Skocz do zawarto艣ci

Czerwcoweczki 2012 | Forum dla mam

midorada_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 938
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym w膮tku

Najbardziej rozmowne osoby w tym w膮tku

• Mamusie
ehh te szczepienia najgorsze Ada艣 wsumie gor膮czki nie mia艂 ale budzi艂 si臋 z takim p艂aczem ,偶e a偶 si臋 zanosi艂 i tak chyba z 3 razy by艂oo 馃槥 najgorzej jak go przewija艂am i mia艂am podnie艣膰 dupk臋 to tylko chwyci艂am i ryk 馃槥 ale ju偶 po k艂opocie
Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

• Mamusie
rzeczywi艣cie troch臋 dzi艣 ch艂odniej (by艂o z rana), chocia偶 u mnie ju偶 dobija do 27 i grzeje s艂o艅ce. Zapowiada艂o si臋 na deszcz, ale przewia艂o, wi臋c mo偶e zn贸w burza p贸藕niej zaatakuje. Posz艂y艣my sobie rano na spacerek i od 10.30 ma艂a 艣pi, pobujana po do艂ach i nier贸wnych piaszczystych drogach nie藕le ululana zosta艂a. Teraz we 艣nie przez 15 minut pojad艂a i dalej nie ma dziecka 馃檪 w艂a艣nie gimnastykuje si臋 przy robieniu kupki 馃榿

Przy艂膮czam si臋 do Was z baby bluesem... ci臋偶ka sprawa jak tak dopadaj膮 艂zy i chandra bez powa偶niejszego powodu, a jak si臋 ju偶 pow贸d pojawi to istna masakra. Wczoraj z艂apali艣my si臋 troch臋 z B, a w艂a艣ciwie to pomilczeli艣my sobie. Bardzo go wczoraj potrzebowa艂am 偶eby si臋 nawy偶ala膰 (wyszedl do pracy o 9:30 i wr贸ci艂 prawie o 19) bo ma艂a by艂a m臋cz膮ca i przez d艂u偶szy czas p艂aka艂a, pierwszy raz tak d艂ugo, a 偶e ma g艂os jak syrena alarmowa i to o niez艂ej cz臋stotliwo艣ci, troch臋 mnie wczoraj um臋czy艂a. By艂o wczoraj spotkanie rodzinne my i nasi rodzice, wiec dopiero mogli艣my pogada膰 po 22, a on co? poszed艂 o 22 do swoich rodzic贸w, my艣la艂am, 偶e na moment po ciasto kt贸re zosta艂o, ale nie 艣pieszno mu by艂o spowrotem, bo jak wpad艂am tam po 50 minutach to on w najlepsze sobie rozmawia艂. P贸藕niej mia艂 pretensje, 偶e chc臋 go uwi膮zac, 偶e potrzebowa艂 porozmawia膰. A ja nie potrzebowa艂am? ca艂y dzie艅 z Julci膮 siedz臋 i nie rozmawiam. W ka偶dym razie do teraz si臋 gniewa na mnie. wi臋c dzi艣 chyba te偶 nie pogadamy...

G艂odna jestem, id臋 co艣 wyszperac w lod贸wce.
bu藕ka mamusie 馃槝
Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
Dzie艅 Dobry

Teraz wsta艂am, nocka zarwana jak nie wiem, musia艂am odespa膰.
Ma艂ego m臋czy robienie kupki, drugi raz da艂am mu czopka, ale nie chce za cz臋sto.
Chodzi o to 偶eby sam robi艂, no ale przez to p贸l nocy nie spa艂 i st臋ka艂 i nic.
Herbatka z kopru nie pomog艂a ani masa偶e brzuszka i inne wszystkie metody 馃ゴ

Dorotka
tez mam takie chwile z M臋偶ulem, po porodzie czu艂am sie taka samotna jaka艣 i pop艂akiwa艂am na boku ca艂y czas.
Anetka biedny Oskarek, ciekawe jaka bedzie reakcja na szczepienie mojego Olafka
Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
hello mamcie 馃檪

dzi艣 troch臋 艂askawszy dzionek bo mog臋 tu zajrze膰 szybciej ni偶 wieczorem 馃檪 i obiad nawet mi si臋 uda艂o zrobi膰, i pranie powiesi膰 馃檪

Dorota te偶 tak czasem u nas bywa, a wczoraj te偶 mieli艣my ci臋偶kie popo艂udnie... 馃 馃 馃 wi臋c doskonale Ci臋 rozumiem, Twoja Julcia z tego co piszesz jest jeszcze w ci膮gu dnia grzeczna i mo偶esz co艣 zrobi膰 a ja to tylko 艂api臋 minuty kiedy m贸j w ci膮gu dnia nie p艂acze, 偶eby cokolwiek zrobi膰 i szczerze to mam takie momenty 偶e fizycznie nie daj臋 rady i czasem z niemocy 艂ezie polec膮 bo m贸j Marek ma teraz w pracy gor膮cy okres ale do przysz艂ej 艣rody i bierze urlop 馃檪 tak偶e troch臋 odci膮偶enia b臋dzie.
Aniu pisa艂a艣 偶e u was gor膮czki itp. mam nadz 偶e lepiej si臋 czujecie, bo mnie dopad艂o dwa dni temu przezi臋bienie 馃あ 馃あ 馃あ katar + drapi膮cy suchy kaszel...masakra....

biedne te nasze misie po tych szczepieniach...no nas to czeka jeszcze.

dzi艣 pogoda parna i ci臋偶ka ale spacerek kr贸tki zaliczony - dzi艣 bez syreny 馃榿 mo偶e dlatego 偶e starszy brat prowadzi艂 w贸zek i nawet za r膮czk臋 nie mog艂am 馃檪 馃檪 馃檪 tak si臋 Marcych przej膮艂 rol膮 馃檪 a jaki by艂 dumny 偶e uda艂o mu sie u艣pi膰 ma艂ego w w贸zku 馃檪

mi艂ego dzionka mamusie 馃檪

Odno艣nik do komentarza

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋

• Dodaj now膮 pozycj臋...