Co do leków dla malców ja w razie czego podaję małej Ibum malinowy, jestem zadowolona, a o pedicetamol'u szczerze pierwszy raz słyszę 😜
Izunia, niezły interes zrobiłaś z pampersiakami 😜😜 Ja zawsze w Tesco kupuje husteczki Pampers Sensitive 4+2 gratis po 62 szt za 27 zł
Kasiula, zadzwońcie do właścicieli mieszkania i zgłoście awarię, przeciez nie tylko wy korzystaliście z tej zmywarki, a sprzety się zużywają. Dlaczego macie robić ludziom prezent. My jak wynajmowalismy mieszkanie i zepsuła nam się lodówka to cos tam naprawiali, ale nie kazali nam nowej kupić, w zyciu bym się nie zgodziła. Macie na co wydawać kasę. Lepiej kup Mani porzadny fotelik, a nie zmywarkę, z której bedziesz korzystac przez chwilę. No, aż się zbulwersowałam 😜
Kasia, Meti ma racje, zgłoscie włascicielom, nie kupujcie nowej.
ja dawałam zuzi IBUM malinowy i do tej pory mam dla niej, ona lubi bardzo i reklame z króliczkiem wspomina 🙂 hehe wtedy nawet pedicetamolu nie było,a jak była malusia eferalgan 80 dawałam w czopkach.
a z tymi pampersami to nie wiem czy to taka super cena. ja kupuje 4n w auchanie za 29,99, małe paczki ale sztuka bradzo tanio wychodzi, po 55gr, wiec 5 niby by były troche droższe bo mniej sztuk, ale pewnie lepsza cena niz tu.
ale mzoe nie wszyscy maja dojscie do auchana. my kupujemy duzo wtedy na zapas, ale coraz czesciej sie ta promocja pojawia.
ja kupuje gdzie popadnie
dzisiaj bylam w Tesco wiec kupilam
Auchan jest wogole w Opolu?
musze sprawdzic
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
kasia_sztuk_m
izunia1986op_m
ja kupuje gdzie popadnie
dzisiaj bylam w Tesco wiec kupilam
Auchan jest wogole w Opolu?
musze sprawdzic