Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2012 | Forum dla mam

kinia_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
jak bylam w ciazy to chodzilismy razem na zakupy po porodzie chodzil sam i gowno bylo w lodowce a teraz chodze sama z mama bo mi tak wygodniej. kiedys jak szedl do sklepu pyta chcesz cos to mowie kup mi wode a on z cola wraca bo byla w promocji :/

kasia witaj spowrotem pokaz nam Emilke bo juz jej dlugi niewidzielismy 😞

• Mamusie
agatka168 napisał(a):
jak bylam w ciazy to chodzilismy razem na zakupy po porodzie chodzil sam i gowno bylo w lodowce a teraz chodze sama z mama bo mi tak wygodniej. kiedys jak szedl do sklepu pyta chcesz cos to mowie kup mi wode a on z cola wraca bo byla w promocji :/

hahahahaha 😁 😁 😁 😁

• Mamusie
agatka168 napisał(a):

kasia witaj spowrotem pokaz nam Emilke bo juz jej dlugi niewidzielismy 😞

witam witam 🙂
muszę wgrać program do zrzucania zdjęć z aparatu

• Mamusie
Kasia super że sie odzywasz 🙂
dzieciaczki rosną, Zojka i Bartuś mają już po ząbku 🙂
powoli wprowadzamy dania słoiczkowe,
Tosia ma budyń w piersiach 😉 😁
Filipek Domi ma odparzenia na szyjce- może Ty coś poradzisz jako doświadczona Mamusia?
Ania często walczy z zastojami
U Karoli straszą duchy 😲 🤪
a i wpraszamy sie do Kini na owocową wyżerę bo Mąż był na zakupach 😁 😁

napisz chociaż krótko co u Was i wstaw zdjątko Emilci bo na pewno już duża dziewczynka 🙂
i powodzenia na Chrzcie 😘

• Mamusie
agatka168 napisał(a):

😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusie
mieszkamy już od 3 tyg na swoim ale dopiero podłączyli mi internet tutaj 🙂 Emilka rośnie jak na drożdżach chociaż nie ważyliśmy się ostatnio 18.10 ważyła 5990 i 64 a teraz nie wiem dopiero będziemy wiedzieli 29 listopada przy szczepieniu,
chłopcy ostatnio mi chorowali ale Emilkę ominęło 🙂

• Mamusie
monkado napisał(a):
Kasia super że sie odzywasz 🙂
dzieciaczki rosną, Zojka i Bartuś mają już po ząbku 🙂
powoli wprowadzamy dania słoiczkowe,
Tosia ma budyń w piersiach 😉 😁
Filipek Domi ma odparzenia na szyjce- może Ty coś poradzisz jako doświadczona Mamusia?
Ania często walczy z zastojami
U Karoli straszą duchy 😲 🤪
a i wpraszamy sie do Kini na owocową wyżerę bo Mąż był na zakupach 😁 😁

napisz chociaż krótko co u Was i wstaw zdjątko Emilci bo na pewno już duża dziewczynka 🙂
i powodzenia na Chrzcie 😘

padłam 🤪 streszczenie bomba 🤪

• Mamusie
Kinia mam prośbę usmaż no z 15 naleśników więcej bo ja jutro mam w planach robić krokiety z kapustą i grzybami to bym miała już posmażone 🤪 🤪 🤪 pliska!!!! 🤪

Ale się uśmiałam z Waszych mężów, ale mój nie lepszy, on nie dość że idzie z listą z dokładnymi wytycznymi to jeszcze do mnie dzwoni przynajmniej 3 razy ze sklepu dopytać dokładnie plus dodatkowe 2 razy kogo spotkał w sklepie albo po drodze. Oczywiście po powrocie do domu okazuje się, że wydał nie 20 zł a 50 bo tak jak u Was...przecież 2 w cenie 1 było...

Aaaaa chętnie pomogłabym Wam w sprzątaniu, ale ja mam dziś ciągoty do wszelkiego wywalania,przeglądania,sortowania,wyrzucania i ponownego układania 🙂
Tym sposobem opitoliłam jeszcze szuflady z bielizną i uzbierała się wielka reklamówa starych biustonoszy, dziurawych skarpetek i rozciągniętych majtek i bokserek do śmietnika 🤪 Ale się przerzedziło w szafkach 😁 😁 😁