Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2012 | Forum dla mam

kinia_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Kinia sto latek!!!!!!!! 😘 😘 😘 😘

Daria ciesze sie ze mogłam pomóc ☺️ 🙂 😘

a ja tez miałam dzis głupi sen ze wyszłam sobie zapalić a tu nagle pełno moich znajomych i zaczęłam ich częstować tymi fajkami i wszyscy brali i dla mnie już nie zostało.. 😮 😁

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Cześć Dziewczynki 🙂

Ja się tylko witam bo niestety ból głowy nadal trzyma i dzisiaj jest już nie do zniesienia.. dobrze że Mama była rano.
A u Jasia to jednak trzydniówka, gorączki już nie ma a dzisiaj Go wysypało.

Bardzo dziękuję za życzenia 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusie
a ja się biorę za kluchy ziemniaczane z serem i boczkiem wędzonym 🤪
Tylko poczekam na męża, aż wróci żeby mi ziemniaki utarł.

Kinia czyli jednak się nie myliłyśmy 🙂
Łączę się z Tobą w bólu głowy... ja czekam do poniedziałku, jak nie minie to idę do lekarza..

• Mamusie
mi się zawsze to pieprzy z tymi miesiącami, w 5 miesiącu czyli po 4 plus 1 dzień, czy gdy skonczony 5 miesiąc 😮 😮 ten gluten, i inne rzeczy 🤢
u mnie na butelce to w 6 miesiacu dopiero, tj w 5 skończonym plus 1 😮

chyba zaczynam jakieś ciągi tworzyć 2n +1 🙃, tak ich nie lubiłam na matmie haha

• Mamusie
Witam mamuski 🙂

Kaja też wie ze ma syrki i łapie się za nie i ciągnie nie raz do buzi 😁 😁 😁

ja jadę w weekend na wieś jupi nie byłam tam dwa lata i z tego względu dzisiaj poszłąm do reserved i kupiłam Kajci body sobie czapkę i szalik bo miałam 25% zniżki i za wszytko zapłąciłam 79zł a takie body kupiłam http://www.reserved.com/pl/kids-collection/girl-056-086/underwear/U2481_2 a w 5-10-15 kupiłąm spodnie do bodziaków bo mi się spodobały o takie http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-2-lat/produkt/spodnie-niemowlece-5l2313?c=2781 a szaliczek i czapeczka matka se zapodała o takie 😜 czapusia http://www.reserved.com/pl/collection/woman/hats/U5032_2 i taki szaliczek http://www.reserved.com/pl/collection/woman/scarfs/U5048 tylko w sklepie jest bez frędzli i kosztuje 39.99

Śliczne te ubranka 🤪
Naprawdę cudne!
Dziewczyny, a Wasze dzidki to trzymają świadomie zabawki? W sensie, że nie trzeba im przytrzymywać i oglądają sobie? Bo Jasior łapie ale ja mu muszę trzymać przed twarzą, a jak coś już trzyma i puszczę to jemu zaraz ręka opada 🤨

• Mamusie
Tosia jasiek super sie prezentuje na tej huśtawce 🙂
KINIA WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO!!!!!
Jeśli chodzi o gluten to ja juz gotuje kasze manne na wodzie i dodaje pół łyżki do marchewki 🙂

Dziewczyny które rozszerzyły diete maluszkom, dopajacie dzieciaczki? ja chyba zaczne ale na razie tylko wodą 🙂

Dzień nam minął szybciutko, załatwienia, spacer, sklep 🙂

Kasia tesknimy odezwij sie co u Ciebie!

• Mamusie
Tosia super Jasiolek w hustaweczce 🙂

Kasiala genialne te ubranka, zwłaszcza to body takie eleganckie! 🤪

Morskooka ja nie dopajam bo nie widze takiej potrzeby, w upały zdarzyło mi sie podac jej herbatke bo chciałam troche odciążyc cyce a plus do tego pomagała na brzuszek ale teraz odpukac brzuszkowe problemy na razie znikneły, upałów nie ma wiec nie dopajam 🙂 ale zawsze po takim słoiczku daje jej cyca zeby sobie popiła 🙂

Tosia Kornelka łapie juz grzechotki, mysle ze swiadomie bo wyciaga po nie rączki, póxniej obczaja najsmaczniejsza czesc a później i tak całą ładuje do buzi 😁 😁 ale mysle ze Jasiu jeszcze troche czasu ma a wkrótce na pewno tez odkryje po co są grzechotki 🙂 może trzymaj mu tą grzechoteczke przed buzią i puść dopiero jak zobaczysz ze on tak mocno i stabilnie trzyma w łapce 🙂