym cyckiem idz" spryciarze małe, widocznie maja te same upodobania, hehe

no ale moja zazwyczaj grzecznie ssie, tak sie gimnastykuje jak ma być kupa robiona podczas cyca, to sie prezy i prezy i wtedy tak odciaga 🙂

Astra napisał(a):
A Ula ślizgała się na brzuchu do tyłu zadzierając dupkę do góry i odpychając się rączkami

moja ma ten trik tak udoskonalony już,że nawet kierunki zmienia i umie się też kręcić w kółko leżąc na brzuchu. Z pleców na bok i na brzuch też już się obkręca, chociaż widzę,że sprawia jej to trudność jeszcze, zwłaszcza jak łapka się podwinie, wtedy marudzi i musze ratować księżniczkę 😁 ale za to z brzucha na plecy to moment. I celowo ją kładę jak usnie na lewy bok, bo ona ma swój ulubiony prawy, kładzie się na niego, wygina jakby nie miała kręgosłupa i śpi zadowolona 😁 a matka pyk i bunia na lewym 😉

a to mała cwaniara 🤪

• Mamusie
ewcia napisał(a):
izunia1986op napisał(a):
kurde,niania od Alana sciaga mi jakies pepiczki 😮 😮

DOBRANOC

tzn Izunia?? co ściaga??

faceci po czesku mi gadali....
Juz kiedys tak mialam jak Niko byl malutki.Sasiada 6 omow dalej slyszelismy.Maz sie smial,bo tez w sypialni mieli nianie 🤪

Dzień dobry 🙂
izunia, u Ciebie pepików, a u nas niania ściąga wszystkie rozmowy przez cb radio w pobliżu... 🙃 dlatego ją wyłączylam, bo nieraz Wiki spała, a tu jakieś szumy, wrzaski i trzaski, o tekstach nie wspominając 🙃
U mnie dziś będzie rosół i kluski lane...ale nie mam mocy.
Po chlopa zadzwonili z roboty i musiał jechać i do 14:00 bedzie siedzieć 😠 to ma być urlop 😠
Po południu chyba pojedziemy do mojej mamy, jutro wrócimy pewnie.

Wikuś spi.
Kawa.

• Mamusie
Ufff............dom posprzatany.Zostaly tylko podlgi do umycia.

ALan spi juz od 9.30.Mial jest o 10 i chyba zapomnial.
Spal przed domem,ale Nero co chwile szczeka i dalam go do sypialni.

Niko sadzi rzodkiewke z Danonków.
Jejku juz takie cos wymyslili.Ciekawe czy bedzie podlewac.Tak jak z karmieniem kota...........rano da jesc wieczorem juz zapomina.

izunia1986op napisał(a):

Niko sadzi rzodkiewke z Danonków.
Jejku juz takie cos wymyslili.Ciekawe czy bedzie podlewac.Tak jak z karmieniem kota...........rano da jesc wieczorem juz zapomina.

Bartek przytargał od babci wielkie donice i też sadzi 😁 nawet podlewa i cos tam kiełkuje 😁
Ale jak chciał królika i mu kupiliśmy, to po tygodniu babka się musiała nim zajmować i telefon zadzwonił, a ona go wypuściła na trawk, poleciała odebrać, a jak wróciła, to królika nie było. Poszukiwania trwały, płacz był, ale królik sie nie znalazł.

izunia1986op napisał(a):
Astra napisał(a):
Kurde spiąca jestem...a musze iść się ogarnąć, brwi wyskubac, włosy umyć i ułożyc...leee...nie chce mi się nic.

taka pogoda.........
u nas szaro,buro i ponuro.........

u mnie ładnie, słonecznie, 25 stopni, ale wietrznie i jakoś tak niezbyt przyjemnie. Czekam aż księżniczka otworzy oczka, bo musze isć po chleb..

• Mamusie
Astra napisał(a):
izunia1986op napisał(a):
Astra napisał(a):
Kurde spiąca jestem...a musze iść się ogarnąć, brwi wyskubac, włosy umyć i ułożyc...leee...nie chce mi się nic.

taka pogoda.........
u nas szaro,buro i ponuro.........

u mnie ładnie, słonecznie, 25 stopni, ale wietrznie i jakoś tak niezbyt przyjemnie. Czekam aż księżniczka otworzy oczka, bo musze isć po chleb..

ja wlasnie wcinam sniadanko............
Kupilam z Liptona herbatke owocowa smak chyba mango i brzoskwinia...........pychotka 🙂

• Mamusie
Witam dziewczyny!!!
Ja jestem mamusią z lutego i tak sobie właśnie pomyślałam że zaglądnę do Was i zapytam czy są jakieś mamusie z Podkarpacia a konkretniej z okolic Krosna??? Bo można by się było z naszymi maluszkami na żywo spotkać, a w moich lutóweczkach niestety nie ma nikogo w pobliżu 😞 😞 Jak coś piszcie 🙂 mogą być wiadomości prywatne 🙂
pozdrawiam!!!!

• Mamusie
Jasny gwizdek...............co chwile brakuje mi pradu.
Najpierw jednej fazy polowa domu sypialnia,malego pokoj............
Teraz kuchnia,kibel itd.
PAn wpogotowiu energetycznym mowi''Pani juz zglaszala usterke i zostala naprawiona''-ja mowie''tak,ale zglaszam ponownie'' Pam grzecznie odp.''a wiec jedziemy jeszcze raz 🤪 🤪

Alanek placze...zabki smarujemy i jakos zyjemy.