Skocz do zawartości

Marcóweczki 2012 | Forum dla mam

izunia1986op_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ewcia_m

1877

• izunia1986op_m

2844

• kasia_sztuk_m

1738

• sztunia_m

1650

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
gulciu, trzymaj sie, dasz se rade wierze 🙂

Kasia, a Ty masz wsyztsko ok z woreczkiem zołciowym?? bo ja miałam tak samo tylko atak w nocy, traciłam przytomnosc, taki był bol, pod prawym zebrem i tak troche na srodku, jakby w oładku. tylko ze ja dostałam od lekarza wtedy z pogotowia zastrzyk z nospy i skierowanie od razu na oddział chirurgiczny jakby nie pzreszło. nie puszczało wiec pojechałam, usg i od razu widac było kamienie w woreczku. mzoe u ciebie ta sama historia, tylko miałas krótszy atak.
pierwszy raz miałas cos takiego?? zrób badania pod tym kątem radze. jak czytałam to normalnie byłam pewna ze to to. a tu jakis nerwoból orzekli?? ja miałam taki atak jak Zuzia miała 4mce chyba i tez karmiłam wiec sie nie dałam od arzu pokroic. ale kobiety w ciazy sa narazone na kamice i abrdzo czesto ona po ciazy sie odzywa. takze lepiej zbadac sie

• Mamusie
ewcia napisał(a):
gulciu, trzymaj sie, dasz se rade wierze 🙂

Kasia, a Ty masz wsyztsko ok z woreczkiem zołciowym?? bo ja miałam tak samo tylko atak w nocy, traciłam przytomnosc, taki był bol, pod prawym zebrem i tak troche na srodku, jakby w oładku. tylko ze ja dostałam od lekarza wtedy z pogotowia zastrzyk z nospy i skierowanie od razu na oddział chirurgiczny jakby nie pzreszło. nie puszczało wiec pojechałam, usg i od razu widac było kamienie w woreczku. mzoe u ciebie ta sama historia, tylko miałas krótszy atak.
pierwszy raz miałas cos takiego?? zrób badania pod tym kątem radze. jak czytałam to normalnie byłam pewna ze to to. a tu jakis nerwoból orzekli?? ja miałam taki atak jak Zuzia miała 4mce chyba i tez karmiłam wiec sie nie dałam od arzu pokroic. ale kobiety w ciazy sa narazone na kamice i abrdzo czesto ona po ciazy sie odzywa. takze lepiej zbadac sie

Ewcia nie pomyslalam o tym. Ale ja stawiam na kregoslup, to nie pierwszy raz mnie zlapalo, ale zawsze puszczalo po chwili ale wczoraj nie chcialo i myslalam ze juz po mnie.
Musze sobie zrobic kompleksowe badania bo poza tym coraz wiecej i czesciej siniaki mi same wychodza :/

Manka zaczela chodzic przy sofie 🙂
Sto latek dla Wikuni :*

• Mamusie
Michała tata nauczył ją robić "hi hitler" i podnosić jedną rękę do góry tak jak hitler

to ja bym ją nauczyła jak dotkliwie dać dziadkowi liścia, za każde heil 😠
co za ludzie.

Ewcia, prezent fajny, już ze 20 baterii wykorzystał, obfotografowane mam wszystko hahaha
może pójde za ciosem i na allegro powystawiam 😁 będzie więcej miejsca dla mnie 😜

• Mamusie
jeju kasia nie zabrzmiało to dobrze

a ja carmen tez mam postanowienie noworoczne, że chce sprzedawac ciuchy małej
a njawazniejsza rzecz to sprzedac moja lustrzanke juz ja kurwa za 700 sprzedam, byle by znikła bo mam zakaz kupienia nowego aparatu przez meza poki stary nie zniknie 😞 a chce sie zapisac na kolejny kurs ale z nowym sprzetem juz

buzka ogladamy flmik

• Mamusie
Dzień dobry 🙂
Dziękuję dziewczyny 😘
Dany ja też lubiłam, ale przy małej ciężko to idzie. Po pierwsze, wszędzie jest i trzeba pilnować, a po drugie serce mi się kraja, że ją 'olewam' ucząc się.
Miała któraś kanałówkę? Serio to takie straszne? Miałam w poniedziałek umartwianie zęba, bo zdychałam z bólu i w ostatniej chwili udało mi się do dentysty dostać, a w przyszłym tygodniu mam właśnie kanałowe.
Fiku masz talent. 🙂
Kasia współczuję...
Biorę się za robotę, potem zaglądnę. 😉

• Mamusie
fikumiku napisał(a):
Eeeeej Carmen własnie stwierdziłam, że Twoj brat jest mega podobny do mojego kuzyna, który nazywa sie dokładnie tak samo 😁 Moze macie jakas rodzine na Mazowszu? :>

Ja mam tak piekielnie wielką rodzinę, rozsianą po całej PL,że może, może... 😁

Dzień dobry 🙂
tzn wstałam o 4:30 i się martwię o moją dzidzię.
Nie wiem jakim cudem siku jej wypłynęło bokiem, cała mokra była i tak strasznie zmarznięta jak do niej wstałam,że teraz boję się,żeby się nie przeziębiła. Ona z Wercikiem terminatory jeśli chodzi o zdrowie, ale naprawdę była przemoczona i lodowata. Ale nie płakała, bo ja do niej wstaję od razu jak ledwie miauknie. Ech...

młody dalej wali foty 🙃 jak mówicie? kiedy mu się to kurwa znudzi? 😁

• Mamusie
hejo...............

jutro z Niko do lekarza
podaje ten syrop wykrztusnyi jest gorzej
boje sie,ze ma zapalenie pluc 😠
zobaczymy jutro

dzisiaj prasuje sterte prania 🙃

w sobote robimy od Niko urodziny,bo maz 7.01 musi juz jechac do pracy
co mam zrobic na kolacje?
macie cos pysznego i sprawdzonego?
jakas salatke i cos na cieplo tez musi byc

• Mamusie
Dzięki Gulek :*
Co do kanałowego to się nie bój, nie jest straszne. Robią to bez znieczulenia, ale ma to swój sens - ząb ogólnie jest martwy i nie boli chyba że się dokopie do jeszcze żywego nerwa. A żywy zostać nie może dlatego wtedy dają miejscowe i ciach. I tak dopóki wszystkich się nie pozbędą 🙂 Jak dotknie takiego nerwa to jest mega nieprzyjemne ale trwa chwilunie i na prawde da się to wytrzymac 🙂

Carmen a Ty nie narzekaj tylko sie ciesz, że Ci artysta rośnie :P I lepiej wykorzystaj to i pokaz nam jakies dzieła wybrane 😁

• Mamusie
w sobote robimy od Niko urodziny,bo maz 7.01 musi juz jechac do pracy
co mam zrobic na kolacje?
macie cos pysznego i sprawdzonego?
jakas salatke i cos na cieplo tez musi byc

No tak, przeciez oni z Bartkiem z 8 stycznia są 🙂
ja też nie wiem co zrobić i kiedy. Podejrzewam,że zrobię tort na niedzielę, jakieś sałatki i kurczaka, do tego jakieś fajne przystawki, koreczki może, jakieś owoce i wsio 😉

• Mamusie
Izu z kolacjami itp ja zawsze mam problem ale jako przekąska furore robią boczki ze śliwką albo szynka ze schabu ze śliwką albo morela z szynką z indyka :] Tez mi tu dziewojki polecały i teraz robie zawsze dla mięsożerców :P

A tak w ogóle to jestesmy w domu bo zadzwonili ze żlobka ze Janek ma srake, jęczy, kaszle i ogólnie mu źle :] Coprawda nie wygląda na chorego ale wczoraj się mocno porzygał i obawiam się że to jakiś wirus :/ No i ja w tego sylwka też niewyraźna byłam. Posiedzimy chyba w domu do końca tyg 😁

I jeszcze odnośnie obsiuranej Wiki - Jaskowi się to bardzo często zdarzało i nie to że pielucha była przepełniona, ja już podejrzewałam że to siusiaka jakoś nie tak układam ale to chyba też nie to. Nie wiem, pielucha nie tak założona? U nas zawsze po prawej stronie wyciekało :/

• Mamusie
fiku ja jej zmieniłam pieluchy z czworek na piątki i chyba za slabo zapięłam, z lewej strony pociekło, bo na lewym boczku spała.
pielucha była sucha, całe siku leciało na ciuszki i łóżko. Dałam jej ibum i śpi. Znowu ma krwiaka na dziąśle i znowu przegryzla sobie kciuk głęboko. Zauważyłam,ze ssie go jak ją bolą dziąsła.

Te szynki i boczki też zrobię, zawsze u mnie są.

• Mamusie
fikumiku napisał(a):
A tak w ogóle to mam wizje na fote z Twoją Wiktorią bo ma idealną urodę do tego co bym chciała, że też bliżej nie mieszkacie :P Jak mnie kiedyś najdzie to się karnę na wasza wioche i Ci ją ukradnę :P

Mogę Ci ją wyslać kurierem haha 😁
ale jak chcesz to cho 😉

PS
Bartka tez Ci wyślę, podszkolisz go 🙃

Teraz poszedł do dziadków, robić zdjęcia całemu inwentarzowi 🙃